(Seda postitust muudeti viimati: 23-09-2018, 20:59 PM ja muutjaks oli Marko.)
Kui leiduks 90-ndate esimese poole VW originaalraadio, oleks käpp ühte ära viima
[/quote]
Kõik on pildil. Üks 700 seeria Volvo 2din raadio on veel. Tegelikult on kogu allesjäänud kaup ära lubatud, aga seal pole väga tähtis, kuipalju neid täpselt on.
Äraviimine ongi kuidagi kauaks takerdunud, siuke tänapäeva värk tundub juba......
Minu paha, on jah 700 oma (mul viimati oli midagi sarnast 200-ses)
700-s vist ühes tükis 2DIN raadiot polnudki.
Ise otsin midagi sellist:
(ekvalaiseri osa on juba olemas)
Kui siin juba suureks makkide pakkumiseks läks, siis mulle võib pakkuda 83-88 Galandi või sama ajastu Sapporo kaheosalist originaal raadiot ja kassettmängijat.
kellegil vedelemas mäda kerega mõnda esivedust diiselauotot?mootor ja käigukast peavad korras olema ja kuni 2 liitrit mootor.ostaks elundidoonoriks.midas keilale lähemal seda parem ja hind kuni 400.
Vanarauda läheb 1990a. Legacy universaal. Kapott ja tagaluuk head, küljes elektriline katuseluuk (sobib projektikale).
Lisaks veel pirakas kuivatitigu, tundub pilauus olevat. Asuvad Rakvere lähedal, kui on huvi helista 5341 5221. Alrad
(Seda postitust muudeti viimati: 04-11-2018, 02:28 AM ja muutjaks oli hulgus.
Muutmise põhjus: läinud
)
Utiilikonteineri kõrvale maandusid kaks elektrikilpi/kappi, ----läinud
lisaks 4soonelist alum.kaablit (4x2,5/4mm) mitu kera, sh.päris pikki juppe---- alles
Uuele ringile läheb ka kastitäis defektseid el.tööriistu, ----läinud
Kas kellelgi võiks minna vaja täispuidust nelja tahvliga siseust. Maja on EW aegne, arvatavasti uks ka. Mitme kihi valge värvi all. Laius ca 70cm, kui huvi on, siis täpsustan. Lengi ei ole.
(Seda postitust muudeti viimati: 04-10-2018, 12:14 PM ja muutjaks oli usku.
Muutmise põhjus: mersu veljed läinud
)
On üle ühed 15" BMW 5x120 valuveljed (e36 alt), ilma rehvita. sirged, aga kaks velge tahavad natuke iluravi (poleeritud serv kobrutab). Nende eest tahaks 30 eurot kokku, see on kuuldavasti üsna see hind, mis vanarauas makstakse.
(Seda postitust muudeti viimati: 05-10-2018, 22:32 PM ja muutjaks oli diesel.)
vene aja mõistes pisem teine gabariit ja suurem kolmas.
ma tahaks kaheksanda gabariidi kilbikestasid.
need on natuke suuremad. paar inimest mahuks sisse üsna lahedalt.