Voorumist

Tere!
Vb on see teema ja post liigne ja ei ole vajalik, aga siiski... kuigi edasi võiks arvata, et kogu see voorum ei ole vajalik või kasulik!
Pidevalt mingi mõttetu asjatamine käib siin voorumis, mingi appi, aidake teema ja kohe abistajad vastavad, kes adekvatsemalt, kes muidu vastamisehuvilisemalt või lihtsalt mõni kommentaator, kõik õige, voorum ongi lollide aitamiseks loodud, see ongi lollidedele ja tarkadele vastajatele mõeldud vormaat, aga ikkagi, miks ei võks ka mingitsorti targemad siia postitada oma muresid? Saan aru, et targematel ei olegi vaja oma jama siia voorumisse postitada, aga ikkagi, mida siis "targemad" saavad siit lugeda ja teistele vastata?!
Küsiks ka siin kohal midagi, millest oleks mulle kasu, aga ei tule hetkel midagi meelde, saan aru, et viga ei ole voorumis, vaid kassis - sitaks hea voorum, aga mitte kassi jaoks!  Sad  Ilmselt on ikkagi viga kassis, mitte voorumis, kuigi kass kassiks, ekkagi tahaks midagi huvitavat lugeda ka voorumist, mitte ainult mingist rohelise tule vilkumisest ... ma saan aru, et tahetakse kirjutada, aga mida per..set ma siin Näljakülas teen teie infoga, et kuhugi suunati mingi liiklusvoog, aga enam ei suunata, täitsa p... , aga muidugi hea teada ja see on meie eesti vanatehnika misiganeslolluse oluline misiganes, las tulevased "vanaehnika" spetsialistid dešifreerivad seda teie panust nii, et paha ei ole....
Aga meil siin Näljakülas üks automobiil sõitis Konsumist mööda ja ei pööranud üldse sisse .... no mida perset, ... õudne lugu kuidugi,aga vb laseks mingit automussi selle koleda juhtumise peale?
Ja ka kõigile tõsistele voorumiuntidele kurvastuseks - meilt siint Näljakülast ei stardi sinna Talverallile mitte ühtegi ekipaaši, kas on viga Näljakülas või kusagi mujal, mina ei tea, aga tuult purjedesse ja ilmselt on tegu mingisuguse teise vormaadi üritusega, mis siiskitõmbab rahva käima...
Aga ikkagi arvan, et on vajalik mingi kuninga narr või kass, kes natuke tõmbab kusagilt pöördeid maha või lisab kuhugi, kus pole piisavalt ... aga muidu - ea voorum, kui ei oleks, siis ka ei oleks!
Vasta

No hetkel on seis vist kuidagii niimoodi, et 600 kasutajat/lugejat ja ca 7 voorumlast, kellel üldjuhul midagi mõistlikku siia voorumisse lisada ei ole. Olen varemaltki jälginud, mis ja kuidas (kui ei ole voorumis midagi mõistlikku lugeda, aga olen vaadanud, et ilmselt riigikogu ja valitsusaparaadi tegelased loevad ja saavad targemaks, minul kahju  ei ole, mina olen niigi.. ilma valimisteta jms, lihtsalt geneetika jms teema!
Mida ma siis hetkel tahaks rõhutada - kas on tõesti nii, et eesti rahvusest inimesed/ voorumlased on kudagi eriti kõrgel vaimsel tasandil võrreldes muude euroopa ja euraasia etnostega?
Ise ma arvan, et eesti rahvas on kaugelt üle teiste/muude rahvuste ja  rahvaste vaimsete ja intelligentsuste keskmiste näitajate taseme?
 Millegi pärast seda teemat siin voorumis eriti ei kajastata, aga nii on, et eesti rahvas ja rahvus ei ole niisama lükata ja tõmmata, kuigi on tegu mingi ca 1 mlj rahvakilluga, aga ei ole see niisama lihtne! 1 mlj inimesenatukesi ja oma riik ja rahvas! Ma jällegi ei tea ja viitsi uurida, aga erti teisi näiteid vist ei ole!
Teisalt ma saan aru, et järgmises elus ma heal juhul sünnin nimgi liblika või ussikesena või venelasena (sest ma ei
ole olnud ea inime ja voormlane)....
Läks jällegi mõte lendu sellal, kui ma vantaseerisin tulevase elu nukkumise perioodi teemal, aga mida ma tahtsingi siin oma vanas eas ja kogemuses kuulutada - need, kes siia tobedasse keskonda postitavad, need, kes seda jama loevad - kõik need ilmselt valdavald seda iidset põhja - eesti keelemurret, ja seoses sellega ma julgeks teha siin ja praegu jällegi väikese üleskutsumuse - olgem ikkagi nüüd ja praegu EESTI MEHED ja ka eesti naised, keda siin on ikkagi ja muidugi vähe, mis näitab nende vaimset jõudu, erinevalt meeste omast. (olles juba küllaltki vana mees ja omades mõningaid kogemusi võiksin pajatada  misiganes teemadel kui keskmine voorumlane oleks selle lugemiseks ja vastuvõtmideks valmis  Sad
Aga moraal on selline - Sa võid küll olla Eesti mees või naine - aga ei ole kindlust, et järgmises elus Sa ei sünni mitte koiliblikana või Vene Föderatsiooni (kui selline moodutis veel tollal eksisteerib?) peresidendna või hoopis nigeeria rahvusest võitlejana...
Aga mõte selline - on meil suunas, kust päike tõuseb üks mitte eriti sõbralik/adekvaatne riigimoodutis, mille rahvus ei ole ka paraku erti mõistlik. (kas vene rahvas soovib sõda, jah ...)
Mina olen Venemaal episoodilselt elanud ja tegutsenud ja siinkohal mainin, et vene rahvas ei ole ilmselgelt puutini poliitikaga üheselt nõus. Mida me selle tedmisega siin saame teha - ilmselt ongi 2 suunda, 1 - on suhteliselt suva ehk nagu ütlevad meie idapartnerid - pohhuij, mis tuleb pärast meid ja siin ja praegu.
Teine variant on ikkagi maksimaalselt idaohu vastu valmistuda - Kaitseliit, Ukraina relvajõudude ja tsiviilelanikonna abistanime (nagu siin Foorumis tegutsevad grupeeringud ja ksf!-ad teevad)
Ja jällegi on asi vist? niimoodi, et suured riigid kipuvad asju lahendama oma moodi, aga elu on läinud edasi ja me ei ole enam aastal 1939 ja eks see lääne rohe/vikerkaarevärviline arengusuund on sealmaal, et peame ise natuke rohkem  otsustama, mis ja kuidas.... 
Kuigi tegelikult mina isiklikut ei näe eesti rahvuse ja riigi kestmise kohalt mingisugust erilist vajadust, siiski esmaspäeval panen maja külge (no olgu, panen homme õhtul, sest tahan hommikul kauem magada) sini - must - valge lipu ja asi selline, et kui ma selles elus olen eestlasena sündinud (Kasikov, ja me ei ole ksf! Raudpatsi vanaisa saatusega kuidagi seotud!) siis nii on ja "Eesti eest surmani!")
Elagu Eesti, elagu eesti rahvas ja eesti meelsed eestimaalased!
Vasta

https://forum.automoto.ee/showthread.php...#pid573512

Postitas siis lugupeetav natuke aega tagasi ühe asjaliku jutu. Ma oleksin peaaegu juba "like" nuppu mudinud. Täna siin ringi vaadates teeb headmeelt, et ei vajutanud. Mida sa taotled? Kirjuta lahti!
Mõtlen siinkohal seda, et ilma Näljaküla Konsumit asjasse segamata ütleksid lihtsalt ja selgelt, mis su kasuka turri ajab. Ma saan su jutukesi lugedes (kui jõuan lõpuni) põhimõtteliselt aru, et võiks rääkida ainult vanadest asjadest. Paraku on see siin ammu läbinämmutatud, et aint selline foorum sureb välja. Millest tõukub su eriarvamus? Eriti veel arvestades su kitsidust info andmisel.

Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: Marden, 1 külali(st)ne