DIY Hobigaraaž

Hea ja lihtne valik ning oma kogemuse pealt saan öelda, et täiesti lollikindel ka. Mul on üks nõukaaegsest betoonilaadsest tootest tehtud põrand ning see tolmas nii, et seda ei olnudki võimalik selliseks saada, et harjaga korra tõmmates tolmupilv üleval poleks. Erinevalt siin kirjeldatust oli mul ainus ettevalmistav lüke see, et tõmbasin harjaga lahtise liiva ja saepuru ära ning pärast seda kandsin sama aine peale. Tulem oli minu jaoks hämmastav ehk isegi minu põrandal jäi tolm kinni. Kuna mul oli võrdlemisi hele betoon, siis lisaks tolmuvabadusele jäi põrand lõpuks ka pisut tumedam ja õrnalt laiguline, kuid kuna mul tuli sama soojaga värv ka selga, siis polnud vahet. Kui täpne olla, siis poleks ka ilma värvita vahet olnud, sest minu kõverast ja auklikust põrandast mingit ilu niikuinii pole Smile Nii et minu poolt +1 samale asjandusele!
Vasta

Hea tagasisidet saada, et selline lihtne asi tõesti toimib. Tänud.

Siis peab kevadel ka teised ruumid üle tegema. Selleks ajaks tekib võimalus tehnika ajutiselt lageda taeva alla tõsta ning naisel on taimed ära kasvuhoonesse kolitud.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 3 külali(st)ne