22-06-2021, 10:33 AM
Vaja on tõesti ümmargust ja plekist. Plastik ei sobi ja muud variandid ka mitte. Nõukaajal oli ümmargusi plekist ka ja ilmselt tehti neid miljoneid aga nüüd ilmselt tont teab milleks ümber töödeldud
(22-06-2021, 10:33 AM)s2si Kirjutas: Nõukaajal oli ümmargusi plekist ka ja ilmselt tehti neid miljoneid
(18-06-2021, 07:31 AM)moscito Kirjutas: Vajan musta vee kogumiseks ibc 1000 l tünni. Ei otsi puhtaid ja heas korras. Kui neid saaks kaks oleks veel parem, jätkuks terveks suveks. Ei taha tasuta ja mida rakverele lähem seda parem.Mina võtsin siit. Asub Tallinnas Vesse tn,
(18-06-2021, 07:31 AM)moscito Kirjutas: Vajan musta vee kogumiseks ibc 1000 l tünni. Ei otsi puhtaid ja heas korras. Kui neid saaks kaks oleks veel parem, jätkuks terveks suveks. Ei taha tasuta ja mida rakverele lähem seda parem.
(23-06-2021, 09:16 AM)moscito Kirjutas: Jah vesse omaga juba räägitud, küsisin lihtsalt kas on mõni tünn Rakverele lähemal, ei ole mul kaubikut, ega käru. ...
(01-07-2021, 19:41 PM)maisalup Kirjutas: Kas kellelgi on seismas m-ilise või k 750 kardaani kodus vedelemas?Jaga teistele ka infot sellise hooldusniiduki kohta? Mul ka vaja
Mtz-05 ühendamisest hooldusniidukiga on puudu vaid reduktori ja rihmaratta kandevõlli vaheline ühendus, see tundus kõige sobivam ja lollikindlam variant sinna
(01-07-2021, 19:41 PM)maisalup Kirjutas: Kas kellelgi on seismas m-ilise või k 750 kardaani kodus vedelemas?Niih- sai soetatud mtz hüdropumba muhv-tundus õige nuut mõõtmisel ja miskine leevendi mis peaksid minu vajadused täitma. Kui ei täida keeran auto nina rapla poole
Mtz-05 ühendamisest hooldusniidukiga on puudu vaid reduktori ja rihmaratta kandevõlli vaheline ühendus, see tundus kõige sobivam ja lollikindlam variant sinna
(17-07-2021, 10:02 AM)moscito Kirjutas:Kas said Rakvere kandist, oleks ka vaja, aga siin kandis keegi väga ei müüta neid.(23-06-2021, 09:16 AM)moscito Kirjutas: Jah vesse omaga juba räägitud, küsisin lihtsalt kas on mõni tünn Rakverele lähemal, ei ole mul kaubikut, ega käru. Siit ei ole soovitav midagi tasuta küsida, hakkab kohe porisemine pihta.See asi lahenes sujuvalt 20 eur tükist pesemata mahutite eest.