Postitused: 94
Teemad: 1
Liitus: Apr 2016
Maine:
0
Kui keegi hädas niidurihmaga, siis minul oli ka mõni aasta tagasi häda.. 10-15h ja rihm lendas küljepealt välja.. läksin aga poodi, ja ostsin uue.. Muidugi mitte husqvarna originaali vaid ikka odava.. ja nii mitu korda järjest kuni lõpuks sattusin oma silmaga nägema kuidas kokkupuutel rihmapingutusrullikuga rihm pooleks läks.. peale seda sai mõned tunnid pühendatud pingutus süsteemi hooldusele. Käib see sama(alternatiiv) rihm mis varem 10-15 tunniga otsad andis nüüd juba 100pluss tundi, peale paagitäit niitmist on rihm käega katsutav.. õrn piir seal mitte libisemise ja ülepingutuse vahel.
Postitused: 1,069
Teemad: 29
Liitus: Jul 2007
Maine:
42
Kui saladus pole, siis mida nimelt mitu tundi hooldati?
Postitused: 1,295
Teemad: 50
Liitus: Nov 2006
Maine:
17
Küsiks murutraktorile lisatulesid paigaldanute käest.
Paigaldasite olemasolevasse tulede ahelasse led tuled? Kas teil seal vahelduvvoolu pealt need 21w lambikesed originaalis ei põle? Minu Cub Cadetil ja vanal MTD-l on mõlemal seal vahelduvvool. Alalisvool aku laadimise ahelas.
Või tänapäevane Led töötuli talub vahelduvvoolu ka? Mikidemaa traktorifoorumis räägiti küll vastupidist...
Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(27-06-2020, 23:15 PM)CORRADOg60 Kirjutas: Küsiks murutraktorile lisatulesid paigaldanute käest.
Paigaldasite olemasolevasse tulede ahelasse led tuled? Kas teil seal vahelduvvoolu pealt need 21w lambikesed originaalis ei põle? Minu Cub Cadetil ja vanal MTD-l on mõlemal seal vahelduvvool. Alalisvool aku laadimise ahelas.
Või tänapäevane Led töötuli talub vahelduvvoolu ka? Mikidemaa traktorifoorumis räägiti küll vastupidist...
Tuppa mõeldud Acme 6W 12V Led tuli töötab vahelduvvooluga küll kuna mõeldud (ka) halogeeni trafoga töötama. Iseasi milline see muruniitja vahelduvvool on.
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 1,348
Teemad: 21
Liitus: Jun 2005
Maine:
3
Elektriliselt käivitatavad terad.
Nuppu vajutades ei tee midagi. Kust viga otsida?
Kui terade nupp sisse vajutada ja üritada käivitada, siis starterit taha ei võta. See näitab justkui, et nupp ise töötab.
Viimati niitsin, siis toimis, enam mitte.....
Viking T4 on niidukiks.
Postitused: 94
Teemad: 1
Liitus: Apr 2016
Maine:
0
04-07-2020, 11:32 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-07-2020, 11:33 AM ja muutjaks oli
MellMellMell.)
Mõõda magnetsiduri mähise takistus, kui see ok siis jääb ehk lihtsalt juhtmete teema kontrollida..
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
Mul on igivana Stiga heedriga aparaat, seega vist raider. Sellel on kõik asjad välja roogitud, isegi niidupedaal. Käivitan ilma niiduorganita, siis läheb tera käima hoovakesest, mis tegelikult on pedaali ahelas pedaalile "tööloa" andmiseks. Jube raskelt käib, aga mugavus ilma liigse tiluliluta on märkimisväärne. Sama niitmiskorra sees läheb sooja mootoriga koos teradega käima ka.
Ma ei kujutaks enam ette, et tagurdades ei niida või muud janti, pedaali hoidmist tundide kaupa jne.
Minu kätte jõudes oli juba selline.
Lapsed ja lollid tuleb sellisest aparaadist muidugi eemal hoida......
Kuuri all on terad välja lülitatud ja peale minu neid keegi pöörlema ei saa, seega jätkan nii.
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
kui see istmelt tõusmine ainult niiduki seisma paneks, siis ilmselt enamus kuliibineid ei näpuks asja.
aga see ju suretab mootori ja uuesti käivitamiseks vaja esmalt vikat ikka välja lülida, siis saab kone käima alles.
ja aku ka lõppeb enne pidevate käivitamistega kui plats niidetud saab.
seepärast siis rahvas lülitit kõrvaldabki.
eriti kena oli vaadata kui naabripoiss nooremana niitis. ta oli nii kerge, et iga pisema mätta peale katkes süüde.
õnneks kui kann enne istmele saab kui kone seisma jääb, siis käivitub ja niidab kohe edasi.
Postitused: 259
Teemad: 2
Liitus: Jul 2009
Maine:
18
Murutraktor ei sure perse anduriga ka siis välja kui P ehk seisupidur peale vajutada kui just aiavoolikut vaja liigutada.
Postitused: 1,442
Teemad: 42
Liitus: Jan 2002
Maine:
2
terad pead ikka seisma panema
Postitused: 3,312
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
38
eranditult kõigil mehhaanilise terade lülitusega murupõkadel, mida mina näinud olen, suretab istmelt tõusmine mootori välja.
Postitused: 1,295
Teemad: 50
Liitus: Nov 2006
Maine:
17
Enda Cub Cadet ja Mtd, mõlemad mehhaanilise lülitusega. Lükkad piduri peale ja terad seisma. Tuled maha ja käib rõõmsalt edasi...
Naabri Partner käitub ka samamoodi...
Postitused: 2,374
Teemad: 9
Liitus: Feb 2010
Maine:
13
Käsipidur ja seisvad terad on see saladus jah kuidas nad eeasi käivad. See on siis selleks, et sa varbaid või näppusid pidi vahele ei saaks jääda kusagile...