Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
ajate hirmu nahka. peaks äkki oma põkatsil ka asja ette võtma.
on teine vist juba eelmisest sajandist ja saab tublisti valu.
tagasilla külge pole mina veel näppu pannud.
Maine:
38
ma ei tea palju enne omanikke on olnud.
mina sain masina stokkerist täiesti tutikana.
Maine:
38
aparaat ise küll ei loe.
kui midagi arvama peaks, siis vast ikka neljakohaline juba on küll või väga lähedal sellele.
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
Luban, et teen pilte, kui lahkamiseks läheb. Ca. 10 aastat niidetud selle "käigukasti elueaks" sobiva õliga, mis tehas sisse pani... K-Rautast ostes öeldi, et kasti juures pole midagi näppida või vahetada ette nähtud...
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
42
Just nii nad ju töötavadki. Ka näiteks paatidele või muudele masinatele installitavad.
Minu Husqvarnal oli tehase poolt ka sihuke asi olemas, aga 200 tunni pealt otsustas saba anda. Ju ei ole kauemaks mõeldud.
Kui vaja sellist, mis mootori pööretega sõltuvuses oleks, siis pead mõne vene traktori pealt mehhaanilise maha võtma ja kuidagi miski ülekande vahendusel oma murukale installima.
Kuigi minu arust pole sel elektrilisel ka häda midagi- niisama tühikäigul ju murukaga ei logista ja näit peaks olema üpris adekvaatne. Ja kes on üldse töötunni nii defineerinud, et gaas peab kogu aeg põhjas olema?
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Mõõdab kui kaua sädet on tekitatud (üldiselt ju mootor töötab siis), mõõdab küünlajuhtme pealt, on kogemus sellisega.
Postitused: 1,295
Teemad: 50
Liitus: Nov 2006
Maine:
17
Kellegil nende plastikkestaga CVT kastidega kokkupuuteid on?
Huvitav, kuidas kestavad?
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
Küünlajuhtme ümber on universaalsem, saab panna ka nendele mootoritele, millel 12 V kusagilt võtta pole, lihtsam paigaldada ka.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(21-10-2018, 20:58 PM)honkomees Kirjutas: kas keegi oskab soovitada diislile sarnast agregaati ... nimelt hiina minitraktor, mil elektrit põhimõtteliselt pole, st genekas on, millelt põlevad tuled ja see on kõik ... starter ja aku on eraldi juurde aretatud, akut ei laeta genekalt, küünlajuhet dislal teadaolevalt põle.
https://www.aliexpress.com/item/4-Digita...21003.html
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!