Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Panen ka ühe stiilinäite. Selliseid töötlusi meeldib sõiduajal kuulata. Öösel annad volüümi ka juurde nii et kõlarid hakkavad vaikselt pesast välja hüppama siis on väga zaijebis.
https://youtu.be/HCbbVEjH0iw?list=RDFVa37f67Hnc
Aquila captas non muscas.
Postitused: 526
Teemad: 4
Liitus: Nov 2012
Maine:
27
Kokkuvõtvalt siis, et kui ei ole metal, on ikka mõtetu pask? Nõus.
Postitused: 677
Teemad: 16
Liitus: Aug 2011
Maine:
18
(31-03-2020, 23:24 PM)ivo86 Kirjutas: Kokkuvõtvalt siis, et kui ei ole metal, on ikka mõtetu pask? Nõus.
See on just see bänd, mida olen jälginud viimased aastapäevad. Kui kusagile siia kanti kontserti andma sattuma peaksid, olen mina kohal
vabal ajal painutan kaablit...
Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
01-04-2020, 10:29 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-04-2020, 10:31 AM ja muutjaks oli
aavu.)
Eesti muusikat võis kuulata ajal kui lauldi saalile, ilma mikri ja võimuta. Hiljem võis neid artiste, kes saalile olid õppinud laulma, kah kuulata mikri kaudu. Nad oskasid hääldada sõnu. Kõik need, kes on alustanud mikrofonilaulmisega, ei tea laulmise ilust mitte midagi. Olen absoluutselt viisipidamatu ja laulda ise ei oska ega püüagi. Sellepärast on minu arvamus selline. Võibolla on minu arvamust kujundanud need head helirežissöörid, kes nn "saalihääle" mikrofoni oskasid püüda. Tol ajal oli mikrofon laulja suust ikka detsimeetrite kaugusel. Nüüd pannakse see suhu ja inisetakse sinna sisse midagi segast. No eks ta kõlbab ka sinna ööklubidesse, kus laulusõnadel pole üldse tähtsust, tähtis on narkot täis organismi raputav bassiheli.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 5,832
Teemad: 743
Liitus: Apr 2002
Maine:
31
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
31
Pisut vanakooli ka.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Maine:
31
Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
https://www.youtube.com/watch?v=1981EXifoYc
Ei oska keelt aga ilusad ikka üle tunni aja.
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Maine:
31
Maine:
31
DDT fännidele.
Postitused: 5,274
Teemad: 71
Liitus: Oct 2011
Maine:
130
Autoteemalist täna ei tule, aga selle eest tuleb laevateemaline lugu koos küsimusega...
Nimelt kummitab juba pikemat aega Rauli Sommerjoki esituses lugu "Laivat"
Aga mõtlesin et sama lugu on ju eesti keeles ka esitatud, näiteks Nuude. On kellegil jagada, ei leidnud esimese hooga.
'Per cogo, non per mico' (Edasi kompressiooni, mitte sädemega)
https://www.facebook.com/Teedehooldus/
Ulila Jäärada FB
Maine:
31
Kollektiiv nimega Splin annab pihta kodumaisele Voldemortile.