Postitused: 2,735
Teemad: 115
Liitus: May 2004
Maine:
23
Lisaks teokarpidele sekka ka mulda või sõrgkang.
Saaks aru kui sellist asja tehakse suletud territooriumil aga avalikel teedel liigub näiteks mootorrattureid kelle suund võib oluliselt muutuda kui ringteel on mõni mulda, oksi või teravilja maha puistanud.
Postitused: 10,798
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
133
Isand tõnn võiks seadusega vehkimise asemel natuke ajusid liigutada: mitte keegi ei ole siin rääkinud kinnitamata koormaga sõitmisest. Küll on kaks isikut kirjutanud, et koorma taga asjata jõlkumine ei ole tervislik. Hoia sekundit neli pikivahet ja ei tule ükski asi "ootamatult" kallale. Normaalne inimene ei otsi pahandusi. Aga jurist leiab alati teenimisvõimaluse. Kellegi per$es sõitmine kauem, kui mõni sekund vahetult möödasõidu eel on mõistusevastane lollimängimine!
Mul on purunenud uus koormarihm pingutusnarest. Kuna kinnitusi oli rohkem, kui see üks, polnud kahju suur - vaid mõlkitõmmatud rihmakaitse. Niiduk jäi teistest kinnitustest kenasti püsima. Pood vahetas kobisemata välja - garantii toimis.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Kuna viimasel ajal olen üsna tihti Pärnus Ehitajate teel veokaga liikuda, on jäänud silma üks asi, mida ei saa nimetada küll mõistusevastaseks, kuid tugevalt häirivaks küll. Ja häirib see asi just siis, kui tead, et fooris roheline tuli ülilühikest aega on- nagu olen varem öelnud, siis näiteks Pärnus Tallinna mnt- Ehitajate tee ristil olevas fooris (sadamast tulles- sadamasse minnes) on tsükkel nii lühike, et kui ma esimesena koormaga stardin, siis üle ristmiku jõudes roheline juba vilgub.
Nimelt- munejad!
Parim näide oli eile Liivi teel enne "uuele sillale" jõudmist. Kuna seal on pikalt ette näha, mida foori tuli teeb ja kui juba mõned korrad sõitnud oled, siis oskad juba ise tempot sättida, et foorini jõudes juba roheline tuli ees on. Aga eile- tegin siis samamoodi, et lasin koormaga autol vabalt veereda, vaatan, tuli läheb roheliseks, kõik hea, aga ainuke häda oli minu ees foori rohelist tuld ootavad Poola numbriga kaubikud. Hakkasin lähemale jõudma, foorini sadakond meetrit maad, tõmbasin prosed peale- ei midagi, pidurituled ees ikka põlevad. Pidin hoo põhimõtteliselt maha pidurdama ning ärkasid need alles siis, kui signaali andsin. Mõned on sellised, et enne rohelist tuld nihelevad, aga neil oli nii, et roheline tuli ees ja nad lihtsalt seisavad! Ühesõnaga see minu inertsi kasutamise plaan läks lihtsalt vett vedama.
Ütlesin, et see on lihtsalt viimase aja üks eredamaid näiteid, kuid VÄGA tihti näen viimasel ajal, et kui tuleb luba minna, hakatakse alles käigukangi otsima. Ma ei tea, kas selle põhjus on lihtsalt uimasus või on üha kasvav nutiidiootsus roolis.
Kuidas kaasliiklejatel selliste munejatega kogemused on?
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Aare,tuttav tunne, tihti tunnen foori taga kuidas käsi tahab relva haarata.
Kes loeb uudiseid, kes värvin ennast. Anna jumal kannatust.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 2,446
Teemad: 41
Liitus: Oct 2003
Maine:
31
26-08-2020, 11:18 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-08-2020, 11:19 AM ja muutjaks oli
mossepower.)
Mulle on jäänud mulje lisaks nuti jms. tegevustele, et mõningatele juhtidele tundub ego pihta käivat, et tema pidi seisma jääma, aga tagant tulev juht saab mugava lendstardi. Seetõttu uimerdatakse ebanormaalselt kaua käigu sissepanemise, kohaltvõtu ning kiiruse kogumisega. Kui on võimalik teise ritta reastuda ja uimerdajast mööda sõita, siis hakkab muidugi suur kiirendamine ja järgijõudmine pihta kuna selline tegevus käib jälle teistpidi ego pihta.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Kusjuures mind ei häiri vaid suurega sõites, vaid ka sõiduautoga. Ma küll üritan võtta ja võtangi paljusid asju rahulikult, kuid kuna pean piinlikkusega tunnistama, et kuna viimasel ajal olen mingil põhjusel nii roolist eemal olles kui ka roolis üsna kergelt ärrituv, siis roolis olles kipuvad sellised "leebed" sõnad üsna kergelt üle huulte lendama...
Üritan ise- arvan, et üsna edukalt- nii liigelda, et ma teistel jalus ei ole ning sama eeldaks ka teistelt. Kuigi seda on päev-päevalt üsna raskem tahta.
Postitused: 3,534
Teemad: 26
Liitus: Dec 2002
Maine:
39
Näiteks Vabaduse pst on selles mõttes vahva koht. Suured märgid on väljas, et 48km/h on roheline laine, aga pidevalt leidub neid, kelle arvates peab 65km/h sõitma, trügitakse kasvõi läbi vastassuuna mööda ja siis äkkpidurdatakse järgmise foori taha, nii et ühtlases tempos rohelisel laineharjal kulgejad peavad ka pidurdama "kiirema" sabas.
Postitused: 10,798
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
133
Trahv määratakse ainult vahelejääjale. Milleks liikluses tuleb vaeva näha.
Asi muutub paremaks alles siis, kui varastamine ja valetamine ei ole enam elunorm. Mida praegu ei paista küll kusagilt.