Postitused: 942
Teemad: 1
Liitus: Jan 2005
Maine:
13
Invalidkal Eesti number puha.
Postitused: 665
Teemad: 40
Liitus: Oct 2003
Maine:
10
Mis asi see suurte silmadega ja maadligi seal rohelise mosse kõrval on?
Postitused: 7
Teemad: 2
Liitus: Dec 2017
Maine:
0
- kuidas seda pikka ülevaatust saadakse?
- kas sisustusest ei viitsi pilte üles laadida - /omal garaazhis 53nda aasta eksemplaar ja ainus viis garaazhis ruumi juurde saada on auto korda teha/
- mis aastast neile raadio lisati?
Postitused: 5,874
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Eesti musta numbrit hinnates eksid Sa rängalt...
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 210
Teemad: 30
Liitus: Aug 2012
Maine:
1
Kas oled kindel et see toyota mootoriga mosse on museo registris?
Soomes on kahte tüüpi musta numbreid
1.sõiduk mis on museo registris algab registreerimis märk tähega M
2.suvaline sõiduk mis on valmistud või registreetitud ennem 1972 saab lihtsalt musta numbri.kuid see ei alga M
(Kui mina taotlesin oma jawale musta museo numbrit siis küll nokiti tulede lüliti kallal et see polt pole küll õige vaheta ära)
Rohkem infot leiab trafi lehelt
Postitused: 1,583
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
54
Soome Õige muuseumi auto peaks olema samuti nagu meil musta numbri auto. Ehk vastama originaalsusele jne. Samuti originaalsuse % kirjas. See nii öelda vana auto must number Soomes annab lihtsalt päris palju soodustusi kasutajale. Aga samas ei pea olema väga originaal. Nagu eelpoolgi mainitud,soodustab see vana tehnikaga tegelemist.
Veel ei anna alla.
Postitused: 86
Teemad: 3
Liitus: Aug 2016
Maine:
2
Jah, ega täpselt pole aru saanudki, kuidas täpselt selle muuseumi registris oleva autoga on. Nii palju, kui ise lugenud olen, on välistatud kere ümber ehitus. Mootorit, sildasid,käigukasti minu teada võib vahetada teatud piirides. Samuti võib peale muuseumi reg. võtmist jätta autole tava numbrid. Siin teemas postituses #44 valgete numbritega autod on ka muuseumi registris, k.a. Lada. Minu auto muuseumitunnistus ei ole hetkel minu käes, aga taastamistunnistusel on vigadeks märgitud ainult vale polstri- ja istmetekattete materjal, valed esituled ja helkurid. Mida nende helkuritega mõeldakse, ei tea. Aga tegelikult on erinevusi algupärasest küll ja küll.
Postitused: 210
Teemad: 30
Liitus: Aug 2012
Maine:
1
Seaduse järgi saad võtta sõiduki museumi registrisse siis kui sõiduki 30 aastat vana ja vastab nõuetele.aga rolli mängib just see 1972 läks soome üle valgele numbrile.peale seda kõik museumi sõidukid on valge numbriga,just nagu see Lada.
Eelpool mis ma mainisin et musta numbriga museo autod algavad M-ga on õige,kuid on ka erand.kui omanik soovib jätta numbri mis oli ennem siis ta saab ka selle numbri jätta museo numbriks mustana.
Näide: Tuttaval vana Suzuki (1968)oli valge numbriga "AA-001" ja aastas tegi mõned tiirud.sai ta selle registreeritud museo rattaks ning siis võttis sama numbri kuid mustana.
Postitused: 265
Teemad: 3
Liitus: May 2004
Maine:
2
Huvi pärast küsin, kas endine omanik oli mõne aasta eest lahkunud laulumees, kellest tohutu, osalt restaureeritud, osalt restaureerimata kollektsioon maha jäi?