22-04-2018, 22:11 PM
Kas on sellist telefoni, millest saaks 868 Mhz signaali nupuvajutusega kätte. Tenthalli värava tõstmiseks on pisike, pealtnäha õrn pult. Vea teda koguaeg kaasas. Saaks oma elu lihtsamaks.
(22-04-2018, 22:11 PM)pen.skar Kirjutas: Kas on sellist telefoni, millest saaks 868 Mhz signaali nupuvajutusega kätte. Tenthalli värava tõstmiseks on pisike, pealtnäha õrn pult. Vea teda koguaeg kaasas. Saaks oma elu lihtsamaks.
(07-10-2017, 00:46 AM)krossifänn Kirjutas: Viimased 3 aastat kasutanud kõnetelefoni CAT B30. Pidavat "pommikindel" olema. Kukkuda on saanud,vees olemist mitte ja toimib siiamaani aga ei soovitaks.Aku ei kestnud juba uuest peast,kaamera täiesti mõtetu,klahviluku avamine raskendatud(peab ootama seniks kui vastav kiri ekraanilt kaob),kuuldavus kehvapoolne(moonutused).See viimane on põhjustatud ilmselt kasutustingimustest kus kõikjal peenikest metallipuru leidub ja see on leidnud tee kõlarini...
Kas keegi veel omab sellist ja mis arvamus ?
Tuleb telefoni välja vahetamisega veel oodata. S41 aku 5Ah-st on kahe aastaga järgi jäänud niipalju et aktiivselt kasutades jätkub üheks , vähem näppides jätkub kaheks päevaks.

(29-11-2019, 08:46 AM)wagoneer Kirjutas: ... Nomu s50 telefooni tellisin mõned päevad tagasi. Tuttaval see on ja ütles,et selle raha eest(145.-) on maa ja ilm. ...Kust selle hinnaga saab? Ma pole leidnud soodsamat pakkumist alist a la 187+53 transa. Mu Blackview-l on aku punnis, tellisin uue aga igaks petteks uurin ka uue fööni võimalusi.
(28-11-2019, 20:49 PM)vanapagan Kirjutas: Mul ongi Ulefone Armor3. Põrutada ja vett on ikka saanud ja on veel terve, tundub üsna hea, aku kestab nädala kui normaalselt kasutada. Ainult kole raske on võrreldes teistega.Aga kuidas ta sihukeste nigelate näitajatega töötab? Hangub? Igasugu äpid, nt nafikgaator HERE WeGo ei hakka kisama, et mälu on täis? Ma ikka mälu alla 4 GB + 64 GB ei vaataks, parem juba 8 GB + 128 GB. Prose on teine teema ...
(29-11-2019, 10:27 AM)Mart Laanelepp Kirjutas: Hiina telefonid ei tekita usaldust, odav võib ju olla aga tuttavate kogemuste põhjal ei tundu nad väga vastu ka pidama. Lõpuks pole ju vahet kas osta kahe-kolme aasta tagant 400 eur telefon või iga aasta 150 eur hiinlane.
(29-11-2019, 10:27 AM)Mart Laanelepp Kirjutas: ... Hiina telefonid ei tekita usaldust, odav võib ju olla aga tuttavate kogemuste põhjal ei tundu nad väga vastu ka pidama. Lõpuks pole ju vahet kas osta kahe-kolme aasta tagant 400 eur telefon või iga aasta 150 eur hiinlane.Nojah, kõik telefonid tulevad ju hiinast, lisaks Huawei on praeguseks tõusnud nr tegijaks telefonimaailmas, Xiaomi ka väga kõva tegija, kõigi operaatorite pakkumistes sees, ülejäänud lihtsalt pole meie pommiauku jõudnud. Ma oma Blackview rahul, ainult aku läks 2+ aastaga paiste.