23-04-2022, 18:22 PM
Mul poiss tellis kuskilt mingi junni.Sead niiskuse % paika ja kui selle ületab siis vent käivitub ja kui määratud niiskustase saavutatud seiskub.Humme võin pildi teha.
(23-04-2022, 18:22 PM)muska71 Kirjutas: Mul poiss tellis kuskilt mingi junni.Sead niiskuse % paika ja kui selle ületab siis vent käivitub ja kui määratud niiskustase saavutatud seiskub.Humme võin pildi teha.Selle junntüki infost oleks ka huvitatud. Leiutan just teisel korrusel pesuruumile samalaadset lahendust.
(23-04-2022, 12:46 PM)Daff Kirjutas: Soovitage normaalset ja töökindlat väljatõmbe ventilaatorit duširuumi lakke.25 aastat ja alles kolmas on ikka vägahea tulemus. Isegi see viimane 3 aastat tänapäevase tehnika kohta.
Huvitab selline variant just mis läheb ise tööle kui veeauru tunneb.
25a jooksul juba kolmas selline lõpetab koostöö.
Viimane pidas vastu umbes 3 aastat.
Töö lõpetab just element mis peab auru tuvastama. Tundlikus kaob ära.
Kui niiske riidega elememti puutuda ärkab üles.
Mõtlesin, et ehk ei jõua aur elemendini. Lasin ruumi kuuma veega auru täis ja puhusin fööniga seda ventikasse aga ei midagi. Vaikus.
(23-04-2022, 12:46 PM)Daff Kirjutas: Soovitage normaalset ja töökindlat väljatõmbe ventilaatorit duširuumi lakke.Ühised jooned jäävad mõtlemise taha: vannituba valmis 98 ja esimene torusisene ventilaator läks paika(töötas 24/7/365), edasi veel kaks(tööaeg sama), siis aegrelee ja niiskusanduriga ning tavaline restventilaator. Eelmine suvi oli tööruumis ilgelt palav ja kuna kõik kolm (koostöö lõpetanut) olid alles, tegin nad lahti ja puhastasin tolmust ja määrisin puksid. Nüüd on mul kolm mittevajalikku torusisest keerutajat(ca 30 w tööreziimis, kõik töökorras ja uhasid paar nädalat jutti-päeval) ja jätkuvalt paigasolev anduritega(Dospel-Poolakas?). Majandust olen toetanud, varud kah olemas...viimane töötab reziimil kui valgustust lülitad ca 20 minutit, kui ei lülita, siis kuni piisav niiskus tekib-kaob, aastast 2010 paigal.
Huvitab selline variant just mis läheb ise tööle kui veeauru tunneb.
25a jooksul juba kolmas selline lõpetab koostöö.
Viimane pidas vastu umbes 3 aastat.
Töö lõpetab just element mis peab auru tuvastama. Tundlikus kaob ära.
Kui niiske riidega elememti puutuda ärkab üles.
Mõtlesin, et ehk ei jõua aur elemendini. Lasin ruumi kuuma veega auru täis ja puhusin fööniga seda ventikasse aga ei midagi. Vaikus.
(24-04-2022, 20:57 PM)sugraM Kirjutas: Sealt ka küsimus, millist seadet eelistada. Näiteks leidsin VAG-COM KKL 409.1 või VCDS 21.9 Hinnavahe ca 3 kordne vag-com kasuks.
(24-04-2022, 21:52 PM)hulgus Kirjutas: Veeautomaadi-hüdrofoori imivoolik tegi 1:0... Sügisel uuena paigaldatud (põhjaklapiga spets) voolik lekib enam kui paarist kohast... Pool päeva üritasin selgust saada, miks vett ei ole, filtris pisku valget vahust vett ja survet üles ei võta. Mingil hetkel hakkas voolikust susinat kostma, teip aitas, ja neid susisevaid kohti oli päris mitu. Kui pump väljas, siis ei aidanud ka teip, tilkus nagu sõel...Mul on juba 27 aastat hüdroforil tavaline PEM toru imivoolikuks.
Pump katlamajas, külma ei ole saanud, voolik 50/50 katlamajas ja keldris + kraadidega ja suuremalt jaolt ajast talvel üldse tühjaks lastud. Katkised kohad sellistes kohtades, kus voolik vabalt rippes, seinast läbiviik toetub "makroflexile".
Lihtsalt s--t kvaliteet, või midagi ise valesti teinud?
Soovitusi uue soetamiseks leidmiseks?
(24-04-2022, 21:52 PM)hulgus Kirjutas: Veeautomaadi-hüdrofoori imivoolik tegi 1:0... Sügisel uuena paigaldatud (põhjaklapiga spets) voolik l
...
(25-04-2022, 13:54 PM)hellrix Kirjutas:(24-04-2022, 21:52 PM)hulgus Kirjutas: Veeautomaadi-hüdrofoori imivoolik tegi 1:0... Sügisel uuena paigaldatud (põhjaklapiga spets) voolik lekib enam kui paarist kohast... Pool päeva üritasin selgust saada, miks vett ei ole, filtris pisku valget vahust vett ja survet üles ei võta. Mingil hetkel hakkas voolikust susinat kostma, teip aitas, ja neid susisevaid kohti oli päris mitu. Kui pump väljas, siis ei aidanud ka teip, tilkus nagu sõel...Mul on juba 27 aastat hüdroforil tavaline PEM toru imivoolikuks.
Pump katlamajas, külma ei ole saanud, voolik 50/50 katlamajas ja keldris + kraadidega ja suuremalt jaolt ajast talvel üldse tühjaks lastud. Katkised kohad sellistes kohtades, kus voolik vabalt rippes, seinast läbiviik toetub "makroflexile".
Lihtsalt s--t kvaliteet, või midagi ise valesti teinud?
Soovitusi uue soetamiseks leidmiseks?