Postitused: 700
Teemad: 26
Liitus: May 2004
Maine:
10
olge head ja aidake,kus kohast leian
Postitused: 772
Teemad: 567
Liitus: Dec 2002
Maine:
36
Kardan, et sellist isendit ei ole lihtne Eestis omandada. Vähesed aastakümned üle elanud isendid (nii endised nn postamenditankid kui ka vähesed sõjaajast senini varjul olnud isendid, nt Virumaal väljasikutatu) on leidnud endale kõik väärilised omanikud/valdajad muuseumide, entusiastide jm näol.
Loomulikult ei saa me keegi pead anda, et ka mingi muu Eestimaa veekogu või muu varjatud paik sellist asja peidab ja selle on võimalik sealt realsete kulutustega kätte saada. Aga tõenäosus ei ole väga suur.
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Maine:
10
Vabandan et väljendusin valesti.Nimelt otsisin siit foorumist neid pilte sellest masinast,aga ei leidnud momendil kuigi nad olid siin kusagil olemas.Käisin või nägin teda eile ürituse käigus isegi lähhedalt,tahtsin lihtsalt sõbrale pilte siit näidata aga ei leidnud enam.L ootsin et keegi targem aitab natuke.Muuseas kes kohal käis siis mina olin selle musta IZ49 ga,kunde kah sadula.
Postitused: 2,453
Teemad: 41
Liitus: Oct 2003
Maine:
31
13-06-2004, 23:18 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 13-06-2004, 23:20 PM ja muutjaks oli
mossepower.)
Maailma Teatme Atlas andis mulle sellist infot ,et Bulgaarias on kasutusel 1768 tanki ja nendest 177 on T-34 tankid , sealt VÕIB ju saada nagu küsiti.
EDIT:Oops kahjuks võttis Atlase lehitsemine nii palju aega ,et siis veel su teist potitust polnd, kui hakkasin seda tegema
Maine:
10
Pole hullu ,aga andke teada kuhu vajutama peab et midagi näha.Täna enam ma ei suuda siin lugeda ,õlled joodud ja sõit seljataga.HEAD ÖÖD!
Postitused: 2,640
Teemad: 111
Liitus: Apr 2004
Maine:
7
Mis masinaga see tank välja tõmmati sealt järvest. pildil paisatb üks kollane elukas tagapool aga mis see täpsemalt oli ja kuidas saavutati nii suur haardumine et jõudis tõmmata välja.
Postitused: 276
Teemad: 21
Liitus: Apr 2002
Maine:
0
vennas leidis kaks t-34 roomiku plaati... kui kellelgi vaja tank kokku panna siis andke teada.
Maine:
10
Tore et pildid üles leitud.Seda tehnikat lähedalt vadates tekkis paar küsimust.Mootor mis sellel peal oli ja on,onju selle aja kohta tõsine saavutus,võrreldes neid muude vene mootritega isegi tänapäeval.Kas venemees selle tõesti ise välja mõtles ja valmis tegi.Teine peen asi tundus käigukast olema,oli väga autmaadi moodi sest sidurit kui sellist ei paistnud olevat.Ehk keegi teadjam mees täpsustaks.
Kui oleks tank (äkki ongi) palju oleks võimalik tasu saada selle asukoha näitamise eest ?[/b]
Kui on keegi, kes on huvitatud tanki leidmisest või kui on keegi, kes on huvitatud ja kellel on see metalliotsija , võtke kindlasti ühendust.
marx.pajur@mail.ee
Postitused: 223
Teemad: 38
Liitus: Feb 2003
Maine:
0
aga kumb oli \"parem\" tank kas T34 või Panzer? ma mõtlen suutlikust sõjatandril?
Miks need puud alati vale koha peal on?
Postitused: 5,870
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Raske on võrrelda midagi, mis oli olemas ja midagi, mis ei märgi konkreetselt ühtegi masinat (panzer on saksa keeles tank).
Panther vs T34 oli lahingomaduselt parim kahtlemata Panther, tootmiskiiruse ja robustsuse poolest (mis lahingväljal oluline), kahtlemata T-34.
Asp
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!