06-05-2018, 22:49 PM
Siinsamas Mahno postitus 156 ilma kuupäevata näiteks.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
(06-05-2018, 22:38 PM)veix__ Kirjutas: Vahepeal ei näinud kuupäevasid jah, praegu momendil neid näen.Ehk see sõltub postituse vanusest. Kui jääb piisavalt vanaks, siis ilmub ka kuupäev uuesti välja. Aga "tundi tagasi" ja "kuupäevaga" postituste vahel on kuupäevadeta postitused.
(04-05-2018, 13:34 PM)v6sa Kirjutas:(03-05-2018, 20:12 PM)weix1 Kirjutas:(03-05-2018, 12:46 PM)v6sa Kirjutas: Huvitatus sõltub kogusest, asukohast ja mandi seisukorrast. Üks pilt valetab enam, kui tuhat sõna
Mul tuleb varsti kiviparketti laduda ja äraveovaevaga saadud tellis on hea hinna-kulu suhtega
Jagub. Asub Virtsus, Läänemaal. Või ptüi, nüüd juba vist Pärnumaa. Enda soov olekski lahti saada kamast kellegi abiga, raha ei küsikski. Pildistada saan ehk tuleva nädalavahetus.
Nüüd läks huvitavaks. Pilte oodates...
(10-05-2018, 21:11 PM)raivo45 Kirjutas: ...Kui koos väljaviske koluga niita siis koguneb muru väljaviske augu juurde kuni ta umbes on. Kui kolu ära võtta ja klapp kinni panna ehk multšida siis koguneb muru niiduki põhja alla kuni see kõik umbes on ja enam edasi niita ei saa...Endal oli sarnane jama analoogse masinaga kui muru liiga kõrgeks oli kasvanud nt. vihmaste ilmade tõttu.
Pole kogujaga masin. Umbes täpselt selline.
(11-05-2018, 00:31 AM)Mahno Kirjutas: luugi alt riba maha lõikamine aitab ummistumise vastu hästi
(11-05-2018, 00:40 AM)Marko Kirjutas:(11-05-2018, 00:31 AM)Mahno Kirjutas: luugi alt riba maha lõikamine aitab ummistumise vastu hästi
Ma siis päris totu polegi, ainult natuke
(12-05-2018, 00:05 AM)MeelisV Kirjutas: teemaks e-baymis makseviis oli - tavaliselt lase saata paypali arve või sepa-makse (eu sisene välismakse), neid saab normaalselt maksta. Müüja peab muidugi transakulud määrama. Või sa ostsid mingist ebay poest?
leidsin vajaliku vidina proovisin osta aga müüja polnud määranud transpordi hinda siia saatmiseks s.t. ei lasknud maksta ja palus kontakteeruda müüjaga
küsisin mis oleks "total" sain vastuse nii sõnumiga kui ka nüüd on mul ebay kontol nn. maksmata arve (unpaid invoice)
tahaks maksta aga ei oska kuidagi - ei leia loogilist kohta kuhu vajutada
korra proovisin uuesti osta aga siis sain arve juba topelt kogusele ja pidin tühistama
kuidas maksta kui nagu oleks arve olemas aga ...
algas kõik saksa lehelt mis keelt ma ei oska aga läbi inglise lehe sain sama info kätte
suhtlemine müüjaga on olnud läbi translaatori aga nii labane asi nagu maksmine ei tohiks ju nii raske olla ?
juhatage rumalat