Postitused: 759
Teemad: 63
Liitus: Nov 2015
Maine:
24
Kuna meil on demokraatlik riigikord siis inimesel ei ole keelatud omada oma arvamust ja ka seda väljendada. Lugedes aga juunikommuistide foorumit mõtled kas neil inimestel on ka kunagi ema olnud või on nad tõesti pededest sündinud?
Tsitaat vastavast fooruist meie peaministri kohta:
ssssssssssssssss
oleks õigel ajal abort tehtud oleks kergem elada !!!
Vasta1 p
RRRRRRRRRRRRRRR
No aga teeme seda siis...äkki hakkab vahelduseks tõtt rääkima ?
Kuigi ei usu, see inimene on paadunud valetaja
Vasta1 pMuudetud
RRRRRRRRRRRRRRR
Ei seda juhtu, kõik läheb ukridele.
Vasta1 p
AAAAAAAAAAAAAAAA
Odavam oleks uputada
Postitused: 749
Teemad: 2
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Tegelikult on aeg nimetada asju õigete nimedega , niipea kui tuli jutuks automaks tekkisid meedias lood kui tagurlik on eesti , viimane riik euroopas kus pole automaksu . Väidetavalt pole keskkonnahoiul ja automaksul mingit seost ,aga sellist juttu aetakse .
Kui riigi kassa on sõja tõttu miinuses siis oleks riigimehelik seda öelda ja kehtestada riigikaitsemaks , mitte sogada .
Postitused: 620
Teemad: 5
Liitus: Aug 2021
Maine:
18
Pole sõja tõttu, eelnevate laenamiste tõttu on. Kunagi on vaja laen tagasi maksta ju, mitte igavesti edasi lükata.
Demokraatiat seostatakse sõnavabadusega aga tegelikkuses see nii ei ole. Lisaks tuleb meeles pidada, et sõnavabadus tähendab seda, et võid vabalt väljendada ennast KUID pead ka vastutuse võtma nende sõnade eest. Sõnavabadus pole roppuste plangu peale sodimine. See KUID osa muide ununeb inimestel tihtipeale ära nagu üritatakse seaduseid lugeda ühelauselisena jättes kõrvale ülejäänud seadused ja seda juba põhiseadusest alates, näiteks rõhutakse isiklikule puutumatusele aga jäetakse lugemata "kui ei ohusta teisi" osa või "kui pole sätestatud teisiti" jne.
Postitused: 749
Teemad: 2
Liitus: Nov 2013
Maine:
13
Eks sedamoodi see elu seatud on , et õigusi ajame taga rind kummis , kohustused on teistele täitmiseks , kahjuks .
Rahvasaadikud ise annavad oma tegudega põhjust neid põlata , oli keegi kitsekasvataja /taksojuht , keegi tankis viimasel rahva teenimise päeval veerand tonni diiselkütust jne ,
riigimehelikkus on kadunud .
Pada sõimab katelt , ühed mustad mõlemad .
Postitused: 6,879
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
01-05-2023, 23:02 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 01-05-2023, 23:08 PM ja muutjaks oli
Marko.)
(01-05-2023, 22:45 PM)honkomees Kirjutas: Valitsuse majanduspoliitika oli ja on kinni dogmades (a la tasakaalus eelarve jms), mis ei vasta tänapäeva maailmamajandusele.
Just-just, soomlased on ka lollid ja viskasid rahakülvajad opositsiooni! Loe tänast juhtkirja, nii silmaringi huvides!
https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/...2ecdcf4c27
Neil on hetkel veel kuskohast kärpida. Tuttav somm sai pea neli aastat 80% viimasest palgast töötuks jäädes. See võimalus läheb ümbervaatamisele ja juba hüütakse sealseid kaabusid appi...
PS: tegelikult oleks hea kui Formika siin midagi ütleks, tema kandideeris riigikogusse ja on samas suurettevõtja. Kus see õigus peidus on?
Siin omavahel niisama tarkuseterasid pildudes on varsti kõik foorumlased omavahel tülis ju...
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 1,295
Teemad: 1
Liitus: Oct 2019
Maine:
24
02-05-2023, 01:14 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-05-2023, 01:16 AM ja muutjaks oli
Aare R..)
Minu meelest on hetkel üks suurimaid probleeme see, et otsustajatel ei ole absoluutselt mitte mingit reaalsustaju. Mul on ka hästi suur tutvuskond, aga enamus on tõsised töötegijad ning kõik ütlevad kui ühest suust, et poes ei taha enam üldse käia. Ning meiesugustel ei ole sellist võimalust, et inflatsiooni tõusu tõttu poole aasta jooksul kaks korda tonn palgale otsa lajatada.
Otsustajate elukaugust näitab ka üks Võrklaeva vastus ühele küsimusele, mida ma eile kuulsin- kuna ma uudiseid ei loe ega vaata, jõuavad mõned asjad minuni viibimisega.
Nimelt- kuna viimasel nädalal on kuuldavasti teemaks olnud 92. aasta Audi- küsiti Võrklaevalt soovituse peale osta säästlikum auto, et mille eest? Vastus oli, et aga on ju võimalus see Audi maha müüa ja selle eest osta uuem ja säästlikum auto, mille peale taustal isegi ajakirjanik laginal naerma hakkas. Mul tulid täpid peale hoopis.
Esiteks oli see vastus vastik juba oma elukaugust tõttu ja teiseks oli V. vastus vastikult nämmutav ja keerutav, see tegi Võrklaeva veel eemaletõukavamaks- ma ei tea, kas see rohkem enam võimalik on, tänaval ma peale sellist iba ma temaga kokku põrgata ei tahaks igatahes.
Võsa jutt eelmisel leheküljel oli täiesti õige, kui ta ütles, et kõige rohkem häiribki "nende" ülbus ja pohhuism rahva suhtes ning see, et me oleme mingi lüpsilehm, kes kunagi tühjaks ei saa.
Eesti rahvas on juba praegu hädas ja mures!
Keskmine palk, millest jahutakse, on üks suur bluff- keskmine palk tõusebki just nende inflatsiooni tõttu tõstetavate riigiametnike palkade tõttu, mis jääb ikkagi meie kanda, kusjuures väga paljud inimesed saavadki jätkuvalt vaid miinimumpalka (kuskilt lugesin, et äkki ligi pooled tööealistest inimestest).
Aga kui pole maksumaksjad ega ettevõtteid, pole ka riiki! Ilmselgelt on see "valitsuse" jaoks mingi teise Eesti mure.
Postitused: 2,487
Teemad: 54
Liitus: Jan 2008
Maine:
55
See on pigem sümptomaatiline, et positsioonid täidetakse küündimatute nartsissistidest poliitsotsiopaatidega, kellel teadmisi ja oskusi vajaka aga enesehinnang nii korras, et jaga või naaberküla rahvale ja ikka jääb üle. Konkreetselt rahandusministri näitel - kas keegi oskab öelda ühe objektiivse põhjuse, miks hoitakse Aivar Sõerd rahanduse võtmepositsioonidelt lolli järjekindlusega eemal? Isegi vastava parlamendikomisjoni esimeheks ei lubata.
Liitus: Jul 2007
Maine:
42
"Kuna ma uudiseid ei loe ega vaata" on kahjuks massiivne tendents. Inimmassi, kes poliitikutest ja nende seatempudest midagi ei tea, ongi kerge valitseda. Viskad lollakad loosungid ja utoopilised lubadused õhku ja tee võimule on sillutatud. Vastaspoolele taod veenvuse mõttes riigivastaste ja kremlimeelsete märke otsa ette ...
Vaadake AK- d, kuigi ta on veidi kaldu, kuulake poliitikasaateid, mis küll ka alati on natuke kaldu saatejuhtide vaadetest lähtuvalt, minu pärast kuulake sekka kas või TRE raadiot, mis on eriti kaldu, aga võtke oma info siiski meediast, mitte sotsiaalmeediast, kus see sageli moondub ei tea milleks. Mingi pildi ikka kokku saate. Samas on üpris selge, et oleme omale suurele iidolile üle lombi selle poolest järele jõudnud, et poliitikat teeb suures osas meedia. Punase antsu oma ühtpidi, PM natuke teistpidi ja siis see noh, objektiivid jms., jälle omamoodi. Pimesi üht või teist usaldada pole väga palju targem oma- aegse Noorte- või Rahva Hääle tõejüngriks pidamisest.
Laias laastus pole minu arust meie poliitmaastikul olukord nii zitt olnudki. Olemasolev võim on saanud omi ametnikke ja toiduahela jupikesi paika sättida paarkümmend aastat, süsteem ainult paisub imelike ametikohtade, tõusvate palkade ja hiigelhüvitiste näol, samamoodi on Tln.- a linnas teine partei oma ustavatest poegadest/tütardest ja kõiksugu vene pättidest analoogilist süsteemi sama kaua üles ehitanud. Asemele kahjuks midagi eriti tõsiseltvõetavat võtta pole. Ja küllap see uus hakkaks omi jopesid ametnike armee osas asemele toppima, mis maksumaksjale läheks veel kallimaks.
Postitused: 139
Teemad: 62
Liitus: Jul 2006
Maine:
8
Kas moded kaasosalust ei karda, kui taadid siin infarktini peaksid "vihtlema"?
Postitused: 620
Teemad: 5
Liitus: Aug 2021
Maine:
18
02-05-2023, 09:41 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-05-2023, 09:42 AM ja muutjaks oli
deus.)
Saavadki noored asemele tulla, ei ole halba ilma heata ja jäävad vanade koerte halbade kommete poolt rikkumata. See muide on see, mis ka poliitikas toimub, Savikas oli ehe näide.