Postitused: 2,062
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Tahtlik õnnetuse põhjustamine et uut stanget saada on ikka hoopis teine kategooria, see kindlasti ei ole ok. Kui antud juhul oli valida kas õnnetus või kukkunud reisijad, siis on küll selline nii-ja-naa olukord. Samas midagi sellist tehes peaks eos arvestama et kulusid katma hakkab enda kindlustusfirma. Eks linnaliini bussijuht paraku lihtsalt peabki oma sõidustiili valides arvestama pardal olevate inimestega. Muidugi trahvi määramine sellise plekimõlkimise eest tundub üleliigne küll ja kohus tegi õigesti, et ära tühistas.
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
Paluks ka kommentaarid seal läbi lugeda ja siis siin edasi...
http://rahvahaal.delfi.ee/news/videod/vi...d=82746801
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 2,171
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
22-06-2018, 21:49 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-06-2018, 21:51 PM ja muutjaks oli
h2rra.)
57. minutit ja 101. teema lugemist ...ja mitte ühtegi kommentaari. kus on staarkommentaatorid? :
Küsin veel oma küsimuse antud situatsiooni kohta.
Millise seaduse järgi peaks käituma jalakäija, või lapsevankrit ees lükkav inimene, kes liigub kõnniteel ja autoga samas suunas plangu tagant ristmiku suunas? Tuleb ehk teha seadus, et lapsevankrit ei tohi ees lükata, vaid vedada järel nagu haagist ( haagisega lapsevanem) ja ümbernurga prillid kohustuseks?
Midagi on siin jälle seaduses, või seaduse tõlgendamises väga tooreks jäänud.
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 1,788
Teemad: 124
Liitus: May 2007
Maine:
16
Kunagi kui Paldiski mnt. Tallinn Keila lòigule tehti katse lòik pikkivahe ruudukestega toimis see systeem kenasti. Mingiaeg teostati seal isegi järelvalvet.
Inimestel tekkis isegi pisike hasart ruudust ruuduni yhtlasevpikkivahega sòita.
Postitused: 1,171
Teemad: 22
Liitus: Jun 2013
Maine:
5
Küsimus: ootad foori taga parempööret. Sinust paremal ootab jalgrattur, et ületada ristmik otse. Kes teeb oma manöövri esimesena?
Postitused: 1,171
Teemad: 22
Liitus: Jun 2013
Maine:
5
Kes ees see mees? Jalgrattur pikali asfaltil?
Maine:
16
Mingi konks on selles, et kui on eraldi märgitud ratta rada siis on òigus ratturil. Kui rada pole märgitud peab rattur olema auto ees kui soovib otse sòita.
Postitused: 6,887
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(22-06-2018, 21:49 PM)h2rra Kirjutas: kus on staarkommentaatorid?
Reede ja laupäeva õhtud on siin vaiksed
Palju huvitavam kisma käib kommentaarides eilse päästeautoga toimunud õnnetuse ümber.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/kr...d=82728351
Vaid mõni üksik märkab, et päästja oleks pidanud tiba ettevaatlikum olema. Kusjuures tundub, et peale minu on sinna veel mõned automotolased kirjutanud natuke muudetud nimedega.
Jalgrattur oleks pidanud tulema jalakäija kiirusega, siis ei oleks midagi juhtunud.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
16
Ma ei väidagi, et autojuht ei pea veenduma enne manòòvri sooritamist ohutuses. Ma väidan seda, et kui jalgrattur lendab paremalt otse sòiduteel autost paremalt poolt siis jääb súúdi rattur.
Sama on ka jalakäiatega ylekäigurajal, et peab tekkima silmside nii juhi kui jalakäia vahel. Ei ole nii, et tuimalt astun klapidpeas sebrale vaatamata vasakule/paremale .
Maine:
95
Ma olen kordi ja kordi näinud, kuidas sireeni ja vilkuritega auto aeglustab igal ristmikul niipalju, et veendub, et kõik on talle tõesti teed andnud. See on ka see, mida ise teeksin niimoodi sõites. Siin sõitis pääste sajaga kolmemeetrisesse pilusse. Saab paremini.
Liiklusseaduse järgi on loomulikult krusavend süüdi ja paras talle!
Maine:
95
Ma ei räägi sellest ju... Seadus on üks ja konkreetne, samas natuke aeglustamist oleks selle õnnetuse ära hoidnud.