Postitused: 1,752
Teemad: 20
Liitus: Apr 2007
Maine:
59
Sul vähemalt poldid. Ma tellisin pihustite vahelisi seibe. Iga pisike seib oli omaette pisikeses õlitatud kilekotis ning siis omakorda suuremas kilekotis ja siis kõik koos suures kilekotis ja siis koos pehmendustega(need täispuhutud ristkülikud mida pärast hea pauguga katki astuda) A4 suuruses kastis. Kohale vuras sussisahinal DPD osoonisõbraliku kaubikuga
UA abikonto tehnika ning varustuse soetamiseks: Raivo Roosioks EE152200221091526071
Postitused: 1,149
Teemad: 268
Liitus: Feb 2003
Maine:
9
Ma tellisin tarnijalt W5W lampe 50tk. Iga lamp oli pakendatud kilekotikesse, see omakorda pisikesse pappkarpi. Päris tore oli neid ükshaaval välja katkuda
Jawa 350OHV, Jawa Jawetta Standard/Sport, Jawa 550/555/typ 20/Mustang, Jawa Robot, Jawa Perak, Jawa 175/356, Jawa 250/353/559/Super Sport, Jawa 257A, Jawa 350/354/360, Jawa 634/638, Velorex 16, 2x Riga, ET-600, Moskvits 2140 '79 ...
Postitused: 3,395
Teemad: 204
Liitus: Jan 2004
Maine:
70
Tellisin EU piiride tagant väikese postipaki. Omniva teavitas, et on kohal ja vaja deklareerida.
Läksin EMTA-sse deklareerima ning oh üllatust - ei saa postipakki deklareerida enne, kui olen alla laadinud mootorsõidukimaksu teate. Juures kenasti ka nö. lahtiütlus, et nad loevad selle teate kättetoimetatuks, kui ma selle alla laen.
Laadisin siis maksuteate alla, sain postipaki deklaratsiooni tehtud ja tahtsin riigile natuke makse maksta ... ei lase pangalinki kasutada, kui ma ei sisesta suva väljale e-posti aadressi. Mingit selgitust pole, milleks seda vajatakse.
Kui sellise pressimisega üritatakse maksulaekumist parandada, siis vähemalt minus tekitab see hoopis soovi makse mitte maksta.
Maasturite hankimist Ukraina kaitseväele ja nende remonti meie Põhja-Tallinna töökojas saad toetada läbi Toeta Ukrainat MTÜ a/a EE387700771008885941. Selgitusse maastur Ukraina kaitseväele.
Postitused: 836
Teemad: 28
Liitus: Sep 2018
Maine:
38
Kas sa tõesti arvad, et riiki huvitab sinu arvamine või soov?
Matemaatika ja mehaanika, see on puhas rassism, diskrimineerimine ja valgete ülemvõim
Postitused: 7,196
Teemad: 61
Liitus: Jul 2012
Maine:
101
SUVA VÄLI jäi natuke arusaamatuks, aga hiljutisest kogemusest tean, et riigil olevate kontaktandmete uuendamise vajadus on endiselt olemas. Nimelt hakkas ema muretsema oma maamaksuteate pärast (minu meiliaadressi kasutab) ja süvauuring andis tulemuseks, et riigi arvates on mu meiliaadress vana ja uus aadress kokkukirjutatuna. Loomulikult ei tule kiri kohale. Tädi telefonis kinnitas kahtlust, et lubadus (andmeid uuendame üks kord ja kõik riigiasutused teavad) ei ole tööle hakanud ja eriti ei loodetagi enam. Seega kui oled kindel, et oled ametlikul lehel, siis anna see aadress neile!
Müün: keermetõrv, puidulakk, alumiiniumtorud.
Postitused: 759
Teemad: 12
Liitus: Feb 2007
Maine:
12
4 tundi tagasi
(Seda postitust muudeti viimati:
4 tundi tagasi ja muutjaks oli
tcumen.)
Lihtsalt teadmiseks. Riigiasutustega suhtlemiseks on särtsupostiaadress kujul isikukood@eesti.ee.
Igal kodanikul on olemas.
Selle saab ee.ee portaalist sobivale aadressile ümber suunata, aga ei pea tingimata.
Sobib politseile, maksuametile ka.
Kiuslik kaabakas.