Eks kasutatav toitepinge määrab ka otstarbe. Kas sel mingeid markeeringuid pole peal?
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Seda "niže ja võše" värki taipasin tegelikult ise ka... Steampunkida väga ei viitsi praegu, vbl. vanemas eas, kui see iga õnnestub saavutada. Aga idee on hea. Seda, et antud pribori õnnestub tarvitada kus iganes, ka ei usu. Ma ei taha hästi uskuda, et ta canbusi või windowsiga ühildub. Mis sundis mind allveelaevateemat mainimast, on see, et kunagi hallil ajal andis üks nimetatud riistapuul aega teeninud inime mulle kastitäie elektroonikat, kus sisaldus ka nähtav ese. infoks veel, et kaitseklaas näidiku ees asub lõõtsataolises hoidikus.
Lisapilte ka:
Idanaabri foorumites väidetakse, et tegemist on variomeetriga ja käib elektroonikaaparatuuri külge. Sõnal "variomeeter" on mitu tähendust, siinjuures mõeldakse raadiotehnilist detaili.
Tarkus ei tule alati aastatega, mõnikord tulevad aastad üksi ka.
(Seda postitust muudeti viimati: 05-02-2023, 22:56 PM ja muutjaks oli giordanobruno.)
Garaažileiud
Tuttuus nõukaaegne pahtliprits. Kas sellega on midagi mõistlikku peale hakata ka tänpäeval? Pritspahtli paigaldamisel? Ärge näkku lööge, olen võhik.
Mingi hammasrattapaar. Minu jaoks müstika. Mis see on?
(05-02-2023, 22:55 PM)giordanobruno Kirjutas: Garaažileiud
Tuttuus nõukaaegne pahtliprits. Kas sellega on midagi mõistlikku peale hakata ka tänpäeval? Pritspahtli paigaldamisel? Ärge näkku lööge, olen võhik.
Mingi hammasrattapaar. Minu jaoks müstika. Mis see on?
Värvi või pahtli püstol on samast seeriast nagu kompressor co-7 Vilnius nagu passis ka kirjas. Värvi püstolil voolab värv ülevalt nõust, siin aga tuleb alt ja spets survemahutist. Lasnakoskis on originaal mahuti realiseerimisel koos reduktoriga. Parimat h2rra.
Tegelikult on alati kõige ohtlikumad inimesed ühiskonnas truualamlikud käsutäitjad kelle ainuke soov on OLLA KEEGI JA SILMA PAISTA
(Seda postitust muudeti viimati: 23-10-2023, 20:46 PM ja muutjaks oli v6sa.)
Vast passib siin küsida.
Oskab keegi öelda millise krusa alt see ratas on napsatud:
On saadaval, kui kellegi on säärane puudu. Kastmispüti alla on mul uuema kaasiku pastlaid piisavalt. Tuul kohe välja ei tuiska, aga kahe aasta jooksul oli enamus sissepumbatud 3 bar siiski lahkuda otsustanud.
Küllap on supikatla või kompressori ratas jah, poldiaukude poolest saab kasutada ka GAZ AA/MM küljes. Siiani arvasin, et tehasest autodele selliseid velgi külge ei pandud, aga hiljuti avastasin ühe foto aastast 1932, pildil siis NAZ AA (Nižni Novgorod oli veel Gorkiks ümber nimetamata):