Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
nii e-autoalarmis käidud ja ahi ise kutu,vool läheb sisse aga mitte kui midagi ei tee,arvatavasti aju perses.soovitas mingi venelaste pinar pidi kõige soodsam ja asjalikum olema või ibeist vaadata uus ahi peale ja järgmine 5 aastat kindlalt mureta.
Postitused: 2,062
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Tuleb uus 5-sooneline kaabel panna. Siis PE korpuse külge ja eraldi N lülititele. N pole moodsal ajal lubatud korpuse külge panna.
Postitused: 1,293
Teemad: 23
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
Mul on küll laelampe, kus klaaslühtrid on metalltorude otsas. Poes on ka selliseid veel täitsa saada.
Pistikute puhul - on ka kolme juhtmega tarviteid. Elektriradiaator on mul selline näiteks. Elutoas seisab paar aastat vana sügavkülm, temal on kolm juhet. Lauaarvutil on. Kindlasti on veel asju.
Aga eks need vaanaaja asjad kipuvadki RVK-d välja peksma "asja eest teist taga". Või õigemini selle pärast, et need seadmed lekivad voolu, aga kas sinu tunnetuse jaoks liiga vähe, või seisad sa soodsalt kuival pinnal või kummikutes.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
mul õue peal kaks "saksa autot", normaalsed, vedelaga jahutatavad. ja kummalegi ei ole märga kütet. kleebitav "matt" on ainuke saada olev pumbavaba lahendus. seega suht tavaline asi.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
kes on ise ja mida ta kasutab?
kui pead silmas, kas mina emba-kumba kasutan, siis jah.
tavaline vaegauto pirukas, ehk caddy. 2004 ja edasi mudel, poolsada pluss üks kilo vatti.
ja teine on sama tõugu passaat, mille täpsemaid nummereid ma ei mäleta, igatahes teine mootor.
defal toodet pole. calixil oli, aga lõpetati müük enam-vähem kohe kui alustatigi. ja teema on puudlik tsirkulatsioon ilma pumbata.
võimalik, et näiteks veidi kreeni pargitud masinas lõppeb igasugune ringvool ja kehval juhul siis sisteem läeb lämmiks ja võtab ehk leegigi üles.
pumbaga keedupulki toodavad usinad pisikesed hiinlased. ja kui see ei sobi siis mõistagi webastod ja muud taolised on saadaval.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Üks asi on see kui tõesti ei ole võimalik kasutada märga kütet, kuid kui on märja võimalus olemas, siis tuleks just seda eelistada. Mingi 300w lätakas karteri küljes ei ole normaalse võimsusega ja tänu sellele ning mootori materjalide füüsikalistele parameetritele, ei saa sealt ka soojus levida normaalselt (ka ajaliselt) üle/läbi mootori. See on aseaine mitte plokisoojendus. Kui paremat pole, siis on parem kui mitte midagi, kuid kui parema jaoks on võimalus olemas, võiks sellest kauge kaarega mööda minna.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 125
Teemad: 8
Liitus: Apr 2013
Maine:
1
Siin kindlast teadjamad. Kas lehepuhurist on abi muruniitmisel jäävate rohuvaalude ja kohati hunnikute laiali ajamisel mis tekivad pika või veidi niiske muru niitmisel. Siiani tegin nii et lasin kuivada ja siis uuesti traktoriga üle ja peeneks
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
(03-11-2018, 00:10 AM)viplala Kirjutas: Üks asi on see kui tõesti ei ole võimalik kasutada märga kütet, kuid kui on märja võimalus olemas, siis tuleks just seda eelistada. Mingi 300w lätakas karteri küljes ei ole normaalse võimsusega ja tänu sellele ning mootori materjalide füüsikalistele parameetritele, ei saa sealt ka soojus levida normaalselt (ka ajaliselt) üle/läbi mootori. See on aseaine mitte plokisoojendus. Kui paremat pole, siis on parem kui mitte midagi, kuid kui parema jaoks on võimalus olemas, võiks sellest kauge kaarega mööda minna.
Olen neid karteri vastu käivaid soojendusi paigaldanud.Olen ka täheldanud,et mõned kunded kel on see küljes olnud ja läbi kärssanud neil puudus(või oli ära kuivanud) karteri ja seadme vahel termopasta,ilma selleta minu nägemust mööda põleb ta ilma läbi. Need kellele paigaldanud olen ütlevad,et on suurte külmdega kasu küll .Väidavad,et teeb karteri leigeks küll.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 4,680
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
sai rav-ile paigaldatud tagurduskaamera ja ette monitor,tagurpidikäik sees mootor seisab kõik toimib,aga käivitad mootori nii koheselt monitor tumm.kaamera toide ühendatud tagurpidi käigu tule juhtmetele ja monitor saab toite laes olevalt salongitulelt kus pidev toitevool koguaeg olemas.oskab keegi vea tuvastada?omal mõistus otsas.
Postitused: 583
Teemad: 1
Liitus: Dec 2013
Maine:
4
Kuidas saaks kinnitada "soome papi" nii et jääks väljas sile. Autosse saad panna tüüblitega aga puidule?