Postitused: 3,342
Teemad: 203
Liitus: Jan 2004
Maine:
67
(Eile, 16:31 PM)aatom Kirjutas: Norrakad testisid elektrikate läbisõitu külmas, sõiduulatuse vähenemine korralik.
Leidub oksendamiseni lugusid ka selle kohta, et elektrikate sõidu ulatus väheneb korralikult kuuma ilmaga ja vihmaga ja....
Selle järgi ei saagi kaugemale, kui postkastini ja tagasi.
Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 964
Teemad: 11
Liitus: Jun 2006
Maine:
56
Mul hiljuti tekkis vajadus tarvitada Bolt Drive teenusena Audi e-Troni praeguste -12 kandis termomeetrinumbritega.
Startides näitas sõiduulatuseks 158km. Tondi-Harku-Saustinõmme-Jüri-Peetri-Tondi ring, ehk siis linnas tönksamist, ringteel 120 (loomulikult tuli Luige pealesõidul ja teistelgi kiirendustel jalg põrandasse lüüa, et seda loomalikku rebimist nautida), kokku eri kohtades ka veidi autos istudes ootamist, istmesoojendus töötas, tuba oli soe ja kokku sai läbitud 78km. Raadio ka mängis. Sõidu lõppedes ütles massin, et 70 km võime veel läbida. Ehk siis 10km pani 78km kohta mööda. Pole paha.
Postitused: 1,534
Teemad: 157
Liitus: May 2003
Maine:
7
7 tundi tagasi
(Seda postitust muudeti viimati:
7 tundi tagasi ja muutjaks oli
vootele.)
Tesla model 3 Standard range 4-ndat kuud, vägagi rahul. Meeldib sportlik juhitavus ja fakt, et see ei ürita rabada mingi värd-disainiga, vaid on selline suht ajatu harmooniline disain. Isteasend pigem madal, armatuurlaud ees hästi madalal, ehk siis vaade ette väga avar. Juhitavus väga sportlik, jäik, kiire ja täpse rooliga. Kiirenduses on tore teada, vajadusel kiirendad kõigist mööda igast asendist.
Sees on üllatavalt palju ruumi ja ka pagasiruum on üllatavalt mahukas. Keskkonsool on seest üleni üks suur panipaik, tagaistujatel sile põrand.
Miinustest - ees armatuuri ja tuuleklaasi vahel olev kõlarite kate nagiseb, kusagi ltaga vahel ka miskit. Raamita ukseklaasid vajavad vahel talvel eelnevat sulatust - 15min enne sõitu äppist auto küdema ja pole probleemi.
Väga mugav on võimalus teha nutikaid (asukohapõhiseid) kütte automatsioone, näiteks mul kodus tööpäeviti hommikul kell 8 on auto soe, samiti 17-ks tööjuures.
Automaatsed kaugtuled töötavad väga hästi, Suunad on nutikad, näiteks saab auto aru kui tegid reavahetuse ja lükkab ise suuna maha.
Väga äge omadus on ka isesõitmine, kaameraga järgib kiirusmärke ja valib ise kiiruse, hoiab end teel ka ilma joonteta ja isegi lumega kaetud teedel. Vshel paneb segast ka, näiteks kui kusagil on ajalooliselt olnud kiiruspiirang, siis kusagilt see on alles jäänud ja paar korda on keset maanteed järsku arvanud, et nüüd on näiteks 50 piirang.
.
Eelmine auto oli gen8:Honda Accord diisel automaat, ja suurtes piirides on elektriga kulud 2x väiksemad.
Postitused: 1,400
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
54
6 tundi tagasi
(Seda postitust muudeti viimati:
6 tundi tagasi ja muutjaks oli
Mahno.)
Ma olen seda meelt, et kulusid saab ikkagi arvestada pärast müüki. Kui me räägime uuematest autodest, siis väärtuse vähenemine mõjutab väga suurelt kogu kulude pilti. Jooksvalt võib odavam olla küll, eriti kui on börsielekter ja elu sobib börsi hinnaloogikaga.
Omadustesse puutuvalt - mina suutsin endale leida turu peaaegu ainsa kepikasti (ja sellega kaasnevalt peaaegu ilma lisadeta) kodiaqi ja tunnen rõõmu sellest, et auto ei tee minu eest mitte midagi ära. Igaühele oma.
Postitused: 1,400
Teemad: 24
Liitus: Jul 2009
Maine:
54
Jah, kui sul on ette teada, mis hinnaga auto tuleb ja mis hinnaga läheb, siis saad kalkuleerida ette ka kulusid. Riski, et ennem tagastamist nõutakse millegi ilusamaks tegemist katab ehk kindlustus.
Ja isegi siis - kui ma cng auto ostsin, maksis kilo gaasi 70 senti. Maksimum, mida ma nägin, oli äkki 4.50. Praeguseks on langenud suurusjärku 1.37. Kes oleks suutnud ette näha ja kalkulatsiooni kaasata? Gaasi hinna kõrgperioodil mingi mõistliku hinnaga müük ei olnud ka võimalik arusaadavatel põhjustel.