Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
vaatsi huvi pärast oma telefoni ka. toodetud 2005. originaalakuga saab ikka veel heal juhul nädala hakkama.
kannatada on saanud väga kõvasti.
aga käib veel kenasti. ja loodetavasti pikalt.
Postitused: 6,915
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(29-11-2019, 16:55 PM)edvard Kirjutas: Tere .
Spetsialistid ehk oskavad soovitada nuppudega telefoni , mis omaks internetivõimekust ja 2 sim kaarti peab ka toimima .
Edvard tänab .
Nokia E70 ehk?
Kahte kaarti paraku ei tunne, aga muidu tööloom, kasutan siiani. Teoorias saab luubi olemasolu korral ka foorumis surfata
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 767
Teemad: 3
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Tervist.
Tänan pakkumise eest , aga see on vist klapiga ehk kokkulapatav ? Ei sobi , mul nuputelefon just selleks et telefoniga käib värava avamine sõidu pealt , saab ühe käega hakkama , nutikaga ei mõista ühe käega majandada .
Edvard tänab .
Postitused: 329
Teemad: 0
Liitus: Oct 2012
Maine:
4
Kas peale Cat-i on veel mõnel tootjal termokaameraga nutitelefoni?
Postitused: 6,915
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(30-11-2019, 18:51 PM)edvard Kirjutas: see on vist klapiga ehk kokkulapatav ? Ei sobi
Klappimine on ainult QWERTY klaviatuuri saamiseks, muidu täiesti normaalne nuputelefon.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,513
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
50
17-12-2019, 15:11 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-12-2019, 08:44 AM ja muutjaks oli
wagoneer.)
Müüdud!
Nüüd siis selline asi juhtus,et kohale jõudis mu Nomu S50 Pro telefuun. Olin teise just karbist välja harutanud kui tuli kuri päkapikk ja teatas,et jõuluvana kingikotis on ka suure tõenäosusega mulle määratud telefon. Ja,et miks ma päkapikku oma ostudest ei teavitanud
Pererahu huvides on nüüd siis üle üks Nomu S50 Pro. Karbist välja võetud ja kodust Wifi võrkku tutvustatud. Helistamise poolest veel süütu kuna ei jõudnud sinnani. Värvus on ainult must.
Maksis teine 145.- kohalikku.
Pakuks siis seda 100.- kohalikuga kui keegi tahab. Hinda rohkem ei alanda. Siis jääb lihtsalt sahtlisse "mineteamillalvajaigaksjuhuks" ja ühtlasi meenutama järjekordseid rahulikke jõule
https://www.dx.com/p/nomu-s50-pro-androi...fjERc5S9LN
Kontakt: kas kohalik sõnum või 56 666 üks 00
Kõik abistavad tegevused orkide arvukuse vähendamiseks. 4x4 ja muude vajalike autode korrastamine ning kõiksugu eriprojektid.
MTÜ Toeta Ukrainat EE522200221082095744 Swedbank`is ja märgusõnaks (Autod Viimsist rindele)
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
See aku "sisse liimimine" on minu jaoks üsna "ei-ei". Reeglina on kõik mu telefonid mitu akut läbi elanud. Saab ka sellel vahetada aga kui ise ei tee, siis tolleks hetkeks teenusena suht mõtetu arvestades telefoni hinda.
Postitused: 248
Teemad: 18
Liitus: Oct 2001
Maine:
2
Olen ka vee- ja põrutuskindla nuputelefoni otsingul. Viimane oli pool aastat Cat B35. Mul pole nii sitta telefoni aastaid olnud. Vigasid ma ei viitsi üles lugedagi, kuid ilma, et ta kusagil oleks erilist kukkumist teinud (eelmised hiinakad olid ikka palju kukkunud) siis avastasin, et korpusest tükid väljas. Täna kukkus vanaõli ämbrisse, pesin fairyga puhtaks, kuid nüüd on vesi sisse läinud.