Täna õnnestus ristuda sellise vanakooli klassikuga: Husqvarna 61. Elustamine seisab veel ees.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Pärast aastasadu paksu kultuurkihi eemaldamist sooritas patsient esimesed iseseisvad hingetõmbed. Doktori hinnangul on ravitaval lootust.
A
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
(Seda postitust muudeti viimati: 23-01-2020, 12:44 PM ja muutjaks oli diselist.)
Leidub kellegil husqvarna 242 pealmist kaant? Saan vastu pakkuda midagi mõne teise sae juppi.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Huvitav, mis elukaga siin lõigatakse? Päris V8 mootoriga ilmselt ei ole, aga selli liigutuste järgi võib aimata, et 5 kilo see saag ei kaalu. Pigem 15.
Huvitav, mis elukaga siin lõigatakse? Päris V8 mootoriga ilmselt ei ole, aga selli liigutuste järgi võib aimata, et 5 kilo see saag ei kaalu. Pigem 15.
(27-01-2020, 19:56 PM)raulp Kirjutas: Äkki keegi teab, kas dolmar ps 352 -le ilma katalüsaatorita sumpsi saada on. Ehk sobib mõne vanema mudeli oma?
Minu omal näiteks ei ole katti,see siis tavavariant ilma keti kiirpingutuseta.Seesama mida decora 99 müüs nagu aru saan 352tlc on katt ja lihtsalt 352 ei ole.
(27-01-2020, 19:56 PM)raulp Kirjutas: Äkki keegi teab, kas dolmar ps 352 -le ilma katalüsaatorita sumpsi saada on. Ehk sobib mõne vanema mudeli oma?
Minu omal näiteks ei ole katti,see siis tavavariant ilma keti kiirpingutuseta.Seesama mida decora 99 müüs nagu aru saan 352tlc on katt ja lihtsalt 352 ei ole.
Mul sama saag. Ma mõtlesin, et dollyl nüüd kõigil kat sees. Kui ei ole , siis on väga hea.
(Seda postitust muudeti viimati: 27-01-2020, 23:51 PM ja muutjaks oli peeter11.)
Ehk on kellegil siinsetest üle osasid või ka terve karkass partner 5000 tüüpi saele(sobivad ka 500,540,5500mudelid)Kui midagi pakkuda võtke julgelt ühendust!
Kes oin Soome metsalehtede lugejad-vaatajad, siis Aarelehti testib koos itaallasega ka Jaapani-Hiina saagi, mis meil siin foorumsi tuntud hoopis Dolmarina Kui Oleo-Mac on odavaim, millega seal eales tööd tehtud, mida siis nad öelnuks Eestis 99-eurose Dolmari kohta
Täna sai saele uus plaat ja kett külge. Hortulusest sai ostetud. Kett sai tsipa lühemaks tehtud. Jämmest saarest kihutab läbi nagu naksti. Tuli meelde, et vana fotokaga saab ka mingist hädist kinu teha.