Postitused: 1,295
Teemad: 50
Liitus: Nov 2006
Maine:
17
Ei oma sellest bobikust erilist ettekujutust aga kas külgülekandel piisavalt siledat pinda pole kuhu elektripliit toetada?
Väiksema koguse metalli/õli võiks nii soojaks saada küll.
Eeldusel muidugi et see asi piisavalt süütematerjali ei kanna, et lõkkeks kätte läheb...
Või diiselpuhur kõhu alla suunata ja kuuma õhu väljapääs sobivate vahenditega piirata?
Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
Tsitaat:bobik
Kas see on bobcat? Või pobeda gaz 20
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Postitused: 2,062
Teemad: 19
Liitus: Oct 2004
Maine:
42
Diiselpuhur ja mingi tekk või puhvaika ümber. Tõsta kannatab bobcati kindlasti, aga oleneb kui kaugelt kraana tulema peab. Rendist puhur tuua võib soodsam olla.
Postitused: 3,246
Teemad: 18
Liitus: Apr 2012
Maine:
26
22-12-2021, 08:32 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-12-2021, 08:32 AM ja muutjaks oli
honkomees.)
Diisel hapuks puhuri jaoks??? Ennem ikke puhuril viga küljes. Mul oli ca 13 a periood, kui elamises polnud diiselmasinaid ja 90-ndate algul jossi paagist varutud sadakond liitrit diislit said selle seismise järel edukalt ära tarbitud mootoris, põhjasetet kasutasin lõkkesüütamiseks aga mootoriküttele sai igaks petteks õli juurde.
Muidugi kui seal paagis on "roheline" biolisandiga solk, siis see lisand tekitab klombid, mis ka lehtri sõelast läbi ei lähe.
Postitused: 1,295
Teemad: 23
Liitus: Jul 2009
Maine:
41
Kui kaugele siis vaja vedada on, et lumega lohistades poegima hakkab? Sellel aparaadil on ju lohisemine koormuse all täiesti normaalne tööprotsessi osa - ta nii ainult keerabki ju.
Postitused: 125
Teemad: 8
Liitus: Apr 2013
Maine:
1
Uuri youtubest, kunagi vaatasin kus venes käredate külmadega rekkad seisavad teel. Brigada uhh lendab kohale autole nagu kardin ümber ning sadula juurest peale ka. Siis paar puhurit sinna alla puhkuma. Genekas selleks kaasas. Seal videos oli isegi hind aga ei mäleta. Vene osus natuke vajalik kuid pildis kõik olemas.
Postitused: 2,321
Teemad: 22
Liitus: Jan 2010
Maine:
27
22-12-2021, 19:42 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 22-12-2021, 22:48 PM ja muutjaks oli
pen.skar.)
Ma ei tormaks suure jõu ja tulega kallale. Manitouga üles tõsta ja ~tuppa~ sooja viia. Karta on et jää lükkas midagi sees kõveraks. RS 09 kunagi roolivõlli pidi vihmavesi puges käigukasti. Lükkas jõuvõtu vahevõlli alumiiniumpuki niipalju kohalt, et kevadel lülitushammasratas hambuma ei mahtunud ja too alumine karp õli enam ei pidanud.
Mure ka. Mu ulakad jõmpsikad tegid selle aasta viimase vembu- Norra oksjonilt saatsid laaduri Ford L455. Rehvid siledad, imeaku õhuke, aga meeter pikk (plaadipakid pikupidi) voolu ei pea. Vaja manuaali ja tollimõõdus laagrite kataloogi. Juhatage mind
kohale, kus need allalaaditavad oleks. ülihea vene keeles, inglist olen 60 aastat tagasi ainult aasta õppinud. Aga translater aitab ka muukeelse väljatrükitavaks teha.
Postitused: 1,788
Teemad: 124
Liitus: May 2007
Maine:
16
ksf. tai annab kindlasti head nõu. Nr. Profiiilis olemas.