Postitused: 6,879
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(02-03-2023, 23:34 PM)kass Kirjutas: Jah, aga nad ise.... miks ma ei või nüüd natuke ka... Jah, keegi kusagil tappis kellegi, ütles midagi halvasti, aga miks mina nüüd ei või natuke... võid küll, aga ega sa ka parem ei ole pärast seda. Nagu mingi haigus...
Kass on tark mees!
Ise kasutasin väljendit "tema tegi ka" viimati lasteaias...
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 562
Teemad: 11
Liitus: Jan 2011
Maine:
22
See ärapanemise soovi püüdlik eitamine ja õigustamine valab vaid õli tulle. Millegi pärast läks kõvaks "naljategemiseks" pärast Formika üleskutset, enne olid teised naljad, mis olidki siia-sinnapoole hea maitse piiri naljana võetavad. Kas puude taga metsa võib näha? Kas äkki volikogujuht on näiteks teemaväliselt varbale surunud kuidagi? On siin neid pool-mõistu lugusid ju avaldatud. Nüüd siis tehakse niimoodi tasa
PS. Pidi ikka tundlik närv olema, kui F. poolt öeldud numbrit osati kohe "õiges kastmes" ära tunda. Endal tuli ikkagi googeldada ja mõttetööd teha, KE nimekirjas on üks sama numbriga kandidaat ...
Postitused: 1,786
Teemad: 124
Liitus: May 2007
Maine:
16
A mis te kaklete koguaeg? Esmaspäeva hommikuks on kõik selge ja elu läheb edasi. Kui minuteha oleks siis ma valiks igast erakonnast natukene. Kõik saaksid võrdselt kohti ja vaadaku siis kes kellega käima hakkab.
Postitused: 562
Teemad: 11
Liitus: Jan 2011
Maine:
22
03-03-2023, 11:54 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 03-03-2023, 11:55 AM ja muutjaks oli
Envir.)
Mitte päris.
Pigem loobuks arutlemast, kellel mil määral õigus halvasti öelda on, siin võitjaid ei ole. Oleks hea, kui AMF ei muutuks ei meie ega "nende" tööriistaks. Parem oleks hoida neutraalset tooni, kuigi selge on, et oma eelistused on nii mul kui Teil. Hea üleskutse kõlas juba: oma eelistusi saab kuni 05.03 väga hästi valimiskasti juures väljendada.
Muul ajal oleks mõistlik äkki probleem ikka seal lahendada, kus ta tekib. Labane analoogia: kui mul millegi pärast Teiega erimeelsused tekivad, siis ma väga loodan, et Te ei löö mu koera lombakaks või ei levitaks pahatahlikke kuulujutte (või "nalju") vaid räägiksite minuga otse.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
04-03-2023, 01:28 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-03-2023, 01:31 AM ja muutjaks oli
Aare R..)
Ma olen juba mõnda aega arutlenud selle üle, et kogu meie ühiskond on muutunud hästi vaenulikuks ja "ärapanevaks". Lisaks veel see võltskuulelikkus- nagu sa ütlesid, võis varem selle eest kaotada elu või vabaduse, aga mis praegu toimub? Elu vast küll ei kaota, aga see pugemine ja lipitsemine on küll vastik.
Mis puutub maailmavaatesse, siis see ei ole küll teiste asi otsustada.
Postitused: 364
Teemad: 21
Liitus: Feb 2011
Järgnev tekst on kirjutatud täiesti kaine peaga ja ilmselt on see minusse settinud paljude aastate jooksul, mis puudutab praegust poliitilst olukorda. Võib-olla on see hea välja öelda, võib-olla mitte, kuid kui ükski inimene loeb selle mõttega läbi ja ei hakka lahmima ja tuleriita püsti panema, siis ilmselt ei olnud tegu raisatud ajaga.
Ühiskonnas on tekkinud täielik polariseerumine, inimesed erinevate maailmavaadetega ei suuda koos elada siin maalapil. Nüüdseks on see jõudnud juba ka siinsesse foorumisse, loodetavasti ajutiselt ja seoses valimistega, kuid varasematel aastatel nagu pole olnud selliseid postitusi. Arutatakse, et keda saab valida ja keda mitte. Küll kaabud ütlesid seda ja Peaministril jooksevad molekulid mööda juhtmeid. Asi on võtnud juba absurdi taseme ajakirjanduses üldiselt, et kas keegi tõsimeeli loeb veel üldse midagi sellest? Ma isiklikult lõpetasin lehtede ostmise ja lugemise umbes 2014a ära, ei pidanud juba siis enam vastu ja olukord on läinud kolinaga allamäge ikka kõvasti. Jälle anti valitsuse poolt miljon erinevatele väljaannetele venekeelse meedia toetamiseks.
