Postitused: 3,161
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
Läbi aegade olen kuulutusi sättind ka kuldse börsi lehele. Korra nädalas viskan pilgu peale, et ostaks ka miskit.
Peale omaniku vahetust muutus asi põnevamaks.
Üritasin panna kuulutust "traktorid jms" teema alla, ei saa, nõuab pappi, tahaks puitu osta, ei saa, tasuline.
Otsing andis siis sellise vastuse:
Kas kuulutamine on tasuline?
Kuulutamine on tasuline järgmistes kategooriates:
Autokütus ja -õli, Mootorpaadid ja kaatrid, Jahid ja purjekad, Skuutrid, Traktorid ja kombainid, Haakeriistad ja lisaseadmed, Põllumajandusmasinad, Metallitöötlemismasinad ja -seadmed, Ehitusmasinad, Autoteeninduse ja -remondi seadmed, Tõstukid, Eritehnika, Mahutid, konteinerid ja soojakud, Metsandus (va Metsatööriistad), Tõutunnistusega koerad, Tõutunnisetusega kassid, Bürooruumid, Tootmis- ja laoruumid, Kaubandus- ja teenindusruumid, Muud äripinnad, Saematerjal, Tööpakkumine, Koolitus, Äri (va Kontoritarbed ja Võtan laenu), Antiik (va Kunstiteosed).
Mitte et rahast kahju oleks, aga päris huvitav valik...
Postitused: 6,996
Teemad: 58
Liitus: Jul 2012
Maine:
98
20-05-2019, 11:08 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-05-2019, 11:15 AM ja muutjaks oli
Marko.)
Kuulutuse panemisel kolmandal lehel on kastike linnukese jaoks, nimeks "märgi kui ärikuulutus". Kipub minulgi sinna aegajalt see linnuke tekkima, samas on alati saanud selle ära klikata ja arve muutub nulliks ilma liigse kobinata. Ehk oli abiks
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 5,292
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
131
Juba ammu on kõik suurem bisness Facebooki kolinud, kui reaalset müügisoovi pole siis kõlbab muidugi kuldses börsis ka endaga seksida...
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Postitused: 1,841
Teemad: 21
Liitus: Aug 2008
Maine:
8
20-05-2019, 22:18 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-05-2019, 22:19 PM ja muutjaks oli
veix__.)
Oleneb kauba liigist, aga mu arust osta.ee-s lähevad asjad hästi. FB üldiselt ei meeldi müümise seisukohast. Ja ikka vaadatakse kuldset börsi, soovi ja okidokit ka.
Postitused: 3,293
Teemad: 20
Liitus: Apr 2012
Maine:
27
ostja seisukohast meeldis mulle KB enam kui soov ja igasugu osta.ee jms oksjonikeskkonnad, kui on hind olemas siis saada sotti, aga jälgida kuna keegi mida pakub ja kuna oksjon lõpeb, no pole seda aega, ikka unustad ja lased mööda.
Facebook jm sotsmeedia on mu jaoks olematu asi, kontot pole ja ei tule.
Postitused: 633
Teemad: 80
Liitus: Nov 2011
Maine:
4
Facebook on tühikargajate , poroloonist ajudega tibide , telefonisõltlaste ja igasuguste pervertide pärusmaa
Seal pole mõistet hind , küsib 1 euro , natukese aja pärast 5 eur , vahet ju pole , mingid kokkulepped ei kehti
Ühesõnaga mõttetu koht , soovitan oma närvide säästmiseks sealt eemale hoida
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
(20-05-2019, 23:44 PM)kalleb Kirjutas: Facebook on tühikargajate , poroloonist ajudega tibide , telefonisõltlaste ja igasuguste pervertide pärusmaa
Seal pole mõistet hind , küsib 1 euro , natukese aja pärast 5 eur , vahet ju pole , mingid kokkulepped ei kehti
Ühesõnaga mõttetu koht , soovitan oma närvide säästmiseks sealt eemale hoida
+1 Rohkem asju müüdud jah läbi soovi ja muude portaalide.
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983
Postitused: 633
Teemad: 80
Liitus: Nov 2011
Maine:
4
10 sendised oksjonid ongi tehtud spetsiaalselt kundede petmiseks sest harilikult istub seal taga kas omanik ise mõne nutiseadmega või mõni selleks spetsiaalselt värvatud tegelane kes hinda üles peksab , see lõpeb sellelga et asi jääbki müüjale kätte kui liba üle pakub ( ja tuleb oksjonikeskkonnale maksu maksta ) või leitakse mõni kergeusklik kes liba üle peksab ning asja eest mitmekordselt kukrut kergendab
See on ostas väga levinud tegevus , seoses nutiseadmete laialdase levikuga ei saa ju IP ka pidevalt kontrollida ja eks igal nutiseadmel on see erinev vast
Postitused: 531
Teemad: 3
Liitus: Jan 2012
Maine:
6
Ise kuldset börsi eriti enam ei kasuta, sest mozzilas millegipärast ei jookse, IE kasutades korra kuus viskan pilgu peale.
Postitused: 561
Teemad: 0
Liitus: Nov 2017
Maine:
20
Osta-t kasutan siis kui mingi asi on vedelema jäänud ja vaja lahti saada, ära visata kahju või tülikas.
Olen müünud vanu jalgrattaid, surnud akudega akudrelle, mootorsae, mööblit jne. Vahest päris üllatav kuidas minu jaoks rämpsu eest ollakse nõus arvestatav summa raha maksma.
Teatud valdkondades nagu kollektsioneerimine, on hinnad päris adekvaatsed ja ostjaskond olemas.
Ostnud pole midagi.
KB-s pigem mõistlik tehnikat osta-müüa, seal on olemas ka vanem kaader kes FB ei kasuta.
FB minu arust puudub mõistlik viis midagi leida kui tõesti osta tahad. Ei jõua ju seda hulka kuulutusi suures ostumüügigrupis läbi kerida, otsing pole eriti toimiv.