(09-02-2023, 23:51 PM)Marko Kirjutas: (09-02-2023, 23:25 PM)deus Kirjutas: Raudpats, polnud ju üldse sinu suunas vaid kass'i jama eemaldamise suunas. Esimene post OK ja edasi sõimab juba sind, Raudpats, et äkki küsiks paagi kõrvale traktorit kah igaks juhuks.
Kui raudpats on kassi elimineerinud, siis ta ei näe seda pahna ja võib vabalt arusaamatus tekkida kahjuks.
Tõde on kusagil mujal ja voorumipuhastajad seda ei näe ega tea!
Ma ei imestaks, kui ksf! Raudpats on marko elimineerinud ja võib arusaamatus tekkida (erinevalt kassi jama pärast kannatajatest ksf! R P teemat valdab ja saab aru, mida kirjutatakse natuke keerulisemalt, kui nende lihtlausete ja ääste lahtise tekstiga, millest siin voorumis on ka juttu olnud ja mida mõned üperaktiivsed voorumlased tahaksid igas postituses näha, kuigi vahel oleks nad ka nõus mingit ameerikakeelset jura ja valemeid ning graahvikuid vaatama). Siin voorumis on üldse palju arusaamatusi, mis tekitavad palju pahandust, sageli ei saa lugejad aru, mida kirjutaja on tahtnud oma postitusega öelda. Vahel on selleks põhjuseks mittepiisav lugemioskus, vahel mittepiisavad teadmised, vahel midagi muud.
Markole veel - kas see on ikka "vanatehnika voorum" nagu Sa siin eelnevalt kirjutasid? Või kui vana tehnika oma siis? Me oleme suhteliselt ühevanused, mis see vana on? Mis on vanatehnika? See voorum pole isegi algselt olnud "vanatehnika voorum", praegu pole ta niigipalju vana tehnika voorum, sellest on siin palju ja piisavalt juttu olnud, hea on, et veel on üldse tehnika voorum, kuigi naljanurk, automuusika jms veidi läheb juba üle ääre, muidugi automuusika on tegelikult ikka väga auto teema, seda kräppi juba mujal, kui autos ei kuula , JuMZ traktoris on suhteliselt si.tt seda kuulata. Paadimootorist oli jutt, voorumi mootor kirjutas, et see on ju ikka väga moto ja õige ka. Mina algselt arvasin, et see Moto osa on mootorrattale reserveeritud, aga jällegi loogeliselt võttes ongi õige, et see on auto ja (auto)mootori voorum. Tegelikult mul ei ole ka paadimootori teema vastu midagi, pigem isegi poolt. Ja millalgi oli jutt, et tehakse väitsavalmistamise teema, ka olen huvitatud, aga teemat pole... Aga kui mõni kass mingit jama kirjutab, siis on ikka mõned tublid voorumlased, kes asjast midagi ei jaga, valmis seda jama taunima, no on mõnusad mehed...