Postitused: 1,443
Teemad: 42
Liitus: Jan 2002
Maine:
2
Katus/kong käib muidu ka pealt ära või ainult ehitusfaasis oli nii?
Kõvasti oled müranud seal kallal küll! Hea vaadata kohe. :duh
Postitused: 856
Teemad: 126
Liitus: Aug 2002
Maine:
0
Sai viidud kodulehele sisse uuendusi ja parandatud hulk vigu.
Nüüd ka kõik pildid koos kommentaaridega!:eureka
Meeldivat uudistamist!
OÜ Green Oval
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kristjan (+372)5010599
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!
Postitused: 91
Teemad: 13
Liitus: Dec 2002
Maine:
0
Mulle igatahes meeldisid pildid hirmsasti ja kui mõtlen enda projekti peale siis...eh kui pikk maa on veel ees ja kui see valmis on siis palju rõõmu...:yes
Dodge Journey
Postitused: 266
Teemad: 28
Liitus: Jan 2002
Maine:
1
Palju selliseid Land Rovereid Eestis kokku on, ma mõtlen neid 70 -nendate Rovereid, millel esituled on radiaatorist ees pool.
Umbes 1995 a. paiku nägin Tartus Ravila tänaval Muuli poe vastas sarnast Land Roverit pidevalt liikumatult seismas majade vahel . Minu mäletamist mööda nägi sinu autoga sarnane välja, kuid kongil olid küljeaknad ning kaks rida istmeid kindlasti sees. Uste arvu ei mäleta, tagavara ratas oli kapoti peal. Mudelit ei oska öelda, mul ei ole teadmised Land Roverite kohta kuigi head.
Äkki tead selle auto saatusest midagi?
ega sul pilte pole nelijärve sahvarist kusagil üleval:???
Maine:
0
Nõndaks. Koos novembri tulekuga sai autol ülevaatus läbi ja tuli oma laiska keha taas liigutama hakata. Kuna ükski Tallinna firma pole mind kütuse ülekulu probleemidega vaevalemiset vabastanud, siis käisin teletohtritega JES-autos suhtlemas.
Niipea, kui nende tark aparaat Soomest remondist saabub lubati minu uunukum letti võtta :bounce
Loodetavasti leitakse seekord viga üles. Arvestades seda rahahunnikut mis autosse on maetud ja veel omakorda kütuse ülekulu probleemide lahendamisesse, siis tahaks nagu juba sõita... :haige
OÜ Green Oval
Kristjan (+372)5010599
Maine:
0
21-07-2005, 19:06 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-07-2005, 19:08 PM ja muutjaks oli
Landy.)
Täna oli siis üle pooleteise aasta see tähtis päev,kui auto sai foorumlase UM-i terilerile sikutatud ning remondifirma hoovi toimetatud. Järgemise paari nädala jooksul on lootus masinale taas veidi eluvaimu sisse puhuda. Kas just päris korda saab, seda ei julge lubada, sest rahalised piirangud võivad ette tulla, kuid loodan kõige paremat.
Pikast seismisest on sidur ja pidur kaotsi läinud ning veel mõningaid vigu juurde tekkinud.
OÜ Green Oval
Kristjan (+372)5010599