Postitused: 5,355
Teemad: 261
Liitus: Apr 2010
Maine:
74
Mina ei tarbi juba aastakümneid midagi. Mingi pool õlut jõin aastaid tagasi ja tead kass, täitsa fekaal tunne oli. Nagu oleks mingit solki joonud, täitsa paha hakkas. See selleks. Aga õunamahla joon ja poe-solgitud piima. Kui see nüüd kedagi peaks huvitama. Aga siin hetkel hulga tähtsamad teemad arutada... nagu näiteks kummiteema. Mul tuleb homme hakata põkal suurt kummi maha võtma. Tundub täitsa suur töö olema. Hirm lausa tuleb peale, järsku ei saagi hakkama. Loen vahest veel pisemate tööde kohta.... jube keerulised asjad, kas tead.
Mina ei pane pahaks seda, kui keegi vabas teemas oma joru ajab! Ja kui veel kaine peaga seda tehakse, no mida sa hing oskad veel tahta...
T.
Postitused: 6,888
Teemad: 57
Liitus: Jul 2012
Maine:
95
(13-05-2024, 23:36 PM)deus Kirjutas: Ma siinkohal pean mainitsema põrandalt tõstmise töövõtteid. Ei tasu minna rabama nagu oleks 20. Viimati seda tegin, sain ortoosi küünarvarrele neljaks kuuks. Ja tegu oli kõigest T16 rehviga velje peal, mida mu karkudega isa läks omaarust tõstma ja mida ma eest rabama läksin, et mida sa invaliid siin nüüd teed krt. Samas olen ka selja kunagi ära tõstnud mitte kahte piigat õlgadel hoides või kahte nisuga täidetud jahukotti liigutades ühest kohast teise vaid lihtsalt svammi võttes kraanikausist. Lihtsalt meeldetuletuseks ja hoiatuseks
Väga hea tähelepanujuhtimine! Isa ütles alati - vaata passi, seal on sünniaasta, millest tuletad vanuse!
Seljanõksu tegemiseks piisab tõesti millest iganes, omal kogemus seistes buutsi jalgatirimine võttis kaks nädalat mu elust, lihtsalt lamasin ja kirusin ennast.
Millest see teema siin nüüd oligi?
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 2,698
Teemad: 114
Liitus: May 2004
Maine:
23
Kui ainult 2 nädalat läks, siis läks ka ju hästi.
Mul homme saab 2 nädalat täis ja ikka on tunne nagu oleks keegi kilpkonna sellili keeranud.
Õnneks pöidlad on alles ja saab ekraanil näppe lohistada.
Peaks vist kõverate raamide ning kulunud liigendite jaoks eraldi teema tegema.
Iseõppinud spetsialist - energeetika valdkonnas.
Postitused: 542
Teemad: 0
Liitus: Nov 2017
Maine:
20
Sina oled muidugi kõige õigem mees hindama, kui lollid või targad meie kaitseväe ohvitserid on...
Niipalju kui ma kokku olen puutunud, ikka päris teravad pliiatsid on.
Maine:
23
Miks nad siis enne plaani paika panemist ei selgitanud välja kohapealseid asjaolusid?
Või ok.
Oleks võinud autojuht märgata metsaservas raielanki mis on täis istutatud.
Ok ei näinud.
No näitasin näpuga, käisime koos kohapeal.
Võiks ju kogutud andmed edasi anda alltöövõtjale kes asja klaarima tuli.
20 taime ja labida asemel tuldi traktoriga.
No ikka poole töö pealt vist ikka saadi aru kui loll võib see seis olla kuna enamus raielangist jäeti ikka silumata, muidu oleks seal paras lennuväli olnud.
Siis oleks võinud ju maaomanikuga ühendust võtta, et kuule seesamusesse läks ja teeme korda.
Ei võetud ühendust, ise käisin kontrollimas kuna anti enne töid tähtaeg millal peab korras olema.
Kohale jõudsin siis imestus oli suur.
KV esindaja oli ka sõnatu kudas niimoodi sai rappa minna, töö oli tellitud alltöövõtjalt hankena siluda kõik teed ära peale rasketehnika manöövreid ning korrastamine, laskepesade js.. likvideerimine.
PS. See juhus oli paar aastat tagasi ja pole kuidagi seotud tänase kevadtormiga.
Maine:
95
27-05-2024, 22:18 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 27-05-2024, 22:20 PM ja muutjaks oli
Marko.)
(14-05-2024, 08:04 AM)v6sa Kirjutas: (14-05-2024, 00:30 AM)Marko Kirjutas: ...
Millest see teema siin nüüd oligi?
See teema on foorumi viimane koht, kus tohib muliseda kõigest, et inimeste tegelik pale välja tulla saaks. Äärmiselt õpetlik lugemine.
Andke minna!
Kassile selgituseks, et kadunud mainepunktid lahkusid koos Olev Toomiga, kui ta palus end foorumist jäädavalt kustutada seoses maadvõtnud solvumiskultuuri leviku ja topeltmoraali vohamisega.
Kui ma poleks suskima hakanud, oleks ta (ehk) veel meiega...
Kas lisaks reitingule läksid ka tema postitused kaduvikku? Kui jah, siis see on kõige halvem asi, mida solvunud kasutaja võib (tema arvates) viletsale portaalile teha ja peaks olema välistatud selline võimalus! Need pole enam tema postitused kui need siin ripuvad!
PS jah ma tean, asi tüürib lõpu suunas, õelutsemine ruulib, aga ajaloo hukkamine pole tarvilik!
Postitused: 4,441
Teemad: 34
Liitus: Sep 2009
Maine:
49
28-05-2024, 15:55 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-05-2024, 15:57 PM ja muutjaks oli
aavu.)
Tsitaat:PS jah ma tean, asi tüürib lõpu suunas, õelutsemine ruulib, aga ajaloo hukkamine pole tarvilik!
https://www.err.ee/1609354413/ammaemanda...li-foorumi
Järjekordne teenäitaja???
Инвалид информационной воины на фронте Пярну-Хииу.
Tsiteerides John McCaini: "Venemaa on peamiselt bensiinijaam, mis teeskleb riiki"," rääkis Basse.
Maine:
23
Kas on oht, et perekooli omad kolivad nüüd meile.
Postitused: 1,835
Teemad: 12
Liitus: Oct 2004
Maine:
16
tõnn Kirjutas:Kas on oht, et perekooli omad kolivad nüüd meile.
Jaa, kui tekib esimene teema stiilis "suguelu sõnnikulaotajaga" siis on ohu märgid olemas...
Idiootidega pole mõtet vaielda - nad veavad sind enda tasemele ja lajatavad siis kogemusega /Iid-Tõstamaa/
Anna väikesele inimesele veel väiksem võim kätte ja ta arvab kohe et on Jumal taevas (või mode foorumis...)
Maine:
95
Naljast on asi kaugel, nad on ammu kohal ja nakitsevad vaikselt siingi.
Igas teises kolmandas postituses on torge. Kas te pole märganud?