Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Kas liiklustestis on kirjas midagi, mida seaduses pole?
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(28-11-2020, 13:05 PM)tõnn Kirjutas: Kas liiklustestis on kirjas midagi, mida seaduses pole?
Siin võib olla konksuga küsimusega kus iva on kaduma läinud ja üritatakse seda seaduseks väänata.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 1,400
Teemad: 7
Liitus: Jun 2007
Maine:
6
(29-11-2020, 10:59 AM)Viin Kirjutas: Ainuke seletus võib olla see, et ääretuledega sõitmine on ohtlikum kui päevatuledega seismine. Ivecol pole minuteada üldse lülitil ääretulede kohta- ääretuled süttivad vaid tulede asendis seisva mootoriga. JOK nõue on täidetud saab lülitada.
See versioon on ka veel et kui autotootjailt nõutakse automaatikat mis foori taga seistes mootori välja lülitab. Siis on natuke naljakas minna nende juurde jaurama miks töötava mootoriga ei saa parkidega seista
You see, pal, Elvis can´t read a contract.
All he knows is, no Ferrari, no rides with the top down.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
Eile oli Pärnus pull moment, kui ma ühe kastika taga K-Rauta ristmikule keerasin. Foor läks roheliseks, hakkasime minema, kui nägin, et kastikas jäi toppama. Vaatasin siis, mis toimub- sellel suunal, kuhu me läksime, oli mingi papi, kes seisis autoninaga meie poole ehk siis vastassuunas, tähtis nägu peas. Kuidas ta sinna sai- pole aimugi. Minu reaktsioon oli küll selline, et mis mõttes nagu!
Postitused: 5,355
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
74
See pole mingi karistus. Kolm kuud jalamehena, see sobiks igale. Jala liikumine mõjub tervisele väga hästi. Oli aeg aastaid tagasi, kui mu masinad järjest lagunesid. Viimane asi mis liikus oli GAZ-53 kallaja. Sellega vahest sõitsin aga jubedalt käis rahakotile. Lõpuks avastasin, et odavam ja tervislikum on üldse jala käia. Huvitav oli see, et kuigi autot ei kasutanud, kõik asjad said aetud ja aega jäi ülegi. Tervis tuli ka mühinal. Seega mina ei pea sellist jala käimist üldse karistuseks.
Postitused: 542
Teemad: 0
Liitus: Nov 2017
Maine:
20
10-12-2020, 10:33 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-12-2020, 12:23 PM ja muutjaks oli
Peeter2.)
Täna hommikul siis pealinnas kaks sarnast juhtumit, kus keeratakse tuimalt foori all seisva autorodu ette esimeseks.
Üks Pärnu maanteelt Tammsaare teele vasakpöörde rada, teine Pärnu maanteelt Tondi tänavale parempöörde rada.
Oleks minu nina ette niiviisi keeratud, ma oleks kindlalt läinud ja käskinud debiilikul tagurpidi kiirelt minema tõmmata.
Ei saa aru mis inimestel viga on, liiklus on niigi jäänud hõredamaks näiteks septembriga võrreldes.
Postitused: 2,952
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
31
Liikuval pildil oli ju näha et tegemist oli tahtliku teoga.
Möödumine üle pidevjoonte ja maha joonistatud eraldussaarte. Äkiline pidurdamine samuti.
Kindlasti eelnes karistusele ka vestlus.
Postitused: 2,062
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Liiklusohtliku olukorra tekitamise eest võib kuni pooleks aastaks jalameheks jätta. Arvatavasti seesugune "möödasõit" kvalifitseerub juba karistatava teona.
Postitused: 1,282
Teemad: 48
Liitus: Sep 2007
Maine:
12
18-01-2021, 08:18 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-01-2021, 08:18 AM ja muutjaks oli
hundu615.)
Numbrimärgi võttis tuuker ära ja pani autosse,kui auto pinnal jooksis üks kutt koos nendega minema ja niimoodi,et keegi ei näeks.Võeti ära ikka sellepärast,et hiljem lihtsam müüa oleks,vin-i oleks pidanud ülesse märkima
Opel Manta B 2x 1980:Toyota Celica Supra 1983