05-06-2022, 08:47 AM
No mul lekib, tegelikult juba voolab, pikemat aega jagur, nii et peab ikka uue paigaldama. Soovitage siis mõnda lääne jagurit, mis põkale kõlbaks külge pookida.
(05-06-2022, 08:47 AM)raulp Kirjutas: No mul lekib, tegelikult juba voolab, pikemat aega jagur, nii et peab ikka uue paigaldama. Soovitage siis mõnda lääne jagurit, mis põkale kõlbaks külge pookida.Kõik jagajad 40L min ja nüüd mõtle hoolega mitut seksiooni vaja on,mina panin kolmese.Kolmesega saab esiripu+ taga hüdroga kesktõmmits.Ka ette saab soovi korral hüdro tõmmitsa,aga see jälle +1 seksioon ja siis juba võib org hüdropaak väikseks jääda...
(05-06-2022, 10:15 AM)muska71 Kirjutas:Kas sul siin teemas on paigaldusest jäädvustusi ka tehtud? Ilmselt uue jagaja paigaldamine päris "plug and play" ei ole, seetõttu huvitav oleks näha, mida enam vähem teha vaja on.(05-06-2022, 08:47 AM)raulp Kirjutas: No mul lekib, tegelikult juba voolab, pikemat aega jagur, nii et peab ikka uue paigaldama. Soovitage siis mõnda lääne jagurit, mis põkale kõlbaks külge pookida.Kõik jagajad 40L min ja nüüd mõtle hoolega mitut seksiooni vaja on,mina panin kolmese.Kolmesega saab esiripu+ taga hüdroga kesktõmmits.Ka ette saab soovi korral hüdro tõmmitsa,aga see jälle +1 seksioon ja siis juba võib org hüdropaak väikseks jääda...
(05-06-2022, 23:14 PM)raulp Kirjutas:Pilte küll pakkuda pole, kuid heal tuttaval on pandud poritiiva peale lahtisel traktoril ning väga mugavalt käepärases kohas on peab ütlema.(05-06-2022, 10:15 AM)muska71 Kirjutas:Kas sul siin teemas on paigaldusest jäädvustusi ka tehtud? Ilmselt uue jagaja paigaldamine päris "plug and play" ei ole, seetõttu huvitav oleks näha, mida enam vähem teha vaja on.(05-06-2022, 08:47 AM)raulp Kirjutas: No mul lekib, tegelikult juba voolab, pikemat aega jagur, nii et peab ikka uue paigaldama. Soovitage siis mõnda lääne jagurit, mis põkale kõlbaks külge pookida.Kõik jagajad 40L min ja nüüd mõtle hoolega mitut seksiooni vaja on,mina panin kolmese.Kolmesega saab esiripu+ taga hüdroga kesktõmmits.Ka ette saab soovi korral hüdro tõmmitsa,aga see jälle +1 seksioon ja siis juba võib org hüdropaak väikseks jääda...
(07-06-2022, 06:53 AM)v6sa Kirjutas: Viispluss wärk! Kogu hüdraulika kenasti pleki taga peidus ja lekke korral ei ürita naha alla pugeda
Kaks sektsiooni on ujuvata?
Torud painutasid ise või leidus mõni valmis komplekt?
(14-06-2022, 19:19 PM)muska71 Kirjutas: T-25a-kataloog.pdf selline mul on. TRAKTORˇT25A-eesti keeles.pdf ka see igaks juhuks.Aitäh kiire vastuse eest. Millegi pärast ei saa ma neid faile avada.
Transleit tõlgib vene keelde ja tulemusega googeldada.
(24-06-2022, 21:09 PM)MadR Kirjutas: Probleem selline, et vana tüübi põkal ei taha jõuvõtuvõll sees püsida, ainult käega kangi hoides jääb tööle. Kust asjale läheneda ja mida võib tarvis olla, et asi normaalselt tööle saada.
(24-06-2022, 22:03 PM)meli666 Kirjutas:(24-06-2022, 21:09 PM)MadR Kirjutas: Probleem selline, et vana tüübi põkal ei taha jõuvõtuvõll sees püsida, ainult käega kangi hoides jääb tööle. Kust asjale läheneda ja mida võib tarvis olla, et asi normaalselt tööle saada.
Vana ümara kapotiga Harkovi T-25? Sellel hüdropaagi küljes "kõrv", mis asendi fikseerib. Kõrvast emmale kummale poole kas sees või väljas.Teinekord sisselülituskang ära painutatud ja siis kõrva taha asi ei jäägi. See korras?
Hüdropaagi küljes selline väike kõrv on küll.
Selline asi ka, et kui näiteks kaaruti taga siis püsib ilusti sees, aga kui niiduk panna ja jõudu vähe rohkem vaja siis ei püsi, aitab ainult käega hoidmine.
(25-06-2022, 07:47 AM)2715 Kirjutas: Võllil loksu ka on kui käega kinni võtta ja loksutada?
Tundub väga sellise hooletuse moodi asjana olema, kus lülitusmuhvi hambad on lastud piisavalt koonusesse kuluda et ise välja veab.
Eriti veel kui kang ka fiksaatori taha ei jää veel.
Olen muide seda lülitusmuhvi otsinud naabrimehega ja lõpuks sai kasutatu pandud, kuna poes olid nad nii pehmed et lõika või rauasaega pooleks kohapeal.
(25-06-2022, 10:29 AM)MadR Kirjutas:Ikka paak maha ja kaalub see üksjagu ja üksi ei eemalda ega paigalda.(25-06-2022, 07:47 AM)2715 Kirjutas: Võllil loksu ka on kui käega kinni võtta ja loksutada?
Tundub väga sellise hooletuse moodi asjana olema, kus lülitusmuhvi hambad on lastud piisavalt koonusesse kuluda et ise välja veab.
Eriti veel kui kang ka fiksaatori taha ei jää veel.
Olen muide seda lülitusmuhvi otsinud naabrimehega ja lõpuks sai kasutatu pandud, kuna poes olid nad nii pehmed et lõika või rauasaega pooleks kohapeal.
Võllil pole kuhugi poole loksu.
Masinal jõuvõtuvõlliga algusest alates probleemid kui mina ta sain.
Lülitusmuhvi saab vahetada võlli eest ära võttes? Või peab hüdropaagi maha selleks kakkuma?