Keskerakond ei suutnud ka enam vastu pidada valimiste eel ja popsatas selle välja, et kool peaks saama ise valida, et mis keeles õppetööd läbi viia, nende kõikide muude asjade kõrval, mis on selle erakonda kogu aeg saatnud.Millist riiki siis üksteisele vastandudes soovitakse luua? Kas tõesti usutakse, et see jääb ainult valimistesse, kus sõna otseses mõttes sit@ämbreid loobitakse ja vastandutakse kõigile muule, mis ei kuulu nende mailmavaatesse? Ühiskond on minu arust juba praeguseks nii killustunud, et ei ole mingitki sõda enam vaja ja oleme oma kätega teinud EU´sse kuuludes ära selle, mida NL ei suutnud. Kui peaks olema mingil põhjusel vaja uut "laulvat revolutsiooni" , siis tegelikult poleks ju lootustki, et rahvas veelkord tuleks üksmeelselt kokku. Ei ole mõtet rääkida demograafilisest olukorrast ega rahvaste sisserändest riiki, kus eestikeelsete osa on Tallinnnas juba vähemuses kui uuringuid uskuda. Peaks olema ju minu arust kas puruloll või pahatahtlik, et praegust olukorda mitte tunnistada. 70% valijatest ongi ju vana Kallase meelest purulollid ja see on üks vähestest asjadest, millega pean ise temaga ühel nõul olema.
Eesti Vabariigi Põhiseadusest ei räägita viisakas seltskonnas. Ei tea, et kas kadunukesest ei räägita halba või on mingi muu põhjus, kuid de jure meil Põhiseadus ei kehti.
Olen mitu korda arutanud tuttavatega, et kui peaks tõesti sõda tulema, et mis siis saaks. Praegune valitsus ju räägib paaniliselt, et Eesti on sõjas ja nüüd tehakse purukslastud tankiga ka valimistuuri. Hea vähemalt, et mõne venelase laipa kaasa ei võetud, et tanki kõrval teibasse ajada ja rahvale näidata. See tank ka lõhestab rahvast ja peale seda, kui Narvast viidi üks minema, siis lihtsalt soov seal purukslastud tanki eksponeerida, tekitab kahtluse nende inimeste normaalsuses. Samas valimiste aeg ja vahendeid ju ei valita, moraalituse küsimus ka. Sõja juurde tagasi tulles. Rääkides tuttavatega, siis on jäänud õhku mõte, et oma kodu kaitseks, kuid riiki mitte. Vestlustest on jäänud kõlama erinevad põhjused, kuid lõppkokkuvõttes on riik kaugenenud inimesest niipalju, et samastamist enam ei ole.
Teoreetiline küsimus nendele, kes valivad "valgeid jõude". Kas teie läheksite nende "Euroopalike väärtuste" eest sõtta ja annaksite oma elu näiteks rohepöörde, homoabielude ja vihakõneseaduse eest? Kas need on tõesti kõige üllamad eesmärgid, mille eest võidelda, või on siiski tegu heasse seltskonda kuulumise sooviga? Aga kui ühel hetkel tulebki minna?
Postitused: 620
Teemad: 5
Liitus: Aug 2021
Maine:
18
Tibla laip vardasse aetult oleks minu arust väga hea nüanss selle tanki kõrval, kasvataks noorgeneratsioonile ka äkki munad külge.
Siiski huvitab mind just see osa, et kus kohas see Põhiseadus meil ei kehti nüüd? Näiteid paluks.
Postitused: 310
Teemad: 1
Liitus: May 2019
Maine:
5
"Rääkides tuttavatega, siis on jäänud õhku mõte, et oma kodu kaitseks, kuid riiki mitte. "
Kremli propaganda töötab lihtsameelsete seas väga hästi, ega seda muidu polekski mõtet teha. Mõelge parem oma peaga, et kellele selliselt mõtlevad inimesed kasulikud on ja siis rääkige edasi, et ekre pole tiblade käepikendus.
Pähkliajude hirm
Postitused: 1,834
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
deus Kirjutas:Siiski huvitab mind just see osa, et kus kohas see Põhiseadus meil ei kehti nüüd? Näiteid paluks.
PS sätestab et valimispäev on ÜKS kindel konkreetne päev märtsikuus. Mis aga tegelikult toimub ja kui pikas perioodis?
Miskise kõrge valimiskomisjoni võlli kommentaar oli selle peale, et ega see siis reaalselt ka ei tähenda, et valimised peaksid ainult ühel päeval toimuma?!...
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Postitused: 752
Teemad: 26
Liitus: Sep 2018
Maine:
38
04-03-2023, 11:45 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 04-03-2023, 11:47 AM ja muutjaks oli
M.R..)
Kuidagi naljakalt kukub välja, Põhiseaduses sätestatu muudetakse/laiendatakse teise seadusega.
Ja nii ruttu ei maksa RKVS-i 38 paragraahvini tormata.
Sellesama RKVS-i paragraahv 2 lõige1 räägib
§ 2. Korraliste valimiste toimumise aeg
(1) Riigikogu korralised valimised toimuvad märtsikuu esimesel pühapäeval neljandal aastal, mis järgneb Riigikogu eelmiste valimiste aastale.
(2) Riigikogu korralised .....
Seega ikkagi küsimus on asjakohane, kas EV-s kehtib Põhiseadus? RKVS räägib ka iseendale vastu.
Selle asja nimi on Overtoni aken.
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim
Postitused: 620
Teemad: 5
Liitus: Aug 2021
Maine:
18
Korralised valimised ongi ju, milles probleem?
Postitused: 752
Teemad: 26
Liitus: Sep 2018
Maine:
38
Deus, sa oled niiütelda eituse faasis. Näed ainult seda mida näha tahad ja tekstist saad aru ainult seda mis sulle sobib.
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim