07-02-2004, 17:33 PM
palju auto ise maxis? ja mis saanud on?
siim777 Kirjutas:palju auto ise maxis? ja mis saanud on?maksin üle. Koos kohale vedamisega 4300.-
pppp Kirjutas:Kui selle data sealt kivi seest kätte saab, siis oskad Sa seda kuidagimoodi interpreteerida ka? Ise nullist peale asja reverse engineerima hakata on suht vaevaline, või kuidas?mõte oli jah reversitama hakata, aga loobusin.
kalevpoeg Kirjutas:Sa oled tõsise töö ära teinud! Kummardus!!!Nüüd siis peaks varsti hakkama see osa, mis mulle meeldib.
wax Kirjutas:Mis värviga värvisid?Toon on Hyundai \"Racing Red\", aga värv on 4 kihti veoauto värvi hinnaga 250.-/L OK hind oli tegelt 350.- aga üle 3L ostjatele 260 vms.- Ausalt ilusaim läige, mis olen näind - nagu klaas - olen muidugi vähe näinud, aga ikkagi. Defekte (täpikesi) on sees , mis ei olene värvist endast.
Tziklivend Kirjutas:Praegugi kena vanakooli opel,kuid sellisele autole sobiks nagu rusikas silmaauku kena kroomvelg.Siis peate vist sellele korjanduse tegema, kuna need kere tööd tõmbasid ikka tõsiselt \"hinge kinni\".
Astrona Kirjutas:Ühesõnaga tagasild lendas.
Aspelund Kirjutas:Vaadates rehvide pinda, oli tõenäoliselt tegu tööõnnetusega ehk kummipõletamisega?Hea märkus, ma ise ei pannud tähelegi. Kui testima läksin, oli ikka 3mm mustrit.
s-teet Kirjutas:et siis mis - mootori jõud käis sillast üle või mõni auk loksutas midagi paigast?Kle, veic oma viga kah, oleks kergelt siduri-piduriga tõmmand silla pingesse, poleks vast pauku käinud.