Mootorsaag - hooldus ja remont ning turg

See on muidugi väga huvitav et minu teise töömehe palga eest tutikana ostetud ja mind seni väga ausalt teeninud(ei hakka siinkohal õli tulle valama) sae lekkiv paak sellist monoloogi üllitama pani...
Aga kuna ka mina olen võimalusel taaskasutuse usku siis saab see saag ilmselt mingil hetkel teise paagi ja elu läheb edasi.
Lekib sunnik kahe poole liitekohast. Kui pidevalt hagu anda pole mingit muret. Kui transpordiks või hoiustamiseks tühjaks kurnata pole probleemi.
Vasta

(21-04-2025, 19:35 PM)CORRADOg60 Kirjutas:  See on muidugi väga huvitav et minu teise töömehe palga eest tutikana ostetud ja mind seni väga ausalt teeninud(ei hakka siinkohal õli tulle valama) sae lekkiv paak sellist monoloogi üllitama pani...
Aga kuna ka mina olen võimalusel taaskasutuse usku siis saab see saag ilmselt mingil hetkel teise paagi ja elu läheb edasi.
Lekib sunnik kahe poole liitekohast. Kui pidevalt hagu anda pole mingit muret. Kui transpordiks või hoiustamiseks tühjaks kurnata pole probleemi.
Peaks saama jootekolvi ja "nipukatega" (täitematerjaliks, mitte sidumiseks!) parandada  Rolleyes
Vasta

(21-04-2025, 19:35 PM)CORRADOg60 Kirjutas:  ...
Lekib sunnik kahe poole liitekohast.
...

Lisaks soovitan ilma kat-ta summutit ja kuna vanad kinnitused ei sobi, siis uued poldid-mutrid.

Vasta

(22-04-2025, 10:19 AM)hulgus Kirjutas:  
(21-04-2025, 19:35 PM)CORRADOg60 Kirjutas:  ...
Lekib sunnik kahe poole liitekohast.
...

Lisaks soovitan ilma kat-ta summutit ja kuna vanad kinnitused ei sobi, siis uued poldid-mutrid.

Kuidas selle kat-i olemasolust või puudumisest lihtsalt aru saada? Siiani olen arvanud et pole tal seda. Töökaaslase sama numbriga sael oli sumpsil kiri KAT, mida minu omal pole...
Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 11 külali(st)ne