Postitused: 159
Teemad: 0
Liitus: May 2019
Maine:
0
Sai siin nv kasutatud sellist aparaati nagu dolmar/makita ps32. Kurat vägev aparaat kodukasutajale. Kuna oma dolmaril plaat tagumikus ja kohalik saepood tellib siiani plaati, siis sai naabrinaiste aparaadiga mauratud. See pisike aparaat võttis õunapuid nagu muiste. Varem arvasin, et kodutarbijale 40 kuupi miinimum ja on silma jäänud nurinat pisemate dolmarite suunal, aga täitsa asjalik aparaat puude järkamiseks ja isegi langetamiseks kui te ei aja taga brändi nime.
Postitused: 159
Maine:
0
27-05-2019, 11:55 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-05-2019, 11:56 AM ja muutjaks oli
Maisalup1.)
No mul oli plaanis see kõige võimsam 2 akuga trimmer võtta.
Aga esialgu põletan bensiini edasi
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Mul mingi Makita akutrimmer juba 4 aastat. Väiksem kui v6sa oma aga teenib ausalt. 3 Ah akuga annab täitsa mürada. Ca 30- 40 minti laseb ühe akuga töötada. Oleneb rohust.Mul ta viimistlemiseks rohkem. Algul traktori ja muruniidukiga pind üle ning siis trimmeriga ääred. Aga ääri on oma tunni jagu.
Aga ikka ilma fossiilkütuseta läbi ei saa või tuleb suurem akukas vaadata.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 973
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
27-05-2019, 13:43 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-05-2019, 13:44 PM ja muutjaks oli
Mart Laanelepp.)
Mul on ka mingi pisike ryobi oma pärast niitmist äärte ülekäimiseks. Mõnus kerge ja vaikne ning vähem bensiiniga jantimist. Alati kui kõige rohkem vaja on 2t segu otsas, uue segamiseks on õli otsas jne ?. Aku kestust ei oska kommenteerida sest 5 Ah aku tühjaks ei saa ühe niidukorra järelviimistlusega.
Postitused: 229
Liitus: May 2016
Maine:
2
Loomade eest peab hoolitsema.
Lihtsam on vist muld maha müüa ja liiva/kruusaväljal elada. 2 nädalat olin eemal ja praktiliselt kogu eelnev töö oli kaduma läinud. Rohi 2x pikem kui enne niitmist.
Võsalõikuriga muru niita on kuidagi veider. Hiina muruniidukid peavad vastu kui mõistliku suhtumisega niita ja masinat regulaarselt hooldada?
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
ma niitsin kunagi pea paari hektarit ja lisaks tekitasin mingi pügatud parkmetsa.
nüüd tõmban igal aastal niidetava alaga kokku ja metsa ei niida enam ammu.
juba mitu aastat pügavad lambad enamust kunagisest niidualast ja rohkem ka.
metsa alla on ka korralik alusmets kasvanud.
Maine:
38
ega rästik kogemata kaitse all pole?
ja su hirm on üsna põhjendamatu.
ei tee see ussike miskit paha kui ise talle kallale ei läe.
ma olen mõnikord oma õuest neid mannergusse pannud ja kaugemale metsa viind.
mind nad ei sega aga kui peaksid kogemata naabri õuele liikuma, siis seal hakkab labidas kiirelt välkuma.
parem ennetada ja loomakese elu säästa.
Maine:
38
kobrat pole vaja.
rästikud aga vii paar versta eemale, siis enam kindlasti tagasi ei tule.
Postitused: 310
Teemad: 1
Maine:
5
28-05-2019, 12:50 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-05-2019, 13:19 PM ja muutjaks oli
ounou.)
Tänan vastuste eest. Kuna voolik on lihtne ja odav vahetus, siis ma proovin selle kõigepealt ära. Saag on kokku vast max 10 tundi tööd teinud, kõigepealt seisis pikalt riiulis ja kui kasutusele sai võetud, oli garantii juba läbi. Nüüd vahepeal jälle ca 5 aastat seisnud. Kas tõesti sellest otsatihendid läbi? Kui vooliku saan vahetetud, siis proovin seda kinnise õhuklapiga töötamist. Ma ise kahtlustasin küll, et karburaator vajab reguleerimist või on vigane.
Hiinakas on ka olemas - sellega ongi saanud seni põristada, aga mõtlesin, et teeks Partneri ka korda - sisuliselt uus saag.
Pähkliajude hirm