Teema on suletud

PTRi rattaid vaja

oleks vaja ptr rattaid nimelt 8 tk, äkki keegi oskab aidata?

BTR\'i rattaid ? kas velgi või rehve ? Tal ju samasugused need nagu gaz 66 ja uralil ....jne Smile

oleks vaja mõlemaid nii velgi kui ka rehve

korgits Kirjutas:BTR\'i rattaid ? kas velgi või rehve ? Tal ju samasugused need nagu gaz 66 ja uralil ....jne Smile

Tegelikult on rehvidel ikka vahe olemas kas Btr-40 Btr-60 või btr-80. Zil 157 kummid on btr-80 (vist) kõrguselt samas mõõdus, aga palju kitsamad.

Hannes

www.temeko.ee Raudselt Kindlaim
Metallaiad- ja väravad
Metall- ja tuletõkkeuksed
Metallkonstruktsioonid

kummid võivad olla siledad, ag velgedel ,rattaid on vaja et masinat liigutada lihtsalt. septembri keskpaigaks oleks tore kui saaksWink see pole oluline millise masina omad on peaasi et alla lähevad

pobi Kirjutas:kummid võivad olla siledad, ag velgedel ,rattaid on vaja et masinat liigutada lihtsalt. septembri keskpaigaks oleks tore kui saaksWink see pole oluline millise masina omad on peaasi et alla lähevad

Pakkuda 5 zil157 velge koos kummidega 500 kr tk hommsest vist pidid emexisse rändama.
kui huvi on siis võta ühendust 53427163
Täpselt ei tea kas veljed btr-i alla sobivad.

pilt siin

Hannes

www.temeko.ee Raudselt Kindlaim
Metallaiad- ja väravad
Metall- ja tuletõkkeuksed
Metallkonstruktsioonid

Soovitan käiia läbi jõgeva emexist, seal on 52,53,63,66,4x4 belarusi esimesed rattad, ja muidugi hunnikus zilide balloone ja tavalisi rattaid muidugi ka.

aga sinna saab mniisama sisse ve? ja kus see täpselt asub?

Võib küll niisama sisse minna aga soovitatav oleks kaasa võtta mingit suvalist ja mõtetut rauda ja siis seda neile vastu anda... Mina olen sealt toonud endale jawa kraane, 51le rattaid, daaz 2140, arvutipuhureid, izhi reguleeritavad taguamordid jpm jpm. See asub jõgeval turu tänava lõpust keerates paremale(avaksi juurest) Ma usun et turu tänav on kaardipeal olemas...

teema lukku
Teema on suletud

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne