(29-06-2022, 07:34 AM)diselist Kirjutas: Ja tundubki nii et oli mitte ainult minu probleem,täna jälle toimib iseenesest.Tõenäoliselt äpi viga üldisemalt.....
avaldasin ülal arvamust, et küllap teeb Husq niiduk-server-masin infovahetuse peagi korda, aga vist on miski kotermann jätkuvalt sees: mu äpp valetas taas masina staatuse kohta ja masina ega äpi taaskäivitamised ning äpis välja-sisse logimised ei aidanud.
Helistasin masina müünud Expormarketi Rannamõisa poodi ja sain vastanud inimesega teha kohe lihtsad menüüde muudatused (väga asjalik!). Põhilootus oli "kasuta Automower connecti" välja- ja sisselülitamisel robotil. 10min telefonikõne jooksul see ühendust ei taastanud, hiljem tehtud sama tsükkel tõi aga niiduki taas pildile.
kuna müüja-kõne lõpus masin veel pildil ei olnud, jäi järgmiseks sammuks viia masin hooldusesse, kus uuendatakse masina enda tarkvara. Et see ei uuene automaatselt ja ise ei saa.
Husq nimetab OTA-uuendamist (see on üldtermin: Over The Air ...) "FOTA"ks (Firmware-OTA) ja suht vana mudelina 430x seda ei toeta - tarkvarauuenduseks peab viima niiduki reseller-hooldaja juurde. Point: omamoodi hoolduskulu on OTA-uuendamise toeta Husq robotitel justkui olemas
muidugi ma vaevun sellega tegelema alles siis, kui asi päriselt segama hakkab. Ptui-ptui-ptui...
Muidu ega vahepeal ei ole oma masinaga kas klassikaliselt rahulolematuid või meeldiva üllatusena lausa rahulolevaid Ambrogio omanikke lisandunud? Allan viitas kevadel lahkesti tol hetkel veel mitte müügiküpsele Ambrogio ZR-le. Mis tundus mu praktika taustal kahtlane - et kas tõesti suudab 5a taguste mudelite puhul softi osas kiviajas toimetanud Ambrogio edukalt koopa-ajastust välja tulla. Või on see taas üks itaallaste asi, mis paistab hea ja äge slaididel ja poes - kui aga tööle hakata tuleb, ajab üks jama teist taga