Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Silme ette lõi äkki koonus. Kas kurves jookseb rong ühe ääre poole ja siis on rattad erineva suurusega.
Algul mõtlesin, et kurves kergitatakse sisemine ratas veidi üles ja siis see kaabib kergelt, aga siis kulub kiiresti ära ja see ei lähe kohe mette.
Postitused: 6,879
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Kuidas seda koonust kontrollida? Raudtee pole nii hullult täpne, et igas erineva raadiusega ja erineva kiirusega läbitavas kurvis übertäpselt külgnihet teha. Sinna on siis libisemine ikka sisse kirjutatud.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Mnjah.. koonuses rattad. Lahe mis
Kui kokku ei puutu teemaga ja ei guugelda, siis on ikka sitaks raske leida lahendust mingile kahe rattaga probleemile.
Ma komistasin selle küsimuse otsa ühe teise projektiga. Ma ütlen ausalt, et ma ragistasin terve öö oma ajusid nii kõvasti, et naine ärkas müra peale üles. Mulle oli küsimus teada ja arvuti oli mu ees olemas, kuid meelega ei läinud guugeldama ja vastust ma välja ei suutnud mõelda. Järgmine päev viskas mõtlemine sita keema ning valisin kergema tee ja guugeldasin. Ma tegelikult ei ole siiani tervet seda füüsikat viitsinud läbi käia, mis jõud lükkavad, kas mass või erinevad kiirused või mõlemad neist, kuid see on minu ajus üks lihtsamaid füüsikalisi probleeme mida ma näinud olen, mis on nii kuradi lihtne ja samas nii kuradi raske lahendada, ja samas ei suuda lahendust leida kahele rattale ja pöörderaadiusest tingitud kiirustele... Mul on natuke häbi iseenda ees tegelikult
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 2,234
Teemad: 34
Liitus: Aug 2014
Maine:
17
Meil juhtus selline asi ,et pumba tiivik ja võll mõlemad plastikust.Võll oli lihtsalt katki.Väliselt kõik nagu eespool kirjeldatud.
Postitused: 2,058
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Ise saab ka täita. Tahm maksab 5-10 eur ja sellest mu printeri puhul piisab kaheks täitmiseks. Youtubes õpetusi piisavalt. Vast ka mudeli spetsiifilisi. Probleem on siis kui printer lukku läheb kuna lehtede arv täis, aga arvatavasti seda muret enam pole kui juba b-osa sees.
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
minumeelest ainult B osa kasette saabki täita. Orginaale tihtipeale ei saa lahtigi võtta.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 1,834
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
(19-11-2018, 19:03 PM)oltsberg Kirjutas: Aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida Printeril sai tahmakassett tühjaks. Paistab, et tegemist mitte originaali, vaid B-osaga. Kas neid B-osi kah täidetakse? Või on mõistlikum uus B-osa osta? Originaalkassett maksab nii palju, et selle eest saaks uue printeri.
Vaata analooge hiinakaid - olen ostnud näit. 1a.ee lehelt kus orig. kassett maksab ~120 eur ja hiinakas 12 kopikatega. Vilumatu silma jaoks prinditulemus sama hea. Tahmakassettide ise täitmine on muidugi tore tegevus - üldjuhul lõppeb tulemusega nagu oleksid lõõre puhastanud aga kui kannatust piisavalt siis võib ka tulemus tulla.
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 424
Teemad: 62
Liitus: Nov 2004
Maine:
2
Oleks vaja laseri või veega lõigata 0.5 mm paksusest vasklehest ca 10 detaili mõõtudega 140x170 mm. Detail keeruline, vaja arvprogrammjuhtimisega masinat. Materjal võiks lõikajal olemas olla, säästab oluliselt minu vaeva. Fractory's pakub kahjuks ainult 1 mm paksuse vasklehe varianti. Oskate ehk mõnda teenusepakkujat soovitada?