Aku kruvikeeraja

Kuluks ära üks aku kruvikas,mõni kiidab aliexpressi/temu omasi,valik kole kirju seal.olen akudrelliga siiani hakkama saanud/harjunud.Keegi omab kindlasti ja saab soovitada?

Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele  ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Vasta

Tuttavale kingiks võtsin sellise (pole kõikse odavam), headusest ja vastupidavusest ei tea miskit.
On odavamaid ja suurema vidinate hulgaga, aga sellel on 2AH aku (enamasti 0,5).
Vasta

Aku mahutavus ei olegi väga määrav ,alist leidsin 20 euroseid ka ,just aku väiksem,vidinad ka ei määra.Pigem määrab vastupidavus,et ta ikka mõnda aega töötaks.

Kasutatud ja uued jupid enamus uutele ja vanadele  ka väga vanadele husqvarna,stihli,jonsered ja partner saagidele.Saagide ja võsalõikajate remont/hooldus.5297816
Vasta

Lidl Parkside hulgas olen ka näinud erinevaid akuga kruvikeerajaid. Ilmselt toimivad ka mõnda aega. 
Mingi hetk oli vist see korra meil ka saadaval: https://www.youtube.com/watch?v=9HGbuKp5ewk Aga kui mul vaja oli siis muidugi enam ei olnud ja sain ühe Boschi edasimüüjalt hea hinnaga: https://www.bosch-professional.com/ee/et...-06019H210 Suurim miinus sellel Boschil on vana USB laadimise ots. Enamus asju kõik USB C peal ja siis otsi seda vana laadimiskaablit.

Edit: praegu on Lidlis saada 9 euro eest mingi 4-voldine väike akukeeraja.
Vasta

Ma läksin paar aastat tagasi Tallmaci ostma akukruvikeerajat kindla plaaniga soetada tööriistaparki järgmine Makita.
Ja lasin poodnikul ennast ümber veenda soetamaks DeWalti riista.
Ütleks, et Väga Hea Ost. Esimesed paar kruvi tuli natuke harjuda, aga kokkuvõttes on see güroskoop täiesti geniaalne leiutis.
EDIT: Täiendan, on jah kallis ja võibolla ei ole vajagi. Mul oli konkreetne töö, kus tuli kaks korda nädalas ca 200 torx 10 pisikest kruvi lahti ja kinni keerata.
Vasta

Paluti täpsustust, täpsustan:

Kruvika käivitab väike randmenõks kinni- või lahtisuunal. Keeramise ajal samal ajal kätt ja aparaadi korpust keeramise suunas keerates suureneb kiirus.

Seletada pisut keeruline, aga see muutub väga kiiresti väga intuitiivseks ja loomulikuks liigutuseks ja kinni-lahti nupu kasutamine ebamugavaks.

Reklaamvideo
Vasta

Augustist kasutusel selline.
Töötas väga hästi, kuni paar nädalat tagasi jäi poole töö pealt seisma ja keeldus igasugusest koostööst. Selgus, et aku vajab vahel laadimist kah.

Maasturite hankimist Ukraina sõjaväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Vasta

Soovitused kõik head kindlasti,proovin viimati viidatud makitalt või siis selle analoog, vahet pole.Alist hea osta ka ,üks klõps ja kõik. Smile

Vasta

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne