23-09-2025, 19:54 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-09-2025, 22:56 PM ja muutjaks oli Lauri_L.)
Mul kodus värsket 2mm kuumvaltsi on 1m*2m lehtedena. Võin lõigata nii palju kui vaja läheb. Asukoht Vääna-Jõesuu.
(24-09-2025, 07:42 AM)tõnn Kirjutas: Ehk räägid, mis sellega teha plaanid?
Kas alternatiiviks kõlbaks mõni paksult tsingitud plaat või mõni tsingi sulamist asi?
Näiteks vanad karburaatorid või vasara lukusüdamikud sisaldasid tsinki.
(23-09-2025, 19:42 PM)robi Kirjutas: Tere!
Kus saaks Tallinnas osta auto keretöödeks sobivat plekki (lehtmetalli) väiksemate tükkide kui 2m lehed kaupa?
Metall24 Suur-Sõjamäe tänaval pakub sõiduauto pakiruumi mahutvat kraami vaid 1,0mm lehele, paksemat pead ostma 1*2m lehena, mida on tüütu vedada ja hoiustada.
(24-09-2025, 08:45 AM)robi Kirjutas: tahaks proovida elektrokeemilist katmist poltidele-mutritele youtube videote näitel.Mis video järgi seda proovida plaanid? Kui sa just kuskilt kaubandusest spets lahust ei osta, siis kardan, et tulemus ei saa selline nagu vaimusilmas ette kujutad.
Vastuse sain sõbralt:
kasuta paaditarvikut, tsinkanoodi.
https://www.motonet.ee/toode/tecnoseal-t...ct=38-7243
(24-09-2025, 11:28 AM)qwerty009 Kirjutas:Vaat ei ole vaja hakata inimese entusiasmi maha suruma!(24-09-2025, 08:45 AM)robi Kirjutas: tahaks proovida elektrokeemilist katmist poltidele-mutritele youtube videote näitel.Mis video järgi seda proovida plaanid? Kui sa just kuskilt kaubandusest spets lahust ei osta, siis kardan, et tulemus ei saa selline nagu vaimusilmas ette kujutad.
Vastuse sain sõbralt:
kasuta paaditarvikut, tsinkanoodi.
https://www.motonet.ee/toode/tecnoseal-t...ct=38-7243
(24-09-2025, 11:05 AM)Janka Kirjutas:(23-09-2025, 19:42 PM)robi Kirjutas: Tere!
Kus saaks Tallinnas osta auto keretöödeks sobivat plekki (lehtmetalli) väiksemate tükkide kui 2m lehed kaupa?
Metall24 Suur-Sõjamäe tänaval pakub sõiduauto pakiruumi mahutvat kraami vaid 1,0mm lehele, paksemat pead ostma 1*2m lehena, mida on tüütu vedada ja hoiustada.
Kui müüja kohapeal mingil põhjusel lõiketeenust ei paku või on see tema poolt osutatav teenus liialt aeganõudev, olen küsinud luba, et kas võin ise nende hoovil oma lõikuriga koorma vajalikesse mõõtudesse tükeldada. Siiani pole keegi veel loast keeldunud.
)
(24-09-2025, 15:31 PM)isandpauk Kirjutas: Leidsin oma vana kuulutuse üles. Kui on huvi, siis PS.
https://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=64705&pid=515625&highlight=Tsink#pid515625
(24-09-2025, 14:18 PM)13piisab Kirjutas:(24-09-2025, 11:05 AM)Janka Kirjutas:(23-09-2025, 19:42 PM)robi Kirjutas: Tere!
Kui müüja kohapeal mingil põhjusel lõiketeenust ei paku või on see tema poolt osutatav teenus liialt aeganõudev, olen küsinud luba, et kas võin ise nende hoovil oma lõikuriga koorma vajalikesse mõõtudesse tükeldada. Siiani pole keegi veel loast keeldunud.
Robert ei ole rumal mees ja oskab nii metalli lõigata kui selleks luba küsida. Kui ta ütleb, et on tüütu vedada ja hoiustada, siis küllap nii on ja vajadusest 4+ korda suurem kogus ei ole lihtsalt vajalik.
Ehk siis küsimuse üks võimalik vastus: kui rebasekarva (st pinnarooste-täpiline) 2mm külmvalts sobib, siis saab mult Jälgimäelt.
(15a tagasi mosu tungimiskohtade + oopli poolraamide jaoks võetud 3x1,5m tahvlist on mul ära kulunud ca 10%. Pole just asi, mida sõiduautodele kuluks)
(23-09-2025, 16:12 PM)krossipart Kirjutas:(23-09-2025, 15:04 PM)v6sa Kirjutas: Mis täpsemalt võiks metallkuuli, metallpesa ja vooliku puhul garantiid vajada?
EDIT: kae kurja, nad on plasti peale selle taandarendanud. Olen vanemat, metallosaga lohvi edukalt pruukinud. Tuleme asja juurde tagasi sügisel 2027, kui olen veidi aega pruukida jõudnud. Jah, ma tellisin Soomest ära
Elektrimootori ja tiibratta puhul on küll garantiivõimalusi, pluss käituselektri vajadus.
Lidl pump osas mainisin, ei tasu 3 aastast garantiid oodata.. Teie 19 eurine loomulikult garantiga+ nö. "näpupump" igavene ja vaheta vaid vooliikut või sõrmiTegelikult viskasin silma peale sellele Lidl 11 eurisele ja suht ok hobikasutajale.. 12v Pikk imi- ja väljavooluvoolik (1,2 m / 2 m). 60W.. Loomult toidutehnikapood ei anna täpsemaid andmeid,nks L/m jms.. Ja garantii, kui selline on nii ja naa
Tegelikult viskasin silma peale sellele Lidl 11 eurisele ja suht ok hobikasutajale.. 12v Pikk imi- ja väljavooluvoolik (1,2 m / 2 m). 60W.. Loomult toidutehnikapood ei anna täpsemaid andmeid,nks L/m jms.. Ja garantii, kui selline on nii ja naakrossipart Kirjutas:Ja kuidas tundub? Ootaks tagasisidet, sest ise ei ole veel Lidl-isse jõudnud. Eriti huvitakspumba suutlikus liitrit minutis..