Postitused: 3,290
	Teemad: 16
	Liitus: Feb 2010

Maine: 
60

Panen ka ühe stiilinäite. Selliseid töötlusi  meeldib sõiduajal kuulata. Öösel annad volüümi ka juurde nii et kõlarid hakkavad vaikselt pesast välja hüppama siis on väga  zaijebis.
 https://youtu.be/HCbbVEjH0iw?list=RDFVa37f67Hnc

Aquila captas non muscas.

Postitused: 557
	Teemad: 4
	Liitus: Nov 2012

Maine: 
28

Kokkuvõtvalt siis, et kui ei ole metal, on ikka mõtetu pask? Nõus.

Postitused: 677
	Teemad: 16
	Liitus: Aug 2011

(31-03-2020, 23:24 PM)ivo86 Kirjutas:  Kokkuvõtvalt siis, et kui ei ole metal, on ikka mõtetu pask? Nõus.
See on just see bänd, mida olen jälginud viimased aastapäevad. Kui kusagile siia kanti kontserti andma sattuma peaksid, olen mina kohal 

Postitused: 4,556
	Teemad: 37
	Liitus: Sep 2009

Maine: 
57

01-04-2020, 10:29 AM 
(Seda postitust muudeti viimati: 01-04-2020, 10:31 AM ja muutjaks oli 
aavu.)

Eesti muusikat võis kuulata ajal kui lauldi saalile, ilma mikri ja võimuta.  Hiljem võis neid artiste, kes saalile olid õppinud laulma, kah kuulata mikri kaudu. Nad oskasid hääldada sõnu. Kõik need, kes on alustanud mikrofonilaulmisega, ei tea laulmise ilust mitte midagi. Olen absoluutselt viisipidamatu ja laulda ise ei oska ega püüagi. Sellepärast on minu arvamus selline. Võibolla on minu arvamust kujundanud need head helirežissöörid, kes nn "saalihääle" mikrofoni oskasid püüda. Tol ajal oli mikrofon laulja suust ikka detsimeetrite kaugusel. Nüüd pannakse see suhu ja inisetakse sinna sisse midagi segast. No eks ta kõlbab ka sinna ööklubidesse, kus laulusõnadel pole üldse tähtsust, tähtis on narkot täis organismi raputav bassiheli.

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.

Postitused: 5,923
	Teemad: 752
	Liitus: Apr 2002

Maine: 
39

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!

Maine: 
39

Pisut vanakooli ka.

Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!

Maine: 
39

Postitused: 4,556
	Teemad: 37
	Liitus: Sep 2009

Maine: 
57

https://www.youtube.com/watch?v=1981EXifoYc 
Ei oska keelt aga ilusad ikka üle tunni aja.

Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу. 
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.

Maine: 
39

Maine: 
39

DDT fännidele.

Postitused: 5,320
	Teemad: 74
	Liitus: Oct 2011

Maine: 
134

Autoteemalist täna ei tule, aga selle eest tuleb laevateemaline lugu koos küsimusega...
Nimelt kummitab juba pikemat aega Rauli Sommerjoki esituses lugu "Laivat" 
 Aga mõtlesin et sama lugu on ju eesti keeles ka esitatud, näiteks Nuude. On kellegil jagada,  ei leidnud esimese hooga. 

'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
 Ulila Jäärada FB

Maine: 
39

Kollektiiv nimega Splin annab pihta kodumaisele Voldemortile.