Postitused: 39
Teemad: 2
Liitus: Nov 2006
Maine:
2
Minu pealtlaetaval Electroluxil läks rihmaseibi poolt laager, kloppis ka hirmsasti ja hakkas pesu määrima. Võtsin lahti ja oli laager läbi, rihmaseib, mis on trummli küljes oli ka 3-mm lapik, vahetasin mõlemad laagrid trummlil ja rihmaseibi(ratta) , kokku 60€ aga uus masin 400,- Kestab kaua kestab aga rohkem talle remonti pole vast mõtet teha.
m 402
saab 96
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Murdunud võlliga pesumasin turule jõudnud otsapidi või siis saab siit varuosi
https://www.kuldnebors.ee/82918313
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 2,711
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
03-07-2019, 19:17 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-07-2019, 21:34 PM ja muutjaks oli
tõnn.)
Uut kodu otsivad kaks eest laetavat pesumasinat, Beko wb6108xd - vajab käivitamiseks täpselt sihitud lööki või uut ukselülitit.
Zanussi turbodry, vajab uut veeklappi, sissetulevale veele.
Zanussi on kuivatiga, kuid hommikuks on trumlis vesi.
Hind sümboolne, võin ka jupitada.
Asjaga kiire, asuvad jõhvis.
Postitused: 3,632
Teemad: 113
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
(03-07-2019, 19:17 PM)tõnn Kirjutas: Uut kodu otsivad kaks eest laetavat pesumasinat, Beko wb6108xd - vajab käivitamiseks täpselt sihitud lööki või uut ukselülitit.
...või lihtsas lahenduses ukselüliti likvideerimist juhtmete kokkuühendamise teel.
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Maine:
23
Silumiini ei söö mitte pulber vaid pesuaine.
Pesuainet sisaldab nii pulber kui ka pesugeel.
Parandage mind, kui ma eksin.
Maine:
23
Seda ma üritangi väita, et pressi see pesugeel kasvõi kuubikuks, metalli armastab ta edasi.
Keegi võiks teha sama testi nagu tehti kunagi pidurikettaga.
Panna eri pulbrid, geelid, ained silumiinile ritta ja jälgida tulemusi.
Postitused: 4,447
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
51
(05-07-2019, 08:32 AM)tõnn Kirjutas: Seda ma üritangi väita, et pressi see pesugeel kasvõi kuubikuks, metalli armastab ta edasi.
Keegi võiks teha sama testi nagu tehti kunagi pidurikettaga.
Panna eri pulbrid, geelid, ained silumiinile ritta ja jälgida tulemusi.
Küllap valmistajatehased on selle ära teinud. Sellepärast ongi garantii mootorile 10 aastat ja masinale vist paar aastat.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 4,693
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
see veekvaliteet nüüd küll masina eluiga ei mõjuta.olen mitut 20 aastat vana masinat lammutanud mis töötanud just puurkaevu veega ja sellistel aegadel mil calgonit veel ei tuntud ja kuskil pole sellist jama torudes mis calgonit reklaam näitab.
Postitused: 106
Teemad: 0
Liitus: Sep 2007
Maine:
1
Ehk on hoopis asi selles, et kasutatakse superöko programme (väga vähe vett ja madal temperatuur), aga pesuaine kogusega liialdatakse.
Postitused: 633
Teemad: 80
Liitus: Nov 2011
Maine:
4
Kui tihti filtreid vahetama- puhastama peab ?
Mul on viimased 20 aastat olnud selline piine silmaga nailon filter mida saab ka vajadusel hambaharjada puhastada
Viimastel aegadel on hakanud aga jubedat muda koguma , puhasta iga nädal
Eriti hull on peale suurt äikesevihma
Vanasti sai korra aastas puhastatud ja polnud häda midagi
Kui muda täis mätsib siis kaob veesurve ära
Oma puurkaev ja veeautomaat
Postitused: 4,693
Teemad: 70
Liitus: Aug 2009
Maine:
22
mul kah puurkaev ja juba aastaid mingi x nöörfilter vahel,mustaks läheb vast paari kuuga,aga vahetanud olen korra aastas ja kui must juba siis vannis duzzi võtta kehva kuna surve ei hoia voolikus vett ja peksab kraanile tagasi.
Maine:
23
Nagu paekivi tükid, kuid pehmememad. Ei ole plastikuga tegu.