Postitused: 2,735
Teemad: 115
Liitus: May 2004
Maine:
23
(25-04-2022, 15:40 PM)Aspelund Kirjutas: Uut omanikku otsib ka Husqvarna 40. Seisukord piltidel, ringi käib.
Kas see sobiks partner 465 doonoriks? Mul muidu töötav saag kuid tean, et varsti vaja vahetada tähik silinder ja kolb.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 5,849
Teemad: 744
Liitus: Apr 2002
Maine:
36
Ei ole pädev kommenteerima, palju neil ühisosi on.
A.
Life\'s journey is not to arrive at the grave safely in a well preserved body, but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting \"Holy s--t!....What a ride!
Postitused: 3,290
Teemad: 16
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
Stihl GTA26 tõesti kõva sõna. Mul teist aastat arsenalis. Aku peab üllatavalt kaua vastu. Viljapuude võras turnides väsib enne käsi ära kui aku järgi annab.
Ja aiaapidaja vaatevinklist veel üks pluss. Tüvelähedast lõiget on mugavam teha ühe käega, et minimeerida vesikasvude teket.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 432
Teemad: 24
Liitus: Jun 2015
Maine:
5
+ ka minupoolt sellele vigurile,naisele sai sünnipäevaks kingitud.On tõesti pisike uskumatu asi.Põhimõtteliselt on see hea ,et naine ei tule enam kõige ebasobivamal hetkel kauplema ,et oleks nüüd ja kohe see oks vaja ära saagida.
Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Postitused: 473
Liitus: Feb 2013
Maine:
6
(29-04-2022, 14:44 PM)Matvei Kirjutas: A kuda sellel riistapuul keti õlitamine käib - paaki pole näha? Aegajalt ots õljumi sisse pista?
See video ehk vastab su küsimusele
https://www.youtube.com/watch?v=VyG22leTB0E
Bensiinis peitub kiirendus - diislis vingu hais.
Postitused: 3,290
Liitus: Feb 2010
Maine:
60
(29-04-2022, 17:56 PM)Matvei Kirjutas: (29-04-2022, 14:48 PM)Naabrivana Kirjutas: (29-04-2022, 14:44 PM)Matvei Kirjutas: A kuda sellel riistapuul keti õlitamine käib - paaki pole näha? Aegajalt ots õljumi sisse pista?
See video ehk vastab su küsimusele https://www.youtube.com/watch?v=VyG22leTB0E
Jajah, tänud video eest! Siis ikka nii, nagu arvasin. Suht tülikas puu otsas ragistades õlikannuga vehelda. Väiksemate oksalõikuste jaoks muidugi OK, egas too elektrivurr talle nii palju vunki ei anna, et kett ruttu kuumaks läheb.
See riist pole mõeldud talvepuude tegemiseks. Kui teda sihtotstarbeliselt kasutada pole õli vajagi.
Ma hommikul korra kastan plaadiotsa ketiõli sisse ja kogu moos.
Riist on nüüd kahe kevadega mehemoodi lõiganud ja ei saa arugi, et kett kulunud oleks.
Aquila captas non muscas.
Postitused: 973
Teemad: 9
Liitus: Dec 2005
Maine:
15
Olen seda videot siin kunagi jaganud ka vist:
Sarnane saag Milwaukelt, sellel on ketiõli paak ka. Nädalavahetusel tükeldasin saekaatri pinde, hea mugav ühe käega hoida ja teisega tükeldada. Milwaukee plussiks on väga lai muude 12V riistade valik samade akudega, miinuseks eriti selle Stihliga võrreldes hind. Milwaukee M12 on peale Makita 18V ilmselt kodukasutusse üks mõistlikumaid akuplatvorme.
Postitused: 2,987
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
Husqvarna Scarlett nimeline võsaketas 200mm, 22 hammast ja paksus 1.6mm.
Kas sellist asja teritatakse, on see mõistlik tegevus, kui siis kes ja kus ?
On lastus maha, kivisse, traati vms. Nüri kui lusikas.
Vihjeid.
Postitused: 10,802
Teemad: 37
Liitus: May 2005
Maine:
134
Teritatakse ikka. Igas enesest lugupidavas saepoes võiks olla teadmine ja paremates ka seade teenuse tegemiseks saadaval.
Mul tegi Hortulus ära uue soetamise kõrvale. Oli enne valmis, kui ülakorrusel müügijutud aetud said
Kuniks hambad õiges räsas, kannatab ka lihtsalt viiliga hammast parandada. Lihtsalt nurka tuleb jälgida.
Postitused: 2,987
Teemad: 35
Liitus: Jan 2012
Maine:
32
Tänan. Kui on mõtekas siis lasen teritada. Pole isiklik vaid nn. külaseltsi üldkasitatav ja selleks ei hakka ise teritama ega rakist soetama. Ise omale küll võtaks. Las olla varustuse hulgas paar kolm teritatud ketast ja saab hakkama.
Postitused: 1,067
Teemad: 29
Liitus: Mar 2006
Maine:
10
Ostas akukettsaag müügis ja aku 88VF-millega tegu,pinge on 20v.
Postitused: 119
Teemad: 7
Liitus: Jan 2005
Maine:
1
03-05-2022, 11:54 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-05-2022, 12:02 PM ja muutjaks oli
Econoline.)
Ei tea, millist sa täpselt silmas pead, aga: mul neid kaks tükki-ühele sobib makita aku, teisel mingi oma. Esimest olen kasutanud paar aastat, teist aasta. Probleem esimesel:kõigepealt põlesid harjad-nüüd lamell lühises. Teisel kustus viimase suure sireliheki lõikamisega aku üks element ja ootab laual vahetamist(teine aku töötab seni aga 1,5ah on nagu on. Ilmselt teen 3ah ringi). Mõlemad soetatud Alist, euroopa ladudest enne käibeka lisandumist, ilma akuta oli 23 ja kahe akuga 34 euri. Nüüd otsin harjavaba mootoriga ja makita akule sobivat mudelit. Hobitsemiseks-tööd nendega ei tee. Kuna mõlematel "kõhud" avatud, võin mõne pildi teha, kui huvi.