10-08-2019, 17:21 PM
40A peakaitsme maks saab olema 5€ iga kuu, kui mälu ei peta.
Need sendid ikka leiab.
Need sendid ikka leiab.
(10-08-2019, 21:40 PM)Mart69x Kirjutas: krt sellest EE peakaitsme teemast ei saagi nagu sotti. Kui on ampreid juurde vaja siis maksa ca 200 euri amper + peakaitsme vahetamise tasu, mis teeks 25 pealt 40ne peale üleminuke puhul 3000 euri. Vastupidi olukorras pead ikka maksma peakaitsme vahetamise tasu ja EE müüks vabanenud 15 amprit ise 3000 eest maha.
Miks kuradi pärast ma ei saa näiteks oma üleliigseid ampreid ntx kahe õlle eest naabrimehele anda kes sama fiidri peal, kellel võibolla neid rohkem vaja oleks kui minul vaid sellest tehingust peab EE teenima rämeda papi.
(10-08-2019, 21:40 PM)Mart69x Kirjutas: Miks kuradi pärast ma ei saa näiteks oma üleliigseid ampreid ntx kahe õlle eest naabrimehele anda kes sama fiidri peal, kellel võibolla neid rohkem vaja oleks kui minul vaid sellest tehingust peab EE teenima rämeda papi....sest püsitasude sissetoomise mõte on tänaseks päevaks üledimensioneeritud võrgu vajadusepõhiseks ajamine. Mida saab kõige efektiivsemalt teha klienti oma vajadustest aru saama pannes. Mis käib kõige efektiivsemalt läbi rahakoti.
(10-08-2019, 21:47 PM)olli Kirjutas: Tegin ametliku päringu hiljuti, et kas saaks äkki ampreid linnast ära maale tõsta.. nii ei võimaldata, aga öeldi et sama alajaama taga olles saab....mis on tegelikult loogiline - tehniline valmisolek alajaamani on olemas ja lisaraha ei vaja. Kui ühel pole vaja, teine aga vajab - igati mõistlik olemasolev ressurss siis ümber jagada!
(11-08-2019, 12:14 PM)13piisab Kirjutas: Kui "tädi Juulidel" on 40A peakaitse, aga tegelikult tarbimist vaid külmkapi ja valgustuse jagu - see mõjutab kaudselt kõigi meie võrgutasusid, kuna tema alajaam ja edasine hoitakse tema peakaitsmega korrelatsioonis.ee tuleks kohustuslikus korras saata kliendiga suhtlemist õppima.mul siin aastaid tagasi tehti uued liinid ja kuna ee suhtlemisoskus puudub ja peakaitse 40 siis tuimalt veetigi vastav õhuliin ja ehitajad küsisid tuleb tööstus?ma ka reaalselt vast 25A tarbin rohkemat mitte,aga mõeldes tulevikule ja lastele siis lapsed äkki soovivad siis kõrvale tulevikus osmikud püsti lükata ja siis hea kui vool olemas.ruumi 2 lapse privaatsele osmikule piisavalt ja jääks ka maa ostu väljaminek ära.
(15-08-2019, 07:32 AM)Meelis2 Kirjutas: Kaevan juba mitmendat päeva internetis ja helistan telefoni punaseks, aga ei suuda leida ümmargusi puidust immutatud aiaposte mõõduga 200x3000 mm.
Kui kusagil on siis saab ainult 25 tk korraga, aga vaja on 4 tk.
Äkki keegi teab kus selliseid tehakse ja jae müüakse?