Postitused: 537
Teemad: 1
Liitus: Jan 2019
Maine:
4
võibolla on ettenähtud vahetada ka tihend,mis tavaliselt vana klaasi eemaldamisel puruneb
Postitused: 1,479
Teemad: 126
Liitus: Jul 2009
Maine:
12
jah sain uue pakkumise 120.- see tundub juba normaalne olevat. Salongi lasen kevade tuttava juures keemilisega puhtaks. Ja siis oleks enam vähem.
Veel pole maha löödud
Postitused: 93
Teemad: 7
Liitus: Nov 2013
Maine:
3
Tere.
Mis Viljandi CarFixi mehed küsivad, oled uurinud?
Edu!
Postitused: 753
Teemad: 2
Maine:
13
Tervist.
Kasutan teise isiku teemat aga jään sama automargi juurde : Audi 80 2,0 l bensiini mootoriga ja mure - süüteküünlad plokikaanes kinni , viimased 10 aastat pole keegi neid vahetanud , selle stantsitud torust võtme ümardasin , ostsin padruni ja , kas on olemas mingi keemiatoode , millega võiks küünlaid enne keeramist leotada ?
Postitused: 537
Teemad: 1
Liitus: Jan 2019
Maine:
4
vaevalt,et mingi keemia läbi küünla tihendseibi ronib.aja mootor kuumaks ja hakka meelitama.kui natukenegi lubab,siis võid hakata spreydega möllama.küünlavõti peab olema korralik!
Postitused: 1,398
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(08-04-2019, 18:49 PM)sturmbannführer Kirjutas: vaevalt,et mingi keemia läbi küünla tihendseibi ronib.aja mootor kuumaks ja hakka meelitama.kui natukenegi lubab,siis võid hakata spreydega möllama.küünlavõti peab olema korralik!
Ja igaks juhuks lisan elementaarse asja, et keerata tuleks ristiga, mitte narre või muu säänsega.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 188
Teemad: 11
Liitus: Nov 2006
Maine:
3
Naabrimees nädalavahetusel mainis et plaanib oma b4 metalli viia... äkki soovid omale hoopis? Bensukas on aga mis mootoriga, pean uurima.
Maine:
13
Tere.
Aga palun uurige .
Edvard , 51949018
Maine:
13
Tervist.
Tänan hea nõuga appi tulnud foorumlasi , küünlad , küünlajuhtmed , jagaja kaas ja rootor vahetatud ning tehnoülevaatus läbitud .
Edvard.
Maine:
12
Audi sai täna esiosa värskenduse valgustite näol!!!! Uued suunatuled ja viisakad esituled!!! Nn uued "kondid" lähevad homme alla!!! Keretööd algavad peagi. Pildid tulevad homme
Veel pole maha löödud
Maine:
12
Ammu pole kirjutanud Audiga toimetamistest. Nii ega suurt pole muutunud seis enam vähem sama. Välja arvatud toitesüsteem, see sai paagist kuni mootorini läbi uuritud ja hopaa, keegi tarkpea oli pannud ühe filtri vahele, mida ma ei oleks osanud nähagi, see oli loomulikult sitta täis. Ja sellega tundub et raske käivituse probleem lahenes. Sai üks doonoriks ostetud (ise pole veel näinud) tuttavaga kahe peale, tal mootorit vaja. Mul poritiibu ja nipet näpet veel. Edevaks asja ei taha ajada aga pagassi spoiler pidi ka küljes olema - Audi originaal. Tulevadki pikad ja pimedad ööd, kus ma pean tööl olema ja saan sooja garaazi kasutada. Hea kõpitseda. Aga eks näis. Muidu olen Audi juppidele vastuvõtlik!
Veel pole maha löödud