Postitused: 2,172
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
Kellegi postitusest jooksis läbi repliik, et mis on inimestega juhtunud, et nad lihtsatest ja loogilistest asjadest liikluses aru ei saa. Isegi seda, mis kirjasõnaga märkidele kirjutatud on.
Pole vaja kaugele minna ja leiate need inimesed ise siit nimepidi ülesse... Teema pealkirigi algab sõnadega "vaatamiseks ja... kuid mõistus juba eirab seda mõtet paljudel ja näpud alustavad kribamist.
Tegin selliste tarvis kunagi Buratiino teema, aga see jälle ei sobinud "kustukummidele" on ka töötrussikute ja muid teemasi läbi käinud igavlevate AMETNIKE ( keda siin ikka jagub) rahuldamiseks ja töönäo tegemiseks oma ametniku lauda valvates. Tõestuseks võite avada mõne aktiivsema "teaduri" profiili ja sealt edasi" kõik postitused".edasi on juba märgitud kuupäevad ja kellaajad, millal üllitised on tehtud. Masendav... sellist hulka postitusi ei suuda telefoni peal kribada ei autojuht. treial.keevitaja ja selle eest saab ta veel töötasu. Onju naljanurk?
Kaaperdatud teemat jätkan lihtsalt sellise vaatamisega.
https://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/09/03/shellia-mainostettiin-vauhdin-merkkina?utm_source=facebook-share&utm_medium=social&fbclid=IwAR0GqdICv1zmkFE8MQJP7XRTgsTGMGiRPh2cQfVxwkt-Ox3W9brMuPC2A8g
Parimat h2rra.
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
tore film. tumm küll aga ikka tore.
torkas silma tänapäevasest erinev rattamutrite pingutamise tehnika.
Postitused: 1,823
Teemad: 125
Liitus: May 2007
Maine:
16
Hea saade. Parem kui film.
Postitused: 3,013
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
Siin läheb mõte lahku.
Aga eks see oleneb kas filmi vaatasid enne tiitli võitu või peale. Mina vaatasin peale ja mulle jättis film suurema mulje. Kuigi jah intervjuu on ka väääääga hea.
Postitused: 3,678
Teemad: 30
Liitus: Oct 2003
Maine:
57
Poolt filmis tehtust olen ise teinud. Kinnist plastikakut olen lõhkunud ainult juppide saamiseks. Taastatavad olid pealt pigiga valatud.
Postitused: 3,717
Teemad: 30
Liitus: Feb 2013
Maine:
64
Parem varblane käes, kui kajakas pea kohal!
Postitused: 2,172
Teemad: 97
Liitus: Jun 2009
Maine:
30
Kes MAZ veokiga sõitnud, sellel veab näo naerule( käiguvahetus) ja üldse ilusaid-huvitavaid liikureid tänavatel aastal 1973...
https://www.facebook.com/gosteleradiofon...806513406/
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on
OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
Postitused: 5,870
Teemad: 746
Liitus: Apr 2002
Maine:
37
Mul oli lapsepõlves maakodus mängimiseks selline MAZ-i kabiin. Sees olid istmed, rool, näidikud, samuti GAZ-52 käigukasti ülemine osa koos käigukangiga. Sellega sai ikka päevi ja päevi "sõidetud".
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Mul oli 504 V-8, "Murzik". Kabiin väljast sama väljanägemisega aga sees oli keskel tunnel armatuurini välja. Käigukang oli mootori peal, istme kõrval. Sellel oli ainult 2 liigendit käiguvahetushoovastikus videol nähtud kuuesel aga oli neid 8. Kui kõik liigendid juba väärikas eas olid siis jäi kabiin väikseks käigukangiga vehkides.
Kaheksasel selle eest käis käiguvahetus nagu filmis.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 502
Teemad: 1
Liitus: Nov 2003
Maine:
4
Isegi tagasihoidlikult väljendas end ja ega ta midagi valesti ei öelnud.