Postitused: 5,832
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
04-03-2019, 00:32 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-03-2019, 00:37 AM ja muutjaks oli
Aspelund.)
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Taaskord jookseb maantee rataste all ja ühtlasi on aega kuulata muusikat, kuulata süvenenult ja lasta mõte rändama. Täna hilisõhtul tuli raadiost HITMIX päris head nooti 90'ndatest ning antud lugu viis mind igatahes tagasi sinna aega, kus esimesed tõsisemad kokkupuuted muusikaga olid juba tekkinud. Meenusid nii mõnedki lahedad autod, mida sai ehitatud, meenusid nii mõningad lahedad seigad, meenus palju muudki head... Olid ajad, nii imelik kui see ka pole, aga meenus see aeg, mil sai oldud noor... S90-ed Honda interga pagassis, soojad suveööd, polnud muresid-polnud kohustusi...
Mis siis 90ndate lõpul sealt autost kostis, eks ikka selle aja klassikat, sealhulgas ka kindlasti Legendaarse saksa DJ tiimi SASH ja kena inglise laulja Tina Cousins'i koos tehtud lugu Mysterious Times...
Selline mõnusa fiilinguga lugu oli tollal ja eks on ka praegugi... vahelduseks kitarritininale.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 640
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
9
26-03-2019, 21:46 PM
Paul Hardcastle - Rainforest (1985) - Minu hetke lemmik vanade laulude seast.
NB.-Riigiaparaadi hammasrattad ja väntvõll vajaks kiiremas korras remonti.
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Kas just nüüd eriline lemmik, aga autoteemaline sellegipoolest. Samas päris mõnusalt läheb lugu, jääb kummitama....
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 131
Teemad: 5
Liitus: Dec 2003
Maine:
4
Stigil (Soomlaste omal) on teisigi lahedaid lugusid, näiteks see:
Postitused: 1,794
Teemad: 9
Liitus: Oct 2014
Maine:
33
Tahaks kiita Äripäeva raadiot õhtu- ja öötundide muusikavaliku eest. Väga ergutavad ja mõnusad lood.
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
vabal ajal painutan kaablit...
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Väheke löbusamat värki ka vahele...
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Maine:
64
Postitused: 2,275
Teemad: 11
Liitus: Oct 2008
Maine:
65
...eks siis midagi keskpärast hästi ununenud ajaloost.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
20-04-2019, 23:01 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-04-2019, 01:31 AM ja muutjaks oli
Marko.)
https://www.youtube.com/watch?v=xQhlS9-QBng
Üsna selline, kuda nüüd öeldagi siit AC/DC ja Def Leppardi kantsist, naljakas ja lõbus asi, natuke ka esitaja peateemast erinev.
PS kas keegi vanamuusikafännidest oskab öelda, mis nime all N-euro seda lugu esitas? Interneedus longab selles küsimuses kõigi kolme jalaga või olen mina loll
EDIT: ehk oli maaletooja hoopis Lauri Liiv?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Maine:
64
Ma üldiselt ei pea naisi lauljate, muusikute või kirjanikena eriti headeks loomingu loojateks, ma ei oskagi täpselt öelda miks... tõenäoselt nad lihtsalt ei kõneta mind oma sõnumiga, oma väljundiga või oma olemusega kunstis. Kuid on erandeid ja tavaliselt on taolised erandid kuradi head. Ma tooks siinkohal välja ühe oma leiu viimasest ajast, kus tegemist on loomulikult minu maitsega üldises muusikas kuid samas on ka tegemist selle erandiga, mis on suuteline minu jaoks muusika ja loomingu viima just taolistesse sfääridesse mille kaudu mina sellest aru saan, seda mõistan, ning tunnetan iga enda keharakuga.
Seega, paneks siia terve kontserdi, kui kellelegi meeldib, siis soovitaks jällegi klappe ja aega hetke jaoks... Need hetked on seda väärt et kuulata ja lahti lasta elumürinast mis igal ajahetkel su kõrvadel tantsu löövad.