Postitused: 2,646
Teemad: 263
Liitus: Mar 2004
Maine:
29
Loen ja imestan! 30 aastat olen erinevate autodega sõitnud ja enamusega nendest ka ülevaatusel käinud. Praegugu on tööautosid umbes 11 erinevat, kõik tuleb ette näidata. Ei ole mind siiamaani keegi kottinud ega ahistanud. Isegi keppi ei ole saanud. Huvitav, milles on viga?
Postitused: 99
Teemad: 8
Liitus: May 2009
Maine:
0
Eks ta ole kuidas tuju, nõnda töö. Olen ise püüdnud käia üv. alati hommikul, siis mehed veidi unised ja veel hea tujuga. Tegelikult tahtsin rääkida eelmise aasta lugu kui tuli inimene ja rääkis, et sai korduva, sarniir ja tuled näitavad liiga alla. Seda nad said aru, et sarniir on läbi, aga esitulede põhjus oli mõlemad katkised esivedrud, seda nad ei osanud näha. Ega seal kanalis neid vedrusi ei näegi ja sellepärast ongi need OV vahepeal kaheldavad ja totrad.
Postitused: 1,774
Teemad: 74
Liitus: Sep 2001
Maine:
14
24-01-2022, 15:16 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-01-2022, 15:20 PM ja muutjaks oli
wax.)
Huvitav, mis põhjusel on OV, kui istet ei saa reguleerida. Mu ühel hobiautol, millega keegi teine ei sõida, on istmesiinid minema visatud ja istmed on jäigalt põranda küljes just sellisel kaugusel ja kõrgusel, mis minu jaoks mugav.
Postitused: 3,247
Teemad: 18
Liitus: Apr 2012
Maine:
27
24-01-2022, 19:36 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 24-01-2022, 19:40 PM ja muutjaks oli
honkomees.)
seal vigade nimekirjas pole ju üldse kirjas, milliste "muude" istmete peale juhiistme mittereguleeritavus on OV! Tagaistmed paljudel kui mitte enamusel autodel ei ole reguleeritavad Mul pole ühtegi reguleeritavate tagaistmetega autot ja seni pole küll veel sellega peedistatud ... Terve mõistus muidugi on üks asi aga rida paberil on vanem kui meie!
Postitused: 3,617
Teemad: 112
Liitus: Jan 2003
Maine:
34
Talupoeg - Sul oli ka ülal sama nn uudisega mingi vähemasti mulle arusaamatuks jäänud sisuga probleem.
Küsin veelkord: milles seisneb täpselt Su (või kelle iganes, kelle pärast Sa muretsed) probleem, et sõiduki(te) TÜV-l ka põhja all toimetatav pildina jäädvustatakse?
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"
Postitused: 310
Teemad: 1
Liitus: May 2019
Maine:
5
17-02-2022, 13:36 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-02-2022, 13:37 PM ja muutjaks oli
ounou.)
Ehk siis talupoeg on pahane, et enam ei saa risuga mustalt ülevaatust?
Pähkliajude hirm
Postitused: 432
Teemad: 4
Liitus: Oct 2012
Maine:
12
No kui auto on korras, siis võib seda kasvõi 10 kaamerat filmida.
Kui ei ole, siis pole ka midagi viriseda kui läbi ei saa.
Pigem on just hea ülevaataja videolt vaadata, mille eest täpselt korduv määrati.
Turvakaalutlustel enamus kohtades ju kanalisse ei lasta.