Postitused: 642
Teemad: 44
Liitus: Sep 2009
Maine:
9
(17-12-2020, 19:54 PM)ounou Kirjutas: (16-12-2020, 22:13 PM)PlyVal64 Kirjutas: Elektriauto TASUB ennast ära vaid linnas taksot sõites. Siis pidi asi ka rahaliselt täitsa nägus olema sest igasuguseid kulusid on omajagu vähem.
ja milline muu poest ostetav uus auto ära tasub ilma sellega tööd tegemata? tahaks küll teada
Enamasti auto ostetaksegi tööl käimiseks , mida vähem ta kütust võtab ja remonti vajab seda rutem teenib ta ka raha kaudselt tagasi kui pead kaugel tööl käima .
NB.-Riigiaparaadi hammasrattad ja väntvõll vajaks kiiremas korras remonti.
Postitused: 10,802
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
134
Sulle ja mulle kole ja mittevajalik (kuigi kandevõime/eluskaal suhe on muljetavaldav elektriauto kohta, samuti läbivusnumbrid), aga maailmas on palju inimesi, kellel on lihtsalt liiga palju raha.
Postitused: 864
Teemad: 20
Liitus: Dec 2007
Maine:
5
Minu arvates sobiks nagu rohkem töö tegemiseks, samas tööautoks liiga kallis. Nendel, kellel ülearu palju raha on, pole ju vaja tööd teha.
Postitused: 2,511
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
(23-12-2020, 16:37 PM)samodelkin Kirjutas: Minu arvates sobiks nagu rohkem töö tegemiseks, samas tööautoks liiga kallis. Nendel, kellel ülearu palju raha on, pole ju vaja tööd teha.
Tunnen mitut kes teevad tööd selleks, et mitte degenerantideks muutuda. Ja mittevähe. A konkreetse junntüki välimus oleks vähese vaevaga ravitav ning mingi 50 kilo juudiruubline hind kõlaks peaaegu loogeliselt.
Liitus: Jan 2019
Maine:
5
loe seda punast teksti! fabia hinnad tõusevad siis 30 tuhandeni ja viimane aeg on rolss-royse osta. mina saan sellest tekstist vähemalt nii aru
Postitused: 3,154
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
Aastat paarkümmend tagasi, arvutas keegi tark inimene välja, et kui iga Hiina elaniku kohta, aga neid oli siis juba miljard+, tarbitaks sama palju kütust, kui keskmine juuessei kodanik, oleks kogu maailma toodangut vaja mitu korda suurendada. Eks kehtib sama ka autode jms toodete kohta.
Tänaseks pole hiinlaseid vähemaks jäänud, ka pole nad vaesemaks jäänud, pigem tõusmas etteotsa ja rahvaarv on maailmas juba mitme miljardi võrra suurem. Nõudlus kasvab, tootmine ka, aga ressursid...?