Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
(26-02-2019, 21:55 PM)PlyVal64 Kirjutas: Aga täna on ju Husqil triobrake, kus isegi paremal käel gaasi juures on samasugune pidur. Kui viskab käest üles, reageerib veel kiiremini.
Ma olen mitu korda mõelnud, et miks sae taha poole pole taolist asja leiutatud. Ma vist kunagi kirjutasin ka siia kuidas mul pukis leppasid saagides viskas sae käest minema nii, et saag lendas üles poole õhku ja tegi täistuuridel näo ees tiiru ära ja kukkus kahe jala vahele maha. Kindad olid veits märjad ja kui pauk käis, ei saanud enam midagi teha, vist ainult jõudsin ennast taha poole painutada kui kett nina eest vuhisedes läbi pani. Selline pidur oleks sae kinni võtnud.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 10,818
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
136
Proovi selle TrioBrakega laasida korralikku okslikku kuuske ja siis räägime edasi.
Kuskiltmaalt hakkab tuvalisus töö tegemist liiga palju segama.
Järkamisel on omal kohal, ei salga.
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Saag jõuab isegi enne ketipiduri rakendumist palju paha teha. Minu viskas kunagi puu juurest minema ja enne kui kett seisma jäi jõudis puruks rebida metall kellarihma ja suruda kaks hammast kätte. Ma ei kujuta pilti kui ketipidurit poleks olnud.
Aga õpetust andis küll. Enam tsirkuseartisti moodi maa ja taeva vahel kõõludes saega ei vehi.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Masin on nagu koer, lööb sulle hambad perse kahel juhul enamasti, siis kui sa kardad ja siis kui ülbeks lähed.
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Maine:
13
Põhi reegel laasimisel on see, et kui lõikad oksa enda poolt puud siis edasi ei liigu. Liikumine toimub ainult siis kui lõikad oksa teiselt poolt puud...
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Maine:
60
Ilma turvavarustuseta on ka võimalik töötada ja elada kõrge vanuseni aga kindlam on ikkagi kui mingigi turvatase on täidetud.
Kui ma metskonnas töötasin siis sai nähtud palju " huvitavat". Pauk võib tulla sealt kus elus ei oska oodata ja ette näha.
Mina jääks ennem sinna hädavareste klassi ja nokitseks vaikselt kui et oksad laiali Matrossovit mängiks.
Mul on omal kaks haava ette näidata. Üks vasakul käel veenide kohal ja teine vasakul jalal põlve kohal. Mõlema korral rakendus ketipidur aga enne jõudis tatoo ära teha.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
ma olen nii s.tt saemees, et lõikamise ajal seisan paigal.
mõlemad jalad ilusti maas.
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Maine:
13
Mul on korra kummikust mõni mm ära hamsanud ja korra olen kuidagi komistanud toominga risus nii, et saag hammustas jopesse küljelt roietekõrguselt, kuid jopest kaugemale õnneks reaktsiooni tõttu ei jõudnud. Tol ajal oli ka katkise ketipiduriga rootsist toodud ja hooratud hq40. Tal õnneks eriti jõudu polnud, et hammustada. Praegu ei tahaks ette kujutadagi kui oleks praegune suurem saag nii hammustanud. See hammustab suure haava loetud sekunditega läbi...
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
jah oma paarkümmend aastat on saagedega majandatud ja otseselt hullu vigastust pole olnud õnneks. Sülitan 3X üle õla aga pisemaid riivamisi on paar tükki ette tulnud ja on piisanud vaid plaastrist. Lahedam asi oli see et ostsin kallid Nokiani säärikud ja suutsin teisel päeval pool säärt maha lõigata ülevalt kuni tallani!!! Raisk nutu maitse oli suur aga olukorra päästis see et mul hea sõber oli rehvtöökojas ja vulkaniseeris ilusti sääriku ära. Kutsun siiani teda kingsepaks
Veel pole maha löödud
Postitused: 198
Teemad: 4
Liitus: Feb 2016
Maine:
0
28-02-2019, 12:18 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-02-2019, 12:19 PM ja muutjaks oli
52mees.)
Palju päästab ka see kui on metall ninaga saapad/kummikud. Ei sae vähemalt varbaid kohe maha.
Omalgi oksahunnikus juhtus nii, et nüüd saapal korralik vagu sees, kuni metallini. Ja seda ise arusaamata, et oleks midagi juhtunud, alles kodus avastasin, et saapal imelik vagu sees.
Ära tee väsinuna tööd, muidu vead kergelt tulema.
Postitused: 711
Teemad: 11
Liitus: Feb 2007
Maine:
11
Kas te üldse ei tunne huvi, kuhu te töötava sae sisse vajutate?
Seda ma veel suudan mõista, kui sõbra varbad maha saete, aga et enda omade sae trajektoorile ette jäämist ei tuvasta .......
Pole sõnu.