Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
07-10-2019, 19:39 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-10-2019, 19:50 PM ja muutjaks oli
motamees.)
ladamees051
Tuli aasta 1991, vanaisa sai osakute eest endale moskvich 2140, Ladat tabas ka väike õnnetus,nimelt Kuressaarest koju sõites tuli vanaisale vastu üks veoauto ja kastist pudenes paar kivi vastu esiklaasi, mis tekitasid ka mõra.Vanaisa sõitis koheselt kindlustusse kus talle anti uus esiklaas...
Natuke imelik jutt, aga vaatame, mis edasi saama. Kindlustusest pole kunagi klaasi kohe antud. Peale mingit aega viivitust maksti klaasi raha, sedagi mitte täissummas, vaid arvestati kulumine maha. Võib-olla vanaisa pool summat kuidagi välja võlus.
Postitused: 952
Teemad: 19
Liitus: Apr 2013
Maine:
18
Mina tahaks kohe teada mis värvi see lada oli mis oli 82 aastal nahk salongiga tuli ja mis värvid olid plastikust, kuna ise ostsin samal aastal kuu aega hiljem uue ja siis minu valikus ei olnud plastmassist sisu.
Motamehe jutt jummala õige, et klaase ei jagatud toona ja ei jagata täne.
Teine küsimus mis mees see vanaisa oli, et sai 10 aasta jooksul kaks autoostuluba ?
Postitused: 952
Teemad: 19
Liitus: Apr 2013
Maine:
18
Selline kohe kindlasti ei olnud minu 21051 ukse polster, see lada seisab mul veel kuuris aga ei usu, et sellel veel polstrid küljes on ja seega jätame selle teema sinnapaika ja läheme mootori kallale, mis märgist mootor kandis ja kas ikka oli juba rihmaga varjant ?
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
051 ei olnud rihmaga versioon.
Postitused: 2,513
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
08-10-2019, 01:49 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 08-10-2019, 01:56 AM ja muutjaks oli
DevilDeVille.)
Rihma ja keti detailidesse ei oska laskuda, enda senini kestvate päevade kestel vaid üks venehviatt olnud/on ja selle eripärakuks on GM-i sissepurse ning viiene kepikast - nii neid mingil hetkel Suomaaliasse lihtsalt müüdi. Enihau, mis puudutab kümmet aastat ja kahte autoostuluba, siis meil peres vahetati sigulasi umbes kolme aasta takka. Ikka nii, et ostsid poest, sõitsid kolm aastat, müüsid poolekallimalt maha ja ostsid järgmise poest. Jah, värvi ja mootorit ei antud valida (ideepoolest), a Harju KEK-is oli mees nimega Maasikas (kui mälu ei peta), kes pesitses Tammsaare ja Mustaka nurgal. Tema pani nad kõik mõõduka tasu eest üsna ärevalt jooksma. Nuh, jah, küll pigem selle aja kontekstis. Tänasel päeval peaks äreva jooksuga sigulaseks siiski neid hübriide, mida genereeriti importmail - hviati 2.0TC ja kopikalaadse kere. Kui vanainimese mäletsemine väga alt ei vea, siis obesed lippasid neil kuskil 200 ühiku suunal.
http://zsiguli.hu/public/cikk/289
Liitus: Dec 2003
Maine:
6
VAZ 21051 on 2105 1,2l (ehk siis 01) mootoriga versioon. "Tõupuhas" 05 on 1,3l ja hammasrihmaga.
http://denisovets.ru/vaz/vazpages/vaz21051.html
Puruks ja pool pööret tagasi!
Postitused: 2,513
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
(08-10-2019, 02:02 AM)Mossemees Kirjutas: VAZ 21051 on 2105 1,2l (ehk siis 01) mootoriga versioon. "Tõupuhas" 05 on 1,3l ja hammasrihmaga. http://denisovets.ru/vaz/vazpages/vaz21051.html
Kõlab nagu tõupuhas mõttetus. Kui üldse kopikat ihaleda, siis just umbes nii, nagu kunagi mõrapeadefoorumis oli kodanikul uzzac. Taga isetehtu watts link jne. Lugedes tundus, et tegemist võib olla suisa sõidetava asjaga, erinevalt suvalisest kopikast või mask-vissist. A see on vaid minu subjektiivne arvamus.
Liitus: May 2007
Maine:
16
Nii tore, et uustulnuk kohe kotti tõmmatakse.
Postitused: 1,588
Teemad: 20
Liitus: Jul 2008
Maine:
28
Vaevalt, et teemaomanik nii segast ja värdsõnade rohket teksti tõsiselt võtab, pole ka erilist sisu seal.
Muidu soovin noortele edu. Peetud sarnast asja päris mitu aastat: sai uuena Riiast toodud ja aastaid hiljem Valka müüdud. Täpselt ei mäleta, aga vist oli 280 000 km enne mootori kapremonti, müües oli 360 000 ees. Uksepolstrid, milles siin teemas juttu, olid plastikust ja tihedast vahust, värvilt mustad olen ka pruune selliseid näinud. Istmed musta tekstiiliga. Sildid kerel "s nemetskimi bukvami" ehk siis eksportist maha võetud masin oli.
Kes oskab, see teeb - kes ei oska, see õpetab!
Postitused: 40
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
0
Ega ma kõike tõepähe ei võta jah, eks igaüks kiidab enda autot ja mul endal hea meel kohe, et 2 päevaga auto ümber hea arutelu on tekkinud.