Postitused: 382
Teemad: 42
Liitus: Mar 2003
Maine:
0
mure selline, et kuidas ma arvutit \"puhastan\"?
Räägitakse et aktiivse interneti kasutamise korral on vaja arvutit \"puhastada\" jne jne...aga kuidas siis?
ja minu teine mure: ja mul on tekkinud siia mingi imelik kodulehekülg (see, mis exploreri ikoonile klikkides lahti tuleb) vahetasin küll seadete alt ära ja paar korda asi isegi töötas aga viskas jälle vana lehe ise tagasi...mis seda jama siis põhjustab?
Postitused: 3,162
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
spyhunter (väga hää asi)
spybot
ad-aware
(kõik vabavara)
Googlisse sellised asjad ja siis natuke näpuosavust et vastvad (nuusk)failikesed masinast minema saada.
Postitused: 3,162
Teemad: 61
Liitus: Jan 2003
Maine:
36
ad-aware on siiski nuuskfailide jaoks. Spy ja hijack on paremad. Kui leiad posu faile, siis tõesti kasuta googlit ja vaata, mille jaoks miski fail on. reeglina 90% leitud asjadest on pahalased.
Ise sain tele2 wifi installi käigus, sellise käki, et asjatundjal kulus tund/4 restarti, et asja jonksu saada.
Maine:
0
kas seda \"nalja\" võib mulle ka nt. viirus põhjustada?
Postitused: 1,706
Teemad: 154
Liitus: Feb 2003
Maine:
3
Al-i soovitus peab paika. Kui mingi jama on, siis kasutage Googlet. Pange otsingusõnaks:
LehtMisKoguaegLahtiHüppab +removal
ja lahendusi või viiteid lahendustele tuleb mühinal.
Maine:
0
Probleem lahendatud - piisas messenger plusi mahavõtmisest ja saingi teise sponsorjamast lahti...
Tänud kõigile vastanuile...mina nüüd palju targem
Postitused: 390
Teemad: 2
Liitus: Jun 2004
Maine:
2
Messenger Plus! installi ajal pakub ta valikut \"I ACCEPT, Install Messenger Plus! with the sponsor program\" ja \"I refuse, do not install the sponsor program\", kui valida see viimane, siis ta seda sponsorprogrammi lihtsalt ei installi.
Maine:
0
jah justnimelt...tehtud juba