01-10-2024, 20:42 PM
Kena lugemine ja edu!
PS! See punane vein täitsa hea
PS! See punane vein täitsa hea
Peab vist hakkama autoprojektide eelarvestamise teenust pakkuma neile "korruta kahega"-tüüpidele, tasu 50% ja mõlemad on võidus 
(31-10-2024, 15:39 PM)Jesper Kirjutas: ... Peab vist hakkama autoprojektide eelarvestamise teenust pakkuma neile "korruta kahega"-tüüpidele, tasu 50% ja mõlemad on võidus...
vinge, sa oleks pidanud seda teenust pakkuma nt Rail Balticu projekti tellijatele.
Ehk põhimõtteliselt see sama asi mida sa kirjeldad, kui selgub et miski on kallis, tuleb vähemaga leppida et eelarve piires püsida, mitte tuimalt edasi raiuda. Kui mul poleks vabadust kõike iga kell oma äranägemise järgi muuta, siis oleks see palju keerulisem. 
(21-09-2024, 20:31 PM)Jesper Kirjutas:
- Ilmselt tuleks vedrustus ja veermik ka üle käia, iseenesest on sellega võimalik harjuda, et külgtuul liikumistrajektoori veidi loksutab, aga kui kõrval teised sama suured bussid panevad mööda nagu rööbastel,

Ja pärast endal ka huvitav lugeda värskeid ja ausaid muljeid, mitte oma peast ette manada selliseid, kus kõik ebameeldiv on meelest läinud ja ainult meeldiv alles jäänud.
Ventikat ei pidanud ka täiskiirusel kräunutama, 3/4 seades kõik toimis ja kõrvad olid tänulikud.
Kuna kaubikurehvidel on kõik mudelid jms teised kui sõidukate omadel, siis ma muidugi ei osanud kuskilt otsida või uurida ka, et mida võtta, mida jätta, vaatasin et need olid Fixuses kõvasti alla hinnatud (mingi ~90€/tk asemel 42€ vms), kargasin kõhuli virna otsa et need ma võtan ja nii ta läks. Samas ega ma ju tegelikult ei tea, mismoodi see Transit üldse hea rehviga lumes sõitma peaks, või siis ma lihtsalt ei oska. Päris nii kinni pole veel jäänud, et peaks labida välja võtma (mitte, et seal hetkel kuskil oleks mingi labidas, mida võtta, ettevalmistuse praak), aga noh paar korda on saanud ikka edasi-tagasi nõkutada. Kõige hullem on, et bussis ei saa kõrgel ja kaugel istudes absoluutselt aru, kui üks ratas ringi käima hakkab, selle aja peale kui tahhokas jõnksu teeb, on differ juba ammu kogu jõu vile peale suunanud ning edasiliikumisega on, nagu rootslased ütlevad, jokkmokk. Oma osa on muidugi ka sellel, et veojõukontroll ei tööta, kahtlustan et tegelt ei tööta ABS ka ja vastav tuli on armatuuris läbi põlenud, aga päris kindel pole - liikluses väga ei taha katsetada ja vastav kaabel, millega karu kõhtu vaadata, on ka veel Amazoni laos.
Näiteks esimene küsimus on mul kohe, et kõigil on ilusad pildid juures, kuidas lumeketti saab paigaldada lihtsalt ratast kallistades, ilma nende peale sõitmata, aga kas see ka praktikas õnnestub? Tõenäoliselt ma ju ei suuda ette näha, et vot sinna hange 20m kaugusel on kinni jäämine soolas ja neid ennetavalt paigaldada, vaid ikka sõidan kõigepealt raginal nii kaugele kui saab, siis jauran tükk aega edasi-tagasi, siis ohkan, mõtlen natuke elu üle järgi ning alles viiendana toon need ketid välja. A selleks ajaks on ju kogu ratta ümbrus paksult lund täis. Ja teistpidi, kui neid teisel pool hange maha võtta, siis see ju enam nii lihtsalt ei käi, sest igas asendis nad ära ei tule? Peab vist lahti tegema ning pealt maha sõitma? Kõik see on muidugi parem kui kevade ootamine, aga siiski, päris korralik ettevõtmine.
Aga nüüd enam vabandusi ei ole, varsti hakkab sealt laualt igasugu kappe ja seinu ja asju bussi kuuti tulema nii, et oi-oi-oi.
Aga kuna teenusepakkujate juures ei ole ju hinnakirjas rida "lahendage mu probleem", vaid ainult "vahetage see", "vahetage too" jne, siis ilmselt oleks nutikas enam-vähem aru saada, millistest operatsioonidest see töö koosneb.(05-04-2025, 03:01 AM)ak75 Kirjutas: ...
Üldmulje ettevõtmisest jäi, et tegemist on võimeka seltskonnaga, kes vajadusel saavad uue toimiva võtme tehtud ka juhul kui neile patsiendist vaid tagatuli viia!!!
...

(05-04-2025, 03:01 AM)ak75 Kirjutas: Tee võtmega uksed lahtiNojah, naer saalist
Eks järgmise asjana tuleb jah see ukselukk lahti võtta ja korda teha, hetkel see mingeid elumärke ei näita, hoolimata põhjalikust MoS2-spaast. Ma tegelt üldse natuke kahtlustan, et äkki keegi on kunagi süütelukku vahetanud ja nüüd on mul ukse ning paagikorgi jaoks vale võti, sest viimane tundub küll töötavat, aga lihtsalt võti ei sobi.
(05-04-2025, 19:04 PM)Jesper Kirjutas: ... Mul raamist kangutamisse väga usku ei ole ausalt öeldes, uks istub sügaval oma pesas ja seal peab ikka oma 5cm tõmbama, et mingisugunegi otsetee kuhugi tekiks